05 / 05 / 2024

İnşaat İşçileri Ayazağa

İnşaat İşçileri Ayazağa

İstanbul’un yeni gelişen semtlerinden Ayazağa, “inşaat işçileri kızlara laf attı” dedikodusu üzerine önceki geceyi diken üzerinde geçirdi. Yaşanan olayların ardından bazı işçiler eşyalarını toplayarak şantiye alanını terk etmeye başladı

Eczacıbaşı'nın kasasına Ayazağa'dan ilk para 2025'in ikinci yarısında girecek! 

Artaş İnşaat'ın Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisinde hayata geçireceği proje ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Söz konusu projeden, Eczacıbaşı'nın kasasına ilk para 2025'in ikinci yarısında girecek. İşte ayrıntılar...

İnşaat mühendislerinden çağrı! Depremin asıl sorumluları ortaya çıkarılsın

6 Şubat depreminin faturası inşaat mühendislerine kesildi. Mühendisler ise asıl suçluların kendileri olmadığını belirterek, gerçek suçluların ortaya çıkarılması çağrısında bulundu.

Benekli İnşaat Yedek Parça Reklam Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benekli İnşaat Yedek Parça Reklam Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Sarıyer Ayazağa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci resmen başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla imar planları tamamlanan 85 parsel üzerindeki yüzlerce hak sahibi tapularını alacak.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Sarıyer Ayazağa'daki kentsel dönüşüm mağduriyetine çözüm: 63 bin metrekarelik alanda hak sahiplerine tapuları verilecek!

Sarıyer Ayazağa’da 14 senedir çözüm bekleyen kentsel dönüşümün önündeki engeli kaldıracak karar, İBB Meclisi’nde oybirliği ile kabul edildi. 63 bin metrekare büyüklükteki alanda hak sahiplerine parsellerin satışı gerçekleştirilerek tapuları verilecek. İşte ayrıntılar...

Oyak Maslak projesi resmen başlıyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanı başına tam 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında inşa edilecek olan projede 413 konut ve 12 ticari üniteye yer verilecek.

Markalar İnşaat Yedek Parça Elektrik Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Markalar İnşaat Yedek Parça Elektrik Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Bayrak tarafından kuruldu.

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Oyak Maslak projesi geliyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanına 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat, Maslak'ta inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında yükselecek projede 413 konut ve 12 ticari ünite yer alacak.

Konut maliyetleri katlanıyor! İnşaat maliyet endeksi Ağustos'ta yüzde 116,98 arttı!

İnşaat maliyet endeksi Ağustos ayında aylık bazda yüzde 1,98, yıllık bazda ise yüzde 116,98 yükseldi. İşte ayrıntılar...

Avrupa Konutları Esentepe ön satışta! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla inşa eden, Artaş İnşaat projede ön satış dönemini de başlattı.  Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor. 

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi açıldı!

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Soheıl Lashkarı tarafından açıldı.

İnşaat İşçileri Ayazağa Haberi

İnşaat İşçileri Ayazağa

İnşaat işçileri ve yerleşik halktan yüzlerce kişi bir provokasyonun ardından sürüklenip birbirlerine taş ve sopalarla saldırdı.


Polis olaylara biber gazıyla, zaman zaman da havaya ateş açarak müdahale etti. Geceyi en iyi anlatan etraftaki boş kovanlar, duvarlardaki mermi izleri, kırık camlar ve üzerlerinde halen kan izleri bulunan taşlardı. Bir de 48 yıllık bir mahallelinin şu sözleri: “İnşaat işçileri buradan gitmezse bunun devamı olur…”


AYAZAĞA DERESİ AYIRIYOR


Ayazağa Mahallesi’ne ulaşmanın iki yolu var. Ya Kağıthane ya da Maslak yönünden geleceksiniz. İki yol da Ayazağa Deresi’nin yanında birleşiyor. Yolların birleştiği noktada da, Zorlu Holding’in inşaatında çalışan işçilerin kaldığı konteyner kent bulunuyor. Konteyner kentle, başka giriş-çıkışı olmayan Ayazağa Mahallesi arasındaki keskin çizgi ise hemen konteynerlerden sonra bulunan Ayazağa Deresi. İnşaat işçileri Ayazağa’ya ulaşmak için tek yol...