04 / 05 / 2024

inşaat malzemeleri sektöründe büyüme

inşaat malzemeleri sektöründe büyüme

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Türkiye ekonomisi, inşaat ve inşaat malzemeleri sektörlerine ilişkin son verilerin yer aldığı '2014 Eylül Aylık Sektörel Rapor'unu açıkladı...

Hakan Günderen: Kentsel dönüşümle birlikte inşaat malzemeleri sektörü büyüyecek!

Kentsel dönüşümle Türkiye genelindeki yaklaşık 6 milyon yapı yenilenecek. Elmor A.Ş Genel Müdürü Hakan Günderen, kentsel dönüşüm çalışmalarının inşaat sektörü ile birlikte inşaat malzemeleri sektörünü büyüteceğini söylüyor...

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öztürk tarafından kuruldu.

Hy Palet İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Hy Palet İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yayla tarafından kuruldu.

Green Grup İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Grup İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uğur tarafından kuruldu.

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gezer tarafından kuruldu.

Joker Lojistik İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joker Lojistik İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Kaan Ceylan tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri sektöründe hareketlilik başladı! Sektör, yüksek sezondan umutlu!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’nin Nisan 2022 sonuçları belli oldu. Peki Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi nisan ayı sonuçlarında hangi veriler yer aldı?

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Uzun 2000 İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzun 2000 İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Uzun tarafından kuruldu.

İMSAD inşaat sektöründe kadın istihdamını artıracak!

Türkiye İMSAD'dan ‘İnşaat Malzemeleri Sektöründe Kadın İstihdamının Artırılmasına Yönelik Tutum Belgesi’ yayımlandı. Yapılması planlanan hedeflerin maddeleri haberimizde...

Topuz Makina Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topuz Makina Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdilkadir Topuz tarafından kuruldu.

Diyaa1 İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Temizlik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyaa1 İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Temizlik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Keskin tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri sektörünün gündeminde sürdürülebilirlik ve dijital dönüşüm var!

Merakla beklenen “Findeks ile Sektörün Gözünden” webinar etkinliği, Ekim ayında “İnşaat Malzemeleri Sektöründe Alacak Risk Yönetimi” başlığında yapıldı.

Türk yapı malzemeleri sektöründe hedef ilk 5!

Yapı malzemeleri sektörü dünya liginde en iyi derecesini 24 milyar dolar ihracatla 2012'de gerçekleştirerek 8'nci oldu. Türkiye bu sıralamada 2016'da 12. oldu, 2020 yılında 9. sıraya yerleşti.

inşaat malzemeleri sektöründe büyüme Haberi

inşaat malzemeleri sektöründe büyüme


Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Türkiye ekonomisi, inşaat ve inşaat malzemeleri sektörlerine ilişkin son verilerin yer aldığı '2014 Eylül Aylık Sektörel Rapor'unu açıkladı. İMSAD Ekonomi Danışmanı Dr. Can Fuat Gürlesel, ekonomide büyümenin yavaşladığını ve 2014'ün ikinci çeyrek dönemindeki iyimserliğin büyümeyi desteklemediğini söyledi. Gürlesel,"İnşaat sektöründeki büyüme beklentisi yüzde 3.5-4.5 olurken, inşaat malzemeleri sanayi üretimindeki büyüme beklentisi ise yüzde 5-5.5 seviyesinde" diye konuştu. İç talebi yavaşlatma önlemlerinin, yılın ikinci çeyreğinden itibaren etkili olduğunu belirten Gürlesel, "İnşaat sektöründe de büyüme yavaşladı. Kamu inşaat harcamaları bu yıl beklendiği gibi önemli ölçüde durağanlaştı. 


Özel sektör inşaat harcamalarında büyüme hala beklenen düzeyde değil. Bu durum, zayıflayan iç talepten kaynaklandı" dedi. İnşaat malzemeleri sektöründe ihracat artışının da yavaşladığına dikkati çeken Gürlesel, "Müteahhitlik hizmetleri bu yılın...