07 / 05 / 2024

inşaat fotoğrafları

inşaat fotoğrafları

Ankara’nın ilk, Türkiye’nin ikinci alışveriş merkezi Atakule'nin inşaat fotoğrafları ortaya çıktı. Drone olmayan zamanda inşaat fotoğraflarının yukarıdan nasıl çekildiği ise merak konusu oldu.

Deprem yönetmeliğine kafa tutan bu inşaat görenlere 'pes' dedirtti! 

Depremler sonrası, kentsel dönüşüm ve bina güçlendirmenin önemi bir kez daha anlaşılırken sosyal medyada güçlendirme çalışması yapılan bir binanın fotoğrafları görenleri 'pes' dedirtti. İşte o inşaat...

Samsung iddialı! Sosyal medyada en iyi fotoğraflar ondan sorulacak!

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, kullanıcılarına sosyal medya için en iyi fotoğrafları çekme imkanı vermek için kolları sıvadı. İlk hangi telefona o özelllik konulacak?

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın yeni fotoğrafları ortaya çıktı!

Muğla Marmaris'te inşası tamamlanan ve "Yazlık Saray" olarak bilinen sarayın yeni fotoğrafları paylaşıldı. 

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın fotoğrafları paylaşıldı!

Marmaris'te 2019'ta inşaatı sona eren ve 'Yazlık Saray' olarak adlandırılan Cumhurbaşkanlığı Devlet Konuk Evi'nin fotoğrafları mimar Şefik Birkiye'nin sitesinde paylaşıldı.

Atatürk Havalimanı'na yapılan hastanenin inşaatında son durum!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında yapımına başlanan Atatürk Havalimanı'ndaki 1000 yataklı hastane inşaatının son durumu havadan fotoğraflandı...

Kalebodur'dan Arşivdeki Fotoğraflar yarışması!

Kalebodur'un kentsel yapılı çevreyle ilgili olarak çekilen fotoğrafları içeren Arşivdeki Fotoğraflar yarışması için 4 Mayıs 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Karan için inşaat firmalarından 2 milyon TL'lik teklif!

Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinin oğulları Karan’ın fotoğrafı için Katar ve Özbekistanlı inşaat firmaları 2 milyon TL teklif etti.

Atakule'nin inşaat fotoğrafları yukarıdan nasıl çekildi?

Ankara’nın ilk, Türkiye’nin ikinci alışveriş merkezi Atakule'nin inşaat fotoğrafları ortaya çıktı. Drone olmayan zamanda inşaat fotoğraflarının yukarıdan nasıl çekildiği ise merak konusu oldu.

TürkAkımı'nın inşaatında son durum!

Rusya'nın Anapa şehri açıklarında boru hattı döşeme çalışmaları sürüyor. TürkAkım Doğalgaz Boru Hattı Projesi kapsamında devam eden inşaat çalışmaları fotoğraflandı.

Karşıyaka tramvay projesi inşaatında iş güvenliği yok mu?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin projelerinden biri olan Karşıyaka Tramvay projesinin inşaatında, işçi güvenliğini ve İzmirlilerin can ve mal güvenliğini sağlayacak yeterli önlemlerin alınmadığı iddia edildi. Karşıyakalı vatandaşlar iddialarını fotoğrafladıktan sonra şikayette bulundu.

Ofton İnşaat'tan Instagram'da fotoğraf yarışması!

Ofton İnşaat Instagram kullanıcılarını en güzel İstanbul fotoğraflarını paylaşmaya davet ediyor. Elysium Soul Beyoğlu kapsamında düzenlenecek #ruhundaistanbulvarsa yarışması ile İstanbul’un güzelliklerini bir kez daha gündeme getiriyor.

3. köprü inşaatından son fotoğraflar!

3’üncü Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nde Asya yakasına konulacak olan 2’nci tabliyenin çalışmalarına başlandı. İşte köprüden son fotoğraflar...

3.Boğaz Köprüsü inşaatından son fotoğraflar!

3. köprü projesinin ayakları Avrupa yakasında Garipçe, Anadolu yakasında Poyrazköy'de olmak üzere her iki yakada da hızla ilerliyor. İşte 3.köprü projesinin inşaatından son fotoğraflar...

inşaat fotoğrafları Haberi

inşaat fotoğrafları

Başkent’in logosunda silueti olan 125 metrelik kulenin tarihinde ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Drone’ların avuç içine sığabildiği günümüzün aksine Atakule’nin havadan ilk fotoğraflarının çekilmesinde vinçler kullanıldı. İşte Hürriyet Gazetesi'nden Rıza Özel'in haberi...

Ankara’nın ilk, Türkiye’nin ikinci alışveriş merkezi Atakule... 29 Ekim’de yeniden hizmete açılmasının ardından tematik renkli ışıklandırmasıyla, etkinlikleri ve eski hareketli günlerine kavuşmasıyla sık sık gündeme geliyor.

Başkent’in logosunda silueti olan 125 metrelik kulenin tarihinde ilginç bir de fotoğraf hikâyesi var. Drone’ların avuç içine sığabildiği günümüzün aksine Atakule’nin havadan ilk fotoğraflarının çekilmesi oldukça büyük bir cesaret ve emek gerektiriyordu. O fotoğrafların altında mesleğimizin büyük ustalarından Sökmen Baykara’nın imzası var.

Atakule’nin yukarıdan çekilen ilk fotoğraflarının hikâyesini, geçtiğimiz günlerde 82. yaşını kutlayan Sökmen ustamdan sıcacık bir sohbetle dinledim.

Drone yoksa foto muhabiri başının çaresine...