05 / 05 / 2024

İn­şa­at fir­ma­la­rının bayram kampanyaları

İn­şa­at fir­ma­la­rının bayram kampanyaları

İnşaat firmaları bayram tatilini satışa çevirmek için yeni pazarlama metotları geliştirdi. Bitmiş evlerde ödemeler 1 yıl sonraya ötelendi. Kampanyalar satışları artırdı. Ağustos’ta 112 bin 463 konut satıldı.

Kocaeli'de 120 bin dekar arazi tarıma kazandırıldı

Kocaeli'de çiftçilere sağlanan destekler ile 120 bin dekar arazinin tarıma kazandırılması sağlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Kuyumcuda görünce şaşırmayın: Altın artık bu şekilde satılacak

Sahte altın satışını önlemek için önemli bir adım atıldı. Darphane Bandrollü Ürün İzleme Sistemleri Dairesi Başkanı Bülent Yılmaz'ın açıklamalarına göre, yeni sistemin uygulanmasıyla sahte altın satışının önüne geçilmesi hedefleniyor. Tüm gram altınlar ambalaj içinde ve sertifikalı olarak sunulacak.

Buca depreminden sonra flaş açıklama geldi! '11 aydır çok hareketli' diyerek uyardı!

Buca depreminden sonra flaş bir son dakika açıklaması geldi. '11 aydır çok hareketli' diyerek uyardı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Çiftçilere kara haber! Açıklanan fiyat hayal kırıklığı yarattı!

Çiftçiler, merakla beklenen pamuk alım fiyatlarının açıklanmasıyla hayal kırıklığına uğradı. Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri, “Fiyatlar böyle devam ederse, çiftçi maliyetin altında satacak. Pamuk ekim alanları ciddi manada azalacak” şeklinde konuştu.

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ertaç, Başak Balaban ve Rana Anıl ortaklığında kuruldu.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı açıkladı: Atıl araziler tarıma kazandırılarak 9.5 milyar lira gelir elde edilecek!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı atıl arazilerin tarıma kazandırılması ile  9.5 milyar lira gelir elde edileceğini açıkladı. 

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. kuruldu!

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Arçelik’ten yılda bir gelecek kampanya! 10120 MA Çamaşır Makinesi ile beraber kurutma makinesi alana 3.500 TL indirim!

Arçelik’ten beyaz eşya alacaklara dev indirim müjdesi geldi. Arçelik, 20 MA Çamaşır Makinesi ile beraber kurutma makinesi alana 3.500 TL indirim sağlayacağını duyurdu. Gelen indirim haberinin ardından beyaz eşya almak isteyenler ürünlerin fiyatlarını araştırmaya başladı.

Taşıma sektörünün e-Devlet'te yapacağı işlemlerde indirim limitleri artırıldı: 32,854 TL'ye kadar yüzde 5 indirim!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kara yolu taşıma sektörünün e-Devlet üzerinden yapacağı işlemlerde indirim limitlerini yükselttiklerini, 32,854 TL'ye kadar olan işlemlerde yüzde 5 indirim uygulanacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Altında yeni rekor göründü! Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Başta dolar kuru olmak üzere euro ve altında yükseliş devam ediyor. Altında bugün yeni rekor göründü. Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının sırayla ne kadar olacağını açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen bakın

Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının sırayla ne kadar olacağını açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen bakın. İşte gümüşün geleceği seviyeler...

Gram altında beklenen seviye sonunda göründü! Bu rakamı gören yatırımcılar bayram edecek! 

Altın fiyatlarında gözler Fed faiz  kararına çevrildi. Piyasaların beklentisi Fed'in faizleri düşürebileceği yönünde. Gram altın tarafında ise beklenen o seviye bugün göründü.  Bu rakamı gören yatırımcılar bayram edecek! 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu yatırımcıları uyardı: Bu yatırım araçlarını alın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu, ekonominin başına Mehmet Şimşek'in geçmesi halinde cazip gelecek yatırım araçlarını peş peşe açıkladı.

İn­şa­at fir­ma­la­rının bayram kampanyaları Haberi

İn­şa­at fir­ma­la­rının bayram kampanyaları

İnşaat firmaları bayram tatilini satışa çevirmek için yeni pazarlama metotları geliştirdi. Bitmiş evlerde ödemeler 1 yıl sonraya ötelendi. Kampanyalar satışları artırdı. Ağustos’ta 112 bin 463 konut satıldı.


İn­şa­at fir­ma­la­rı ida­ri ta­til­le bir­lik­te uza­yan Kur­ban Bay­ra­mı­’nı fır­sa­ta çe­vir­mek için yi­ne ca­zip kam­pan­yala­ra im­za at­tı.


Kam­pan­ya­lı ko­nut­lar sa­de­ce sek­tö­rün bü­yük oyun­cu­la­rın­da de­ğil kü­çük ve or­ta öl­çek­te­ki fir­ma­lar­da da ay­nı hız­la ge­liş­ti­ril­di. Kam­pan­ya da­hi­lin­de fark­lı in­di­rim mo­del­le­ri öne çı­kar­ken, dü­şük fa­iz­li öde­me se­çe­nek­le­ri, pe­şi­na­tı ve tak­sit­le­ri öte­le­me gi­bi fark­lı­lık­lar da gö­ze çarp­tı.


Ya­rı­sı­nı öde mo­de­li tut­tu


Du­man­ka­ya alı­cı­ya ‘ya­rı­sı­nı sen öde ya­rı­sı­nı bi­z’ de­di. Mo­de­lin ge­çer­li ol­du­ğu hi-Fit, Flex Of­fi­ce Bah­çe­şe­hir ve Miks pro­je­le­ri­nin sa­tış ofis­le­rin­de bü­yük bir yo­ğun­luk ya­şa­dı. Şir­ke­tin baş­kan ve­ki­li Uğur Du­man­ka­ya, “Mev­cut tab­lo ko­nut alı­cı­la­rı­nın da bu viz­yo­ner sis­te­mi sa­hip­len­di­ği­ni gös­te­ri­yo­r” de­di.


Ön­ce...