27 / 07 / 2024

İnşaat hizmet gelirleri 2014

İnşaat hizmet gelirleri 2014

Bu yılın ağustos ayında inşaat hizmet gelirleri ( yurt dışı müteahhitlik hizmetlerinden elde edilen gelirler ) 271 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesinde gerçekleşti...

İZBAN'ın ana hizmet binası kaçak çıktı! 

Sayıştay tarafından İZBAN'ın ana hizmet binasının yapı ruhsatı olmadığı tespit edildi. İşte detaylar...

İnşaat, hizmet ve perakende sektörlerinde güven düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2023 Temmuz’a dair Hizmet, Perakende Ticaret ve İnşaat Güven Endekslerini yayımladı. Bu kapsamda, inşaat, hizmet ve perakende sektörlerinde güven düştü.

Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi'nin merkez nakli yapıldı!

Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı. 

Üçler Gıda Tekstil İnşaat Hizmet Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Üçler Gıda Tekstil İnşaat Hizmet Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şubesi Küçükçekmece’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Üç tarafından açıldı.

Som Üstün Hizmet İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Üstün Hizmet İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Başakşehir’de  10 milyon TL sermaye bedeli ile Som Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Aş , Üstün Hizmet Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Turizm tarafından kuruldu.

Yuto İnşaat Madencilik Mühendislik Hizmet Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuto İnşaat Madencilik Mühendislik Hizmet Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tosun tarafından kuruldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

İnşaat sektöründe hizmet alım-satımda yeni dönem!

İnşaat sektörü için online çözümler sağlayan sektörün pazaryeri Workindocom, hizmet alım-satım ve insan kaynakları konularını da daha pratik hale getiriyor.

Hbf Yapı İnşaat Elektromekanik Gıda Turizm Danışmanlık Sosyal Hizmet İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Hbf Yapı İnşaat Elektromekanik Gıda Turizm Danışmanlık Sosyal Hizmet İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahadur Punar ve Faruk Çelik ortaklığında kuruldu.

Dışişleri Bakanlığının yeni hizmet binasının projesi tamamlandı!

Dışişleri Bakanlığının yeni hizmet binasının projesi tamamlandı ve inşaata başlamaya hazır hale getirildi.

Şanlıurfa'da bir binanın belediyenin hizmet binasına dönüştürülmesi mecliste!

Şanlıurfa ili Eyyübiye ilçesinde hasta yakınları misafirhanesi olarak kurulacağı söylenen bir binanın belediyenin hizmet binasına dönüştürülmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mons Yapı İnşaat Taahhüt Hizmet Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mons Yapı İnşaat Taahhüt Hizmet Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emin Yavuz tarafından kuruldu.

TOKİ 25. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın yapılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 25. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

İnşaat hizmet gelirleri 2014 Haberi

İnşaat hizmet gelirleri 2014

Bu yılın ağustos ayında inşaat hizmet gelirleri 271 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesinde gerçekleşti.


Bu yılın ağustos ayında inşaat hizmet gelirleri (yurt dışı müteahhitlik hizmetlerinden elde edilen gelirler) 271 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesinde gerçekleşti.


AA muhabirinin Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ödemeler dengesi verilerinden derlediği bilgilere göre, ağustos ayında inşaat hizmet gelirleri 271 milyon dolar düzeyinde gerçekleşti. Böylelikle ağustos ayında tüm zamanların en yüksek inşaat hizmet geliri elde edildi. Bu yılın Ocak - Ağustos döneminde elde edilen inşaat hizmet geliri ise 708 milyon dolar oldu. Geçen yılın tamamında 674 milyon dolar inşaat hizmet geliri elde edilmişti. Türkiye 2001 yılından beri yurt dışı müteahhitlik hizmetlerinden yıllık ortalama 800 milyon dolar gelir elde ediyor.


TAV İnşaat Genel Müdürü Ümit...