29 / 04 / 2024

inşaat tamamlama kredileri

inşaat tamamlama kredileri

Bir arsa üzerinde inşa edilmeye başlanan ancak yarıda kalan yapı inşaatları için bankalar kredi veriyor. Peki, verilen bu inşaat tamamlama kredisi nedir? İnşaat tamamlama kredisi koşulları ve özellikleri nelerdir?

İnşaatı tamamlanmayan konutların kredileri ne olur?

Ev sahibi olmak için inşaat firması ile anlaşan sonrasında ise bankadan kredi çeken vatandaşlar, inşaatın durması halinde kredi ödemelerini durdurabiliyor.

Rusya'da inşaat malzemelerinin fiyatları konut sektörünü nasıl etkileyecek?

Sayıştay yetkilisi Nayalya Trunova, inşaat malzemelerinin fiyatlarını değerlendirdi. Nayalya Trunova, "İnşaat malzemelerinin fiyatları artıyor, fakat şirketler kredileri eski fiyatlardan aldılar. Bu durum, konut inşaat sektörüne olumsuz yansıyabilir” dedi.

İnşaat sektörüne tamamlama finansman desteği geliyor!

İnşaat sektöründeki durgunluğun önüne geçmek için tamamlanmaya yakın inşaat projelerine finansman desteği sağlanacak. Bu sayede durgunluk kaynaklı istihdam kayıpları azaltılacak...

Ziraat Bankası inşaat tamamlama konut kredisi faizleri!

Ziraat Bankası kendi konutunu yaparken krediye ihtiyaç duyan müşterilerine düşük faiz oranları ile İnşaat Tamamlama Konut Kredisi kullandırıyor...

İnşaat tamamlama konut kredisi özellikleri!

Ziraat Bankası konut inşaatını tamamlarken finansman ihtiyacı duyan vatandaşlara uzun vade ve düşük faiz oranlarıyla inşaat tamamlama konut kredisi kullandırıyor...

Ziraat Bankası inşaat tamamlama konut kredisi 2018!

Ziraat Bankası inşaat halindeki konutunu tamamlarken finansman ihtiyacı duyan müşterilerine düşük faizli ve uzun vadeli İnşaat Tamamlama Konut Kredisi kullandırıyor. 

Ziraat Bankası’ndan inşaat tamamlama konut kredisi!

İnşaat halindeki konutunu tamamlamak için krediye ihtiyacı olan vatandaşlara Ziraat Bankası İnşaat Tamamlama Konut Kredisi kullandırıyor...

'Acemi inşaat şirketlerini devlet yönetsin' önerisi!

Sompo Japan Sigorta Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özer Şimşek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Meclis gündeminde konuşulan inşaat tamamlama sigortasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Zorunlu inşaat tamamlama sigortasına sektör ne kadar hazır?

Sompo Japan Sigorta Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özer Şimşek, mecliste görüşmeleri devam eden zorunlu inşaat tamamlama sigortası kapsamında değerlendirmeler yaptı. 

Berka'nın Turgutlu OSB fabrika inşaatı tamamlanma süresi uzatıldı!

Berka A.Ş'nin Turgutlu Organize Sanayi Bölgesinde yapmakta olduğu fabrika bina inşaatı OSB'nin yol çalışmalarını tamamlayamaması nedeni ile Turgutlu OSB tarafından inşaat tamamlama süreci uzatıldı.

İnşaat tamamlama kredisi veren bankalar 2015!

İnşaata başlanan ancak tamamlamayan yapılar için bankalar inşaat tamamlama kredisi veriyor. Bu kredi, inşaat seviyesi belli bir orana ulaşan yapılar için veriliyor. İşte inşaat tamamlama kredisi veren bankalar 2015..

İnşaat tamamlama kredisi şartları!

Bir arsa üzerinde inşa edilmeye başlanan ancak yarıda kalan yapı inşaatların tamamlanması için bankalar, inşaat tamamlama kredisi veriyor. Peki, inşaat tamamlama kredisi şartları nelerdir? İşte inşaat tamamlama kredisi..

İnşaat tamamlama kredisi nasıl alınır?

İnşaat tamamlama kredisi, bir arsa üzerinde inşa edilmeye başlanan ancak yarıda kalan yapı inşaatları için veriliyor. İnşaat tamamlama kredisi verilirken bazı koşullar aranıyor. Peki, inşaat tamamlama kredisi nasıl alınır?

inşaat tamamlama kredileri Haberi

inşaat tamamlama kredileri

İnşaat tamamlama kredisi nedir?

Bir arsa üzerinde inşa edilmeye başlanan ancak yarıda kalan yapı inşaatları için bankalar kredi veriyor. İnşaatlar için verilen bu kredi inşaat tamamlama kredisi oluyor. 


Ancak bu kredi verilerken bazı koşullar aranıyor. Kredi için inşaat seviyesinin de belli bir oranda olması gerekli oluyor. Peki, inşaat tamamlama kredisi koşulları nelerdir?


İnşaat tamamlama kredisi; Bankadan bankaya değişmek ile birlikte 120 aya kadar vade imkanı sunuyor.


İnşaat kredisi için aranan şartlar:

- Genellikle 120 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

- İnşa hâlindeki konutun asgari yüzde 70 inşaat seviyesinde olması gerekir.

- Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilmekte ve ayrıca şahsi ve/veya maddi teminat alınmaktadır.


İnşaat tamamlama kredisi veren bankalar:

Denizbank

Ziraat Bankası

Vakıfbank

Şekerbank

Türkiye Finans Bankası

Anadolubank


Gerekli belgeler:

Nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport,

Gelir belgesi/maaş bordrosu,

Serbest meslek sahipleri ve işletme sahipleri için son...