28 / 07 / 2024

inşaat teknikeri Okan Biçer

inşaat teknikeri Okan Biçer

İnşaat teknikeri Okan Biçer kimdir? Okan Biçer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Okan Biçer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Okan Biçer...

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2 inşaat teknikeri alacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın yayınladığı ilana göre, çeşitli birimlerde görevlendirilmek için 3 bilgisayar işletmeni, 25 yardımcı hizmetli, 2 şoför, 15 koruma ve güvenlik görevlisi, 3 elektrik teknikeri, 2 inşaat teknikeri, 2 sıhhi tesisat teknikeri ve 1 iklimlendirme teknikeri olmak üzere 53 pers

Süleyman Ekinci: Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi var!

OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi olmasına rağmen yeteri kadar inşaat teknikeri olmadığını belirtti.

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

İnşaat mühendisliği Kasım 2017'de en çok aranan pozisyon oldu!

Yenibiriş‘in 2017 Kasım verilerine göre en fazla aranan ilk beş pozisyon inşaat mühendisliği oldu.  İnşaat mühendisliğini inşaat teknikeri, elektrik mühendisi, yönetici asistanı takip etti.

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan inşaat sektörüne girdi!

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan inşaat sektörüne girdi. Turan,12 milyon 500 bin TL sermaye bedeliyle bugün AOT Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi'ni kurdu.

Okan İnşaat, Miami'de 18.1 milyon dolara yer aldı!

Miami'de bulunan tarihi Merkez Baptist Kilisesi yanındaki park alanının bir bölümü 18.1 milyon dolar karşılığında İstanbul merkezli Okan Grup tarafından satın alındı. Firma, 37 bin 500 metrekare büyüklüğündeki alana çok amaçlı bir inşaat yapacak.

Mersin'de inşaat atıkları temizlendi!

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi ekipleri, Okan Merzeci Bulvarı civarındaki boş arazilere dökülen inşaat atıklarını ve çöpleri bir haftada temizledi.

Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi inşaat teknikeri mezunu verecek!

Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bünyesinde açtığı inşaat teknolojisi bölümünde eğitim gören öğrenciler, ileride inşaat mühendisi olup, depreme dayanıklı binalar inşa edeceklerini söylüyorlar.

Korkuteli Meslek Lisesi inşaat teknikeri yetiştiriyor!

Antalya Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi' nin bünyesinde açılan İnşaat Teknolojisi Bölümü' nde eğitim gören öğrenciler, mezun olduklarında "İnşaat teknikeri" olarak görev yapacaklar....

Bilecik Yüksek Hızlı Tren inşaatında 1 mühendis ve 1 tekniker vefat etti!

Bilecik Yüksek Hızlı Tren inşaatında çalışan Jeoloji Yüksek Mühendisi Timuçin Kızılırmak ve İnşaat Teknikeri Erkan Maksut, çalışma esnasında geçirdikleri trafik kazası sonucu vefat etti...

Ofton İnşaat, projeler müdürü ve inşaat teknikerleri arıyor!

Ofton İnşaat İstanbul şantiyelerinde görevlendirmek üzere projeler müdür, elektrik mühendisi, kesin hesap şefi yardımcısı ve inşaat teknikeri arıyor.

Fuzul Yapı İnşaat, mimar ve inşaat teknikeri arıyor!

Fuzul Yapı İnşaat Başakşehir şantiyesi için konut ince inşaat işlerinde deneyimli mimar ve inşaat teknikeri arıyor

Erkil İnşaat Sanayi inşaat teknikeri arıyor!

Erkil İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bünyesinde görevlendireceği inşaat teknikeri arıyor...

inşaat teknikeri Okan Biçer Haberi

inşaat teknikeri Okan Biçer

Okan Biçer kimdir?

Okan Biçer, 1971 Çeşme doğumlu. Mimari proje ressamlığı sürveyanlık ve şantiye görevlerinde bulundu. 1997 yılından beri BMB Mimarlık'ta büro şefi olarak yapı ressamlığı görevinde devam ediyor.


BMB Proje İnşaat Müşavirlik, villa, iş merkezi, apartman ve otel gibi binaların tasarımında hizmet veriyor.


İletişim bilgileri:

BMB Proje İnşaat Müşavirlik

Vakıf İş Hanı No:215, Çeşme

35930 İzmir


0232 712 95 76

0232 712 90...