25 / 07 / 2024

İnşaat Süreçlerinde Proje Yönetiminin Önemi

İnşaat Süreçlerinde Proje Yönetiminin Önemi

GYODER Geliştirme ve İnşaat Süreçlerinde Proje Yönetiminin Yeri ve Önemi eğitimi 23 Şubat'ta verilecek.

Uzayan yargı süreçlerinde kötü kiracıları hem ev sahipleri hem devlet fonlamış oluyor! 

Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki uzayan dava süreçleri, mağduriyetleri artırıyor. Gazeteci Emin Pazarcı, kötü niyetlilerin fonlandığını dile getirdi. İşte o paylaşım..

Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor?

Prefabrik ev almak isteyen vatandaşlar Prefabrik evlerin nasıl yapıldığını ve satın alma süreçlerini merak ediyor. Peki, Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor? İşte detaylar...

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı süre için 72 ay vade ve 1.89 faizle konut fırsatı! 

Mesa Panorama Maltepe'de yoğun talep üzerine sıfır peşinat fırsatı başladı. Sınırlı süre için geçerli olacak kampanyada 72 ay vade ve 1.89 faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? 

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahımerdan Tunç tarafından kuruldu.

IMF: ABD uzun süre faiz artırımlarına devam etmeli!

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, ABD'de uzun süreli bir sıkı para politikasının gerekli olduğunu belirterek, "Enflasyonun yüzde 2 hedefine düşürülmesi için faiz oranlarının bir süre daha yüksek olması gerekecek" dedi.

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Ceceloğlu tarafından kuruldu.

Değerse İnşaat Mühendislik Ve Proje Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Değerse İnşaat Mühendislik Ve Proje Tasarım Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım A.Ş. tarafından kuruldu.

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Açıkça ve İbrahim Açıkça ortaklığında kuruldu.

FED para politikasının bir süre daha kısıtlayacak! 1 Doları olanı bile çok ama çok yakından ilgilendiriyor! 

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkan Yardımcısı Lael Brainard, enflasyonun sürdürülebilir bir biçimde yüzde 2`ye dönmesini sağlamak için para politikasının bir süre daha 'yeterince kısıtlayıcı' olması gerekeceğini aktardı.

Beba İnşaat Taahhüt Ve Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beba İnşaat Taahhüt Ve Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Balcı ve Sercan Bektaş ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşüm ve kira sorunlarına ilişkin kanun teklifi Meclis'te! 

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kentsel dönüşüm süreçlerinde milyonlarca vatandaşı ilgilendirden kira ve barınma sorununun çözülmesi için Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığına kanun teklifi sundu. İşte o teklifin tüm detayları...

ModernYaka'da sınırlı süre için 120 ay vade 0,99 faiz fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen ModernYaka'da sınırlı süre için 120 ay vade 0,99 faiz fırsatı başladı. İşte ModernYaka projesiyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

İnşaat Süreçlerinde Proje Yönetiminin Önemi Haberi

İnşaat Süreçlerinde Proje Yönetiminin Önemi

Günümüzde özellikle gayrimenkul projelerinin geliştirme ve inşaat süreçleri başta olmak üzere proje yönetiminin, projelerin hedeflerine ulaşmasında etkisi/katkısı olduğu tüm sektör paydaşlarınca kabul görmektedir. Özellikle teslim odaklı olma konusunda hizmet alan ve veren tarafların birbirleriyle kooperatif çalışma metodolojisini geliştirememesi nedeniyle birçok durumda söz konusu hizmetten beklenen faydanın sağlanamadığı görülmektedir.


Projelerinizin hedeflenen kalite, bütçe ve sürelerde tamamlanabilmesi için proje yönetiminin tüm unsurlarının eksiksiz bir araya gelmesi ve bir uyum içerisinde hareket etmesi noktasında bilgilerinizi tazelemek, yeni yaklaşımlar hususunda bilgi sahibi olmak için bu eğitime katılmalısınız.


Kimler Bu Eğitime Katılmalı?

Gayrimenkul geliştirme firmaları (GYO ve diğerleri) ve gayrimenkul portföyü geniş olan tüm firmaların ilgili bölüm yöneticileri, yatırım bankaları ile diğer yatırım kuruluşlarının yöneticileri bu eğitime...