29 / 04 / 2024

inşaat yeşil çatı

inşaat yeşil çatı

Yeşil çatılar inşaat sektörünün yeni trendi oldu. Onduline Avrasya Sürdürülebilir Büyüme Koordinatörü Ayşe Miray Şen, Yeşil çatılara duyulan ilginin her geçen yıl arttığını dile getirdi..

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyar 380 milyon 729 bin 682 TL sermaye bedeli ile Sarıyer’de, Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Silivri Yeşil Life Villaları yılbaşında teslim! Peşin ödemelerde indirim fırsatı!

YSL Grup Yapı-İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yeşil Life Villaları'nın teslimlerinin yılbaşında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 9 oda 2 salon villaların yer aldığı projede peşin ödemelerde indirim imkanı da sağlanıyor. 

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Yıldız, Hikmet Gökçe ve Yeşil D İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Malatya Yeşilyurt'taki 135 afet konutunun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı 14 kırsal mahallede yapım çalışmaları devam eden 605 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutundan 135 tanesinin kaba inşaatı tamamladı.

Yeşil GYO'dan son dakika Innovia 4 açıklaması: İnşaat neden başlamıyor?

Yeşil GYO Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi paylaşıldı. Innovia 4 projesinde son durum ne? İnşaat başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

Mk Yeşil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Yeşil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulsamet Kurtcebe tarafından kuruldu.

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Doğukan Topçu, Ömer Yıldırım ve Tayfın Yıldırım ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründe yeşil çimento dönemi başlıyor! Yeşil Çimento nedir?

İnşaat sektöründe kullanılan çimento ve beton gibi temel yapı malzemelerindeki ürün özelliklerinde değişikliğe gidildi. Teknolojik gelişmeler sayesinde malzeme ve ürün portföyünde değişimler yaşanıyor. Bildiğiniz çimentonun rengini unutun, inşaat sektöründe artık yeşil çimento dönemi başlıyor...

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Şile’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Özge Demirbilek tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe yeni trend yeşil ev!

Son senelerde sürdürülebilir, ekolojik, yeşil, çevre dostu şekillerde adlandırılarak karşımıza çıkan doğayla uyumlu yapılar, bütün dünyada olduğu gibi Türkiye’de de inşaat sektöründe ön plana çıkmaya başlarken, gelecekle ilgili de önemli ipuçları barındırıyor. 

Malatya Yeşil Topsöğüt konutları inşaatı durduruldu mu?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi tarafından inşa edilen Yeşil Topsöğüt konutları inşaatının imara aykırı bir şekilde gerçekleşmesi sebebiyle durdurulduğu iddia edildi. 

AB’nin Yeşil Mutabakat kanunu inşaat malzemeleri sektörünü nasıl etkileyecek?

24 Haziran 2021 tarihinde kanunlaşan Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı – EU Green Deal’ yasası inşaat malzemeleri sektörünü nasıl etkileyecek?

Ankara Altındağ Belediyesi'nden 50.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Ankara ili Altındağ Belediye Başkanlığı, Altındağ ilçesi, Haccettepe Mahallesi'nde bulunan taşınmaz üzerinde 50 milyon 91 bin 663 TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

inşaat yeşil çatı Haberi

inşaat yeşil çatı
Yeşil çatılar inşaat sektörünün yeni trendi oldu. Yeşil çatılara duyulan ilginin her geçen yıl arttığını dile getiren Onduline Avrasya Sürdürülebilir Büyüme Koordinatörü Ayşe Miray Şen, bu ürünün eko-dengesi bozulan şehirlere yeni bir soluk kattığını belirtti. Şen, 2014'te 500 bin metrekareye yakın yeşil çatı uygulaması yapıldığını, 8 milyon euro olan pazar büyüklüğünün 2015'te 10 milyon euroya ulaşacağı...