06 / 05 / 2024

İnşaat temsilcileri toplandı

İnşaat temsilcileri toplandı

Konferansa Kınaş Satış ve Pazarlama Koordinatörü Onur Gencer, İpekar inşaat Satış Müdürü Ersan Okur ve Etna Gayri Menkul Aş. Satış Pazarlama Koordinatörü Derya Tokma konuşmacı olarak katıldı.

Türkiye'de inşaat sektörü: Hiç inşaat işinden anlamayan 10-12 dairelik bir binanın müteahhiti olabiliyor! 

Türkiye'de inşaat sektöründe diplomasını beş dakika önce alanlar bile ömür boyu şantiye şefliğini üstlenebiliyor. İnşaat sektörü temsilcileri duruma tepkili. İşte ayrıntılar...

İnşaat sektörü temsilcileri 2024 yılından tedirgin! Arz sıkıntısı yaşanabilir!

Eflasyonist ortam, inşaat sektöründe kendini en çok konuta erişim zorluğu ve fahiş kira artışlarında gödterdi. İnşaat temsilcileri 2024'e karşı vatandaşları uyarıyor, uzmanlar 2023 yılının zorlu geçtiğini, 2024’e ise daha temkinli baktıklarını belirtti.

İnşaat maliyetlerindeki fahiş artış konut sektörünü nasıl etkiledi?

İnşaat maliyetlerindeki artış son bir senede yüzde 100'ü geçti. Konut sektörü temsilcileri, hızla yükselen fiyatlar karşısında satışların yavaşlatıldığını belirtti.

İnşaat Sektörü Temsilcileri İzmir’de bir araya geliyor!

İnşaat Sektörü Temsilcileri, 12-13 Kasım’daki Karşıyaka Yapı Üreticileri ve Yapı Malzemeleri Fuarı’nda buluşacak.

İnşaat sektörünün temsilcileri Autodesk Zirvesi'nde!

2050'de dünya nüfusunun üçte ikisi şehirlerde yaşayacak ve varolan şehirlerde yeni şehirler yer alacak. İnşaat sektörünün bu talebi karşılaması amacıyla 2050'e kadar dünya genelinde her gün, yaklaşık 13 bin konut inşa etmesi gerekiyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnşaatçılar konut faiz oranlarının düşürülmesini istiyor!

Emlak ve inşaat sektörü temsilcileri konut faiz oranlarının düşürülmesini talep ediyor. Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, Türkiye’de birçok inşaat firmasının yüksek faiz oranları nedeniyle zor duruma düştüğünü belirtti. 

Sektör temsilcileri İnanlar İnşaat'ın iflasını yorumladı!

Dumankaya İnşaat ve Fi Yapı geride binlerce mağdur bıraktı. Şimdi bu kervana İnanlar İnşaat da eklendi. Sektör temsilcileri, bu sürecin daha dikkatli yönetilmesi gerektiği görüşündeler. 

İnşaat temsilcileri konut satış rakamlarını değerlendirdi!

TÜİK Kasım 2017 Konut Satış İstatistikleri açıklandı. Konuyla ilgili Okkalar İnşaat, Hasanoğlu İnşaat, Keleş İnşaat ve TESA Yapı'nın patronları yorumlarını paylaştı. 

Faizlerdeki olası bir düşüş satışları daha da artıracak!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ekim ayı konut satışı verilerine göre Türkiye'de 122 bin 882 daire sahiplerine buldu. İnşaat temsilcileri "Faizlerdeki olası bir düşüş satışları daha da artıracak" diye açıklama yaptı.

İnşaat sektörünün önü açıldı!

İnşaat sektörü temsilcileri gerek yapılan kampanyalarla gerek referandum sonucuyla Türkiye'de sektörün önünün açıldığını söylediler. İşte temsilcilerin görüşleri...

İnşaat sektörü temsilcileri KDV istisnasını değerlendi!

İnşaat sektörü temsilcileri yabancıya konut satışlarında Katma Değer Vergisi (KDV)'nin kaldırılması konusunu değerlendirdi. İşte o yorumlar..

Yabancılara konut satışı inşaat firmalarını heyecanlandırdı!

Körfez ülkeleri başta olmak üzere dünyanın birçok yerinden alıcıların ziyaret ettiği İstanbul'daki emlak fuarında satış bilançosu yüksek oldu. İnşaat firmalarının temsilcileri ilk gün 100’e yakın konut satıldığını, ikinci gün satışların hızlandığını söyledi.

İnşaat temsilcileri toplandı Haberi

İnşaat temsilcileri toplandı

Konferansa Kınaş Satış ve Pazarlama Koordinatörü Onur Gencer, İpekar inşaat Satış Müdürü Ersan Okur ve Etna Gayri Menkul Aş. Satış Pazarlama Koordinatörü Derya Tokma konuşmacı olarak katıldı. Öğrencilere satış ve pazarlama deneyimlerinden bahseden Derya Tokma: "Benim görüşümde ;atış ve pazarlama ayrı ayrı işlerdir. Satış yapanın her birimle çalışması, ortak çalışmalar yapması gerekmiyor. Ama pazarlama devreye girdiyse belim her birimle kontak halinde olmam, nutfakta neler olduğunu bilmem, patronun odasında beni neler beklediğini, patronun benden neler istediğini bilmem gerekiyor. Herkesi çok iyi tnlamam lazım ve ilk ve en iyi anlamam gereken kişi de patrondur. Patron benden ne istiyor? İkincisi de müşteri benden ne istiyor? İkisinin arasındaki kontağı kurarken mühendisimle iyi geçinmeliyim, ne yaptığını anlamalıyım, mimarımla irtibatlı olarak ne yaptığını anlamalıyım ki...