26 / 05 / 2024

İnşaat Yapılanma Çalıştayında alınan kararlar

İnşaat Yapılanma Çalıştayında alınan kararlar

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği ve Kıbns Türk İnşaat Taşeronları Birliği tarafından "İnşaat Sektöründe Sürdürülebilir Yapılanma Çalıştayı" gerçekleştirildi.

Zeydan İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Zeydan İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Alüminyum Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Zeydan tarafından kuruldu.

MultiNet yemek kartı kullananlara müjde! Altın ve gümüş alımlarında yüzde 1,5 indirim fırsatı!

Beyaz yakalı çalışanların yoğun olarak kullandığı MultiNet yemek kartı, kullanıcılarına yönelik yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. 31 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edecek kampanya ile MultiNet yemek kartı kullananlar, altın ve gümüş alımlarında yüzde 1,5 oranında indirim kazanacak.

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi kuruldu!

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 410 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut İşleyen tarafından kuruldu.

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abdullah Arıkan tarafından kuruldu.

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ali Taşkın tarafından kuruldu.

Consarm İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Consarm İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Ahmet Yavuz ve Ozan Süer ortaklığında kuruldu.

Sabiha İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Sabiha İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Şişli'de Benson Bamıdele Akıngboye ve Gregory Ozegbe ortaklığında kuruldu.

Mertçe Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mertçe Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Mert Tekçe tarafından kuruldu. 

Dofa İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dofa İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Murat Esen ve Yusuf Anıl Yıldız ortaklığında kuruldu.

Jabo İnşaat Yapı Malzemeleri Zemin Kaplama Karot Alım Demir Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Jabo İnşaat Yapı Malzemeleri Zemin Kaplama Karot Alım Demir Çelik Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Buse Çetiner tarafından kuruldu.

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ali Fuat Tut ve Enes Tut ortaklığında kuruldu.

Black Pearl İnşaat Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Pearl İnşaat Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdulkadir Balta ve Orkun Eraslan ortaklığında kuruldu.

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de Ercüment Sever ve Veysal Çelik ortaklığında kuruldu.

İnşaat Yapılanma Çalıştayında alınan kararlar Haberi

İnşaat Yapılanma Çalıştayında alınan kararlar

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği ve Kıbns Türk İnşaat Taşeronları Birliği tarafından "İnşaat Sektöründe Sürdürülebilir Yapılanma Çalıştayı" gerçekleştirildi. 26 Haziran 2015 Cuma günü. saat 10:00 da. Merit Otel, Lefkoşa'da gerçekleştirilen çalıştay ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki inşaat faaliyetlerinin sürdürülebilir olabilmesi için yapılması gerekenler tespit edildi. Söz konusu çalıştay açılışında konuşan Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tahir Çelik inşaat sektörü ile ilgili teknik ve teorik bilgiler vererek KKTC'de inşaat sektörünün nasıl sürdürülebilir bir yapıya sahip olabileceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği (KTİMB) Başkanı Osman Amca gerçekleştirdiği konuşmasında ülkedeki inşaat sektörü hakkında bilgiler vererek sektörün nasıl geliştirilebileceği ve verimin artırabileceği üzerinde durdu. Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer...