06 / 05 / 2024

İnşaatçılar Libyadan döndü hakedişler kaldı

İnşaatçılar Libyadan döndü hakedişler kaldı

Libya’daki iç karışıklıklardan dolayı şantiyelerini acilen terk eden inşaatçıların, bu ülkede 4.5 milyar dolarlık alacağı kaldı. Alacaklar 200’e yakın şirketin 280’in üzerinde projesinden kaynaklanıyor.

Altında ibre yeşile döndü! Elinde altını olanlar hemen baksın! Son dakika altın fiyatları! 

Altın fiyatlarında ibre haftanın ikinci işlem gününde yeşile döndü. Altının onsu 2027 dolara yükselirken yatırımcılar son dakika gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın fiyatlarını araştırıyor. 23 Ocak 2024 son dakika altın fiyatları.

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nezaket Arslan tarafından kuruldu.

Dolarda rüzgar tersine döndü! Dolar bugün ne kadar oldu? 30 Eylül Cumartesi Dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın başından itibaren sınırlı yükselişe devam ederken bugün rüzgar terisne döndü. Dolar/TL kuru hafta sonunun ilk gününde düşüşe geçti. Dolar bugün ne kadar oldu? 30 Eylül 2023 dolar/TL kuru.

Altında baş döndüren rakam şimdi geldi! Necmettin Batırel şakkadanak açıkladı! Gram altın o tarihte 2.500 TL olacak!

Dolar yorumları gündemden düşmeyen Ekonomist Necmettin Batırel bu sefer de altın için baş döndüren rakamı açıklayarak tarih verdi. İşte gram altın o tarihte 2.500 TL olacak!

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmelih Zaralı tarafından kuruldu.

Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü! Altını olanlar köşeyi döndü

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamları öncesinde 1900 dolara kadar yükseldi. Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam  göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü!  Altını olanlar köşeyi döndü.

Hgh Hafriyat İnşaat Ve Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hgh Hafriyat İnşaat Ve Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Şeker tarafından kuruldu.

Altın fiyatları alev aldı! 1 gram bile altını olanlar köşeyi döndü! Acil bakın! 10 Aralık 2022 güncel altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Haftayı yükselişle kapatan altın fiyatları bugün alev aldı. Ons altın 1797 dolara kadar yükseldi. 1 gram bile altını olanlar köşeyi döndü! 10 Aralık 2022 güncel altın fiyatları.

Mahmutoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mahmutoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selman Bayındır tarafından kuruldu.

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Sallabaş tarafından kuruldu.

Bankaların yarışı bir anda formüle 1'e döndü! İş Bankası ve Ziraat derken Akbank da arkadan atak yapıp açıkladı

Bankalar arasındaki kampanya yarışı adeta Formula 1 yarışlarına döndü. İş Bankası ve Ziraat Bankası'nın ardından Akbank da müşterilerine yönelik kampanyasının detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Sürpriz! 1 gram bile altını olan çabuk baksın! 9 Eylül 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarında bugün rüzgar tersine döndü. Yatırımcıları uzun zamandır beklediği gün geldi ve bugün altın fiyatları tekrar yükselmeye başladı. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın tam altın ne kadar? İşte 9 Eylül 2022 altın fiyatları...

Altın fiyatları alev aldı! 1 gram bile altını olanlar köşeyi döndü! Acil bakın! Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika rakamları bugün de yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün resmen alev aldı. 1 gram altını bile olanlar köşeyi döndü! Şimdi herkes acil altın fiyatlarına baksın! Son dakika altın fiyatları 11 Ağustos 2022 altın fiyatları...

İnşaatçılar Libyadan döndü hakedişler kaldı Haberi

İnşaatçılar Libyadan döndü hakedişler kaldı

Libya’daki iç karışıklıklardan dolayı şantiyelerini acilen terk eden inşaatçıların, bu ülkede 4.5 milyar dolarlık alacağı kaldı. Alacakların 200’e yakın şirketin 280’in üzerinde projesinden kaynaklandığı ifade ediliyor. 1.3 milyar dolarlık envanterin de Libya’da kaldığı kaydedildi.


Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Ersin Takla, “Libya, Türk müteahhitlerinin ilk defa dışa açılıp deneyim kazandıkları, 42 yıl aralıksız iş yaptıkları bir ülke. Şu an teorik olarak orada belki varız ama pratik olarak artık kimse yok. İsteseniz de bir şey yapamazsınız” dedi.


‘İhracat da bitti’


Takla, Libya’nın üç yıldır ‘hazır para’sını yediğini belirterek, şunları söyledi:

“Bu durum ihracatı da bitirdi. Libya Merkez Bankası bütün akreditifleri durdurmuştu, artık sadece Libya Dinarı ile ihracatı kabul ediyor. Bunun da uluslararası geçerliliği sıkıntılı olduğu için kimse mal satamıyor. Yıllık...