05 / 05 / 2024

Markalar İnşaat Yedek Parça Elektrik Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Markalar İnşaat Yedek Parça Elektrik Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Bayrak tarafından kuruldu.



Markalar İnşaat Yedek Parça Elektrik Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Bayrak tarafından kuruldu.

Markalar İnşaat Yedek Parça Elektrik Metal Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) OTOMOTİV Otomobil ve hafif motorlu kara taşıtlarının diğer perakende ticareti (ambulans ve minibüs benzeri motorlu yolcu taşıtları dahil (3,5 tondan daha az)) (aracılar ile internet, TV. Vb. Üzerinden ticaret dahil) YEDEK PARÇA Motorlu kara taşıtlarının parçalarının belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda perakende ticareti (dorse, damper, akü dahil, lastik ve camlar ile motosiklet parça ve aksesuarları hariç) ELEKTRİK Bina ve bina dışı yapıların (ulaşım için aydınlatma ve sinyalizasyon sistemleri hariç) elektrik tesisatı, kablolu televizyon ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler (uydu antenleri dahil), elektrikli güneş enerjisi kollektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. kurulumu METAL Demir dışı metal cevherleri ve konsantrelerinin toptan ticareti (alüminyum, bakır, nikel, kurşun, çinko, kalay, vb. cevherleri dahil, uranyum ve toryum cevherleri ile değerli metal cevherleri hariç)
 


Geri Dön