05 / 05 / 2024

inşaat sektörü Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever

inşaat sektörü Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever

Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, İnşaat sektörü'nün önemli bir döviz kaynağı sağlayacağını belirtti...

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

AYİDER, inşaat sektörünü bir araya getirdi! İnşaat Zirvesi'nde neler konuşuldu?

AYİDER, inşaat sektörünün en önemli zirvelerinden birinin ev sahibi oldu. Zirveye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Peki hangi konular gündeme geldi? İşte ayrıntılar...

İnşaat sektöründe grev krizi!

Koronavirüs pandemisiyle mücadele sürecinde başlayan fiyat yükselişleri inşaat sektörünü olumsuz etkiledi. MKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, zamlara tepki gösterdi. 

Pandemi inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Çuhadaroğlu Metal Pazarlama Müdürü Ali Tuna Şenatlı, koronavirüs salgınının inşaat sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi. 

Tahir Tellioğlu'ndan inşaat sektörü açıklaması!

Konut kredilerindeki yüksek faizler ile salgın süreci inşaat sektöründe daralmaya neden olurken, sektör oyuncuları arasında da iflas dalgası gündemde. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

İnşaat sektörü orta ve üst sınıf projelere yönelecek!

Mesa, inşaat sektörüne yön veren markalardan. 2021'de döviz kurunun fiyatlara yansımasıyla konut fiyatlarında yükseliş öngören Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, ''Sektörün orta-üst sınıf projelere yöneleceği beklentisindeyim" diyor.

Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)/Türkiye-Güney Afrika İş Konseyi Başkanı ve Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu yaptığı açıklamada "Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir" dedi.

İnşaat sektörü doğru yatırım aracı olacak!

Simon-Kucher&Partners Direktörü Cem Balıkçıoğlu, normalleşme süreci ve sonrasına ilişkin, "Teknoloji olan ülkeler de elektronik ara malı ithalinin yükseleceğini öngörebiliriz. Benzer şekilde bir çok alt sektörü ile istihdam yaratabilecek inşaat sektörü de bazı ülkeler için doğru yatırım olacak" dedi

Abdullah Müftüoğlu: İnşaat sektörüne güvenimiz tam!

Suudi Arabistan merkezli Al Qemam grubu bünyesinde faaliyet gösteren Akzirve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Müftüoğlu, Türkiye ekonomisine ve inşaat sektörüne güvenlerinin tam olduğunu söyleyerek Türkiye'ye gelecek yıllarda da yatırımlarını sürdüreceklerini açıkladı. 

Kemal Kılıçdaroğlu: En büyük rantı inşaat sektörü sağladı!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "En büyük rantı sağlayan inşaat sektörüydü. İstanbul'a 76 gökdelen diktiler..." dedi...

Aycan Fenercioğlu: Alanya’da inşaat sektörünün önü açık!

İnşaat Mühendisi Aycan Fenercioğlu, Alanya’da yabancıya yönelik satışların inşaat sektörünü ayakta tuttuğunu söyledi. Fenercioğlu, ''Alanya’da inşaat sektörünün önü açık'' diye konuştu.

Malatya'da inşaat sektörünün nabzı ölçüldü!

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, MİMDER Başkanı Mustafa Duyar’ı ve yönetimine ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında inşaat sektörünün sorunları ele alındı.

İnşaat sektörü hükümetten acil çözüm bekliyor!

İMKON Genel Başkanı Tellioğlu, daralan Türkiye ekonomisinde, inşaat sektörünün içinde bulunduğu sorunlarla ilgili sert konuştu..

inşaat sektörü Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever Haberi

inşaat sektörü Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever

Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, cari açıkta yüzde 90'a yakın yerli girdinin kullanıldığı inşaat sektörünün daha önem kazandığını söyledi. 


Hizmet üreterek döviz sağladıklarını belirten Sever, " Cari açık projeksiyonunda mütekabiliyet ,KDV ve kentsel dönüşümü değerlendirdi"...