17 / 05 / 2024

inşaat fuarı konut sektörü

inşaat fuarı konut sektörü

TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "inşaat fuarları, özellikle konut almak isteyen tüketiciler için bulunmaz bir fırsat. Fuarlarda konutu imal eden müteahhitlik firmaları özel kampanyalar uyguluyor" dedi.

Türk inşaat şirketlerinin konut projelerinde en gözde pazarı ABD!

Türk inşaat şirketleri konut projeleri için rotayı ABD'ye çevirdi. Türkiye'deki inşaat sektöründeki yavaşlama şirketleri başka pazarlara yönlendirdi.

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

İnşaat sektörü, Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor...

İnşaat ve konut sektörünü 2022'de neler bekliyor?

İnşaat ve Konut Konferansı'nın dokuzuncusu gerçekleştirildi. Sektörün önde gelen isimleri inşaat ve konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İnşaat maliyetleri konut fiyatlarını yükseltiyor!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, son iki senedir hızla yükselen inşaat maliyetlerinin konut fiyatları üzerine olan etkisini değerlendirdi...

​İnşaat ve Konut sektörünün birincisi MESA oldu!

İnşaat sektöründe 50 seneyi aşan köklü geçmişiyle adı ‘kalite’ ve ‘güven’le özdeşleşen ve her yıl Capital tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” arasında ilk üçe giren MESA, bu sene inşaat/konut kategorisinin “en beğenilen” şirketi oldu. 

İnşaat ve konut sektörüne koronavirüs etkisi!

Koronavirüs salgını Türkiye'yi de etkisi altına aldı. Gıdadan tekstile birçok sektörü olumlu ya da olumsuz etkileyen salgın, konut ve inşaat sektörünü de etkiledi. Peki koronavirüsün inşaat sektörüne etkisi nasıl oldu? İnşaat ve konut sektörü salgından olumlu mu etkilendi?

Aktaş Holding, Özbekistan UzBuild inşaat fuarına katılıyor!

Aktaş Holding, yeni nesil su yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürünleriyle Özbekistan’ın en büyük yapı ve inşaat fuarı UzBuild’de katılacak...

8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşları, 8. inşaat ve konut konferansında sektördeki değişimleri değerlendirmek için buluşuyor. 8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta yapılacak...

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

İnşaat ve konut sektörü canlanacak!

AK Parti Ankara Milletvekili Aydın, kredi faizlerindeki düşüşün inşaat ve konut piyasası başta tüm sektörlerde olumlu etkisini hızla göstereceğini söyledi.

Uzbekbuild-2019 Türk Yapı İnşaat Fuarı başladı!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen "Uzbekbuild-2019" Türk Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuara inşaat ve inşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren 40'tan fazla Türk şirketi katıldı.

Ortadoğu İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat sektörünü bir araya getiren Ortadoğu İnşaat Fuarı, 82 firmanın katılımıyla bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar, Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 9. kez gerçekleştiriliyor.

inşaat fuarı konut sektörü Haberi

inşaat fuarı konut sektörü

TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "inşaat fuarları, özellikle konut almak isteyen tüketiciler için bulunmaz bir fırsat. Fuarlarda konutu imal eden müteahhitlik firmaları özel kampanyalar uyguluyor" dedi. Ersözlü, inşaat fuarlarına özellikle Ortadoğu ve Körfez ülkelerinden yoğun katılımcı olduğunu söyledi. 


Bizim...