04 / 05 / 2024

İnşaat teknolojisi ses yalıtımını yüzde 100 sağlayabilir

İnşaat teknolojisi ses yalıtımını yüzde 100 sağlayabilir

İnşaat sektöründeki yoğun rekabet, rakiplerinin önüne geçmeye çalışan firmaları yeni arayışlara yöneltiyor. Firmalar, komşular arasında bazen hayatı çekilmez hale getiren gürültü sorununu yok eden çözümler üretiyorlar.

Tempo Ses Organizasyon İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Ses Organizasyon İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Can tarafından kuruldu.

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Damla Toprakçı ve Özlem Mecit ortaklığında kuruldu.

Master Constructıon Enterprıses İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Master Constructıon Enterprıses İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi Şişli'de Ercan Engin tarafından kuruldu.

Mercan Çevre Teknolojisi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Çevre Teknolojisi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Bhattı Enterprıses Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhattı Enterprıses Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abıd Sohaıl Bhattı tarafından kuruldu.

Sunrıse Enterprıses İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sunrıse Enterprıses İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Rashıd ve Illahı Bux Chacho ortaklığında kuruldu.

Malatya’da kaç tane hasarlı bina var?

Malatya İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı ve İnönü Üniversitesi İnşaat Mühendisliği, İnşaat Teknolojisi Bölümü Öğretim Görevlisi Vehbi Aluçlu, Malatya'da meydana gelen deprem sonrası bölgede oluşan hasar ve binalarda dikkat edinilmesi gerekilenler hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Coverings Uluslararası İnşaat Teknolojisi Fuarı 9 Nisan'da başlıyor!

Coverings Uluslararası İnşaat Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarı 9 - 12 Nisan 2019 tarihleri arasında Orlando'da düzenlenecek. Fuara sektörün önde gelen 1100 firmasının katılım sağlaması amaçlanıyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ses Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ses Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Su tarafından kuruldu.

Ser Deniz Teknolojisi İnşaat Sualtı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ser Deniz Teknolojisi İnşaat Sualtı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümramiye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Eryılmaz tarafından kuruldu. 

Mesa, teknolojisi ve deneyimiyle inşaat sektörünü geliştiriyor!

İnşaat sektörünün güçlü bir markası olarak tanınan MESA, 48 yıldır faaliyetlerine devam ediyor. MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "Konut içinde iletişim için gelişmiş teknolojiyi kullanıyor, diğer akıllı ev teknolojileri için de ideal alt yapıyı sunuyoruz." diyor.

İbrahim Tatlıses: İnşaat, kebap ve bebek yapıyorum!

Müzik piyasasının imparatoru olarak bilinen İbrahim Tatlıses,eski çalışanı Fulya Akbay Toprak'ın anne olduğunu öğrenince İstanbul'a geldi. Tatlıses, muhabirlere yaptığı açıklamada "İnşaat, kebap bebek yapıyorum" dedi.

İnşaat teknolojisi ses yalıtımını yüzde 100 sağlayabilir Haberi

İnşaat teknolojisi ses yalıtımını yüzde 100 sağlayabilir

İnşaat sektöründeki yoğun rekabet, rakiplerinin önüne geçmeye çalışan firmaları yeni arayışlara yöneltiyor. Özellikle kule konut projelerinde müşterilerine 'sıfır sorun' vaadinde bulunan firmalar, komşular arasında bazen hayatı çekilmez hale getiren gürültü sorununu yok eden çözümler üretiyorlar. Bugün inşaat teknolojisi, ses yalıtımını neredeyse yüzde 100 sağlayacak noktaya ulaştı. Yeter ki, firmalar maliyetten kaçınmasın. Bu nedenle de maliyet artışına aldırış etmeden teknolojinin tüm imkanları kullanılmalı. Yan daireler arasında da ortak duvarı minimum seviyede tutarak, ses yalıtımı sağlanabilir ve gürültü geçişini...