05 / 05 / 2024

İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı 2019

İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı 2019

İhracatta yakaladıkları başarıyı 2019'da da sürdürmeyi amaçlayan Hekim Yapı 5 kıta da 70'e yakın ülkeye düzenli olarak ihracat yapıyor.

Akgroup Global Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgroup Global Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile ile Beyhan Kırboğa tarafından kuruldu. 

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Güldane Özsoy tarafından kuruldu.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Mcatechnıc İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcatechnıc İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Çağlar Alkan tarafından kuruldu.

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Baran tarafından kuruldu.

Akteki İnşaat Malzemeleri Ve Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akteki İnşaat Malzemeleri Ve Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Aktekin tarafından kuruldu.

Valbridge İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valbridge İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Valerıy Zelentsov tarafından kuruldu.

Galata Internatıonal İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Galata Internatıonal İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de Eren Yağız Özcan tarafından kuruldu.

Marksam İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marksam İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Tayfun Bilen tarafından kuruldu.

Rekline Group İnşaat Malzemeleri Ve Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Rekline Group İnşaat Malzemeleri Ve Reklam Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Nıjat Huseynov ve Rovshan Ibrahımov tarafından kuruldu.

Akös Tekstil Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akös Tekstil Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Beşaltı tarafından kuruldu.

Yalçet İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçet İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Çetiner, Mustafa Yalçın, Sabit Yalçın tarafından kuruldu.

İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı 2019 Haberi

İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı 2019

Hekim Yapı AŞ, bu yıl 42'ncisi düzenlenen İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'nda yeni ürünleriyle yerini alarak, ziyaretçilerle buluştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Hekim Yapı 5 kıtada yaklaşık 70 ülkeye düzenli olarak ihracat gerçekleştiriyor. İhracatta yakaladıkları başarıyı 2019'da da sürdürmeyi amaçlayan Hekim Yapı, Kuzey, Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika ülkelerinden Amerika kıtası ülkelerine kadar ihracat her yıl düzenli olarak devam ediyor. 

Hekim Holding Yapı Malzemelerinden Sorumlu Teknik Başkan Yardımcısı olan Özge Hekim, fuar kapsamında yaptığı değerlendirmede, holding çatısı altında faaliyet gösteren ve 2001'de kurulan Hekim Yapı'nın Türkiye'nin ve yakın coğrafyanın ilk otoklavlı fibercement levha üreticisi olduklarını söyledi.

Ana markalarının HekimBoard,HekimPanel, HekimPor ve HekimPan olduğunu dile getiren Hekim, "HekimBoard A1 sınıfı yanmaz fibercement levhaların günden güne projelerde...