02 / 05 / 2024

İnşaat ve müteahhitlik sektörü çöktü mü

İnşaat ve müteahhitlik sektörü çöktü mü

CHP Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Üyesi Emre Köprülü, AKP hükümetinin uyguladığı olumsuz dış politikanın sonucunda, özellikle yurtdışı inşaat ve müteahhitlik sektörünün çöktüğünü belirtti.

Lego Müteahhitlik İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Lego Müteahhitlik İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Aren Papazyan tarafından kuruldu.

Temur Kardeşler Müteahhitlik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temur Kardeşler Müteahhitlik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Temur tarafından kuruldu.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Küre Peyzaj İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küre Peyzaj İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Penpedağ tarafından kuruldu.

Kare Altyapı İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Kare Altyapı İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Uygun ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

Dt Çelik İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dt Çelik İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Cem Duman ve Rıdvan Tutar ortaklığında kuruldu.

Nevera İnşaat Yapı Müteahhitlik Anonim Şirketi kuruldu!

Nevera İnşaat Yapı Müteahhitlik Anonim Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Şinavi tarafından kuruldu.

İnşaat ve mühendislik sektörüne yeni düzenlemeler geliyor! 2023'te yüzde 50 büyüme bekleniyor!

İnşaat ve mühendislik sigortalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği CEO’su Murat Çiftçi,  2023 sonu itibariyle de yüzde 45-50 arasında artış beklediğini söyledi. 

Quacons İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quacons İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Yazıcı tarafından kuruldu.

Atasey İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atasey İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Akyaz ve Tayfun Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmelih Zaralı tarafından kuruldu.

Serdem Proje İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Serdem Proje İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Kılıç tarafından kuruldu.

Aydoğdu Makine İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğdu Makine İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aydoğdu tarafından kuruldu.

İnşaat ve müteahhitlik sektörü çöktü mü Haberi

İnşaat ve müteahhitlik sektörü çöktü mü

CHP Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Üyesi Emre Köprülü, AKP hükümetinin uyguladığı olumsuz dış politikanın sonucunda, ihracatta başı çeken birçok sektörün iş yapamaz duruma geldiğini, özellikle yurtdışı inşaat ve müteahhitlik sektörünün çöktüğünü belirtti. Konuyu soru önergesi ile meclis gündemine taşıyan Köprülü, komşu ülkelerle yaşanan krizlerin, ilişkileri kopma noktasına getirdiğini ve onarılması mümkün olmayan zararlar ortaya çıkardığını vurguladı. Köprülü, "Davutoğlu'nun Dışişleri Bakanlığı zamanında başlayan ve şu an devam eden 'stratejik derinlik' yaklaşımı Türkiye'yi dış politikada çıkmaza sokmuş, "komşularla sıfır sorun politikası" teoride kalmış ve iflas etmiştir" dedi. "inşaat, turizm, gıda, yaş meyve-sebze ve tekstilde kayıplar yaşanırken, Rusya başta olmak üzere birçok ülkede çalışan Türk işçiler de krizle birlikte işsiz kalmışlardır" diyen Köprülü, "Özellikle, dünya pazarında Çin'in hemen ardından ikinci...