04 / 05 / 2024

İnşaatla ilgili yasalar

İnşaatla ilgili yasalar

Antalya İnşaat Müteahhitleri Dernek Başkanı Deniz Karataş, inşaatlar ile ilgili yasaların müteahhitlere sorulmadan hazırlanmasından yakındı.

Altında flaş gelişme! Altın alacaklarla ilgili flaş gelişme! Analistler kendileri açıkladı

Altın fiyatlarında yaşanan gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Analistlerden altın fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama geldi.

Merkez Bankası'yla ilgili çok önemli haber! Elinde doları olanlar ilk önce tıklasın

Merkez Bankası'nın elindeki dolar miktarı, dolar fiyatlarını doğrudan etkileyen etkenlerden biri olarak görülüyor. Merkez Bankası'nın rezervleriyle ilgili önemli bir haber de kısa süre önce geldi.

İngiliz bankasından altın ile ilgili yeni tahmin! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak! Fırtına geliyor...

Altın fiyatlarındaki dalgalanma haftanın dördüncü işlem gününde de devam ederken İngiliz Bankası'ndan altın ile ilgili yeni tahmin geldi. İşte ayrıntılar...

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulleriyle ilgili planları belli oldu! İşte o projeler...

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulelriyle ilgili planları belli oldu. İşte Mevidiyeköy'den Riva'ya, Kemerburgaz'dan Florya'ya adayların planları...

Çılgın proje 'Kanal İstanbul' ile ilgili flaş gelişme!

''Projelerimizi tek tek bitiyoruz. Vatandaşın hizmetine sunuluyor'' diye konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çılgın projeyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. 

İzmir'de kontrollü yıkım esnasında bir binanın çökmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı!

İzmir Karşıyaka'da deprem esnasında ağır hasar gören 8 katı binanın kontrollü yıkımı sırasında yanındaki binanın üzerine çökmesiyle ilgili olarak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Karşıyaka Belediyesi tarafından soruşturma başlatıldı.

Cumhurbaşkanlığı Yazlık Sarayı'nın maliyeti ne oldu?

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Cumhurbaşkanlığı Yazlık Sarayı ile ilgili, “12 milyon 125 bin lira harcadık. İnşaatla ilgili bütün işlemler TOKİ tarafından yapılacaktır. Projeler bittikten sonra ana ihale yapılacak" demişti.

Ruhsar Pekcan: Ekonomik tabloda normale dönüşle ilgili olumlu sinyalleri almaya başladık!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, özel sektör ve devlet işbirliğinin, dayanışmasının güzel bir örneğini sergilediklerini belirterek, "Ekonomik tabloda, ihracatımızda normale dönüşle ilgili olumlu sinyalleri almaya başladık." dedi.

Kredi üzerinden inşaatla büyümek büyük dengesizlik!

Gazeteci Abdurrahim Yıldırım, "Yatırımlara giden her 100 liranın 65’i inşaata ve inşaatla ilgili yan sektörlere gidiyor. 3 liranın 2'si inşaata, 1’i makineye gidiyor. Korkunç bir dengesizlik bu" diyor...

Büyük dönüşümde yeni dönem başlıyor!

Kentlerin dönüşümü seferberliği başlıyor. Beş yılda 1.5 milyon konut dönüştürülecek. 100 bini İstanbul’da olmak üzere her yıl 300 bin konut yenilenecek. Yalıtımdan mobilyaya inşaatla ilgili tüm sektörler umutlu...

İBB Bomonti Bira Fabrikası'nın devredilmesiyle ilgili toplantı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Diyanet ve Şişli Belediyesi Bomonti Bira Fabrikası'nın Şişli Müftülüğü'ne devredilmesiyle ilgili ortak toplantı yapacak. 

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki otoparkların tahliyesiyle ilgili karar!

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda bulunan otoparkların İSPARK tarafından işletilmesiyle ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan tahliye ve olası yıkım kararların engellenmesi için 30 bin liralık teminat yatırılması şartıyla konulan tedbir, itiraz üzerine yine 30 bin lira yatırılması şa

Mehmet Özhaseki: Kentsel dönüşüm benim işim!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Kentsel dönüşüm benim işim. Bu fakir kardeşiniz kentsel dönüşümle ilgili yasaları hazırlayanların başında geliyor. Bu benim uzmanlık alanım'' diye konuştu.

İnşaatla ilgili yasalar Haberi

İnşaatla ilgili yasalar

Antalya İnşaat Müteahhitleri Dernek Başkanı Deniz Karataş, inşaatlar ile ilgili yasaların müteahhitlere sorulmadan hazırlanmasından yakındı.


Dönüşümlere her zaman ihtiyaç duyulacak. Bu dönemde dönüşüme acil ihtiyaç oldu. Çünkü başımıza 1999 depremi geldi, diyen Antalya İnşaat Müteahhitleri Dernek Başkanı Deniz Karataş, Buradan alınan dersle bir yasa çıkarttık.Keşke çok daha önceden bu önlemler alınsaydı. Keşke kağıttan müteahhitlerin bina yapmalarını engel olucu yasalar baştan konulsaydı. Keşke tüm ülkenin imar planlar 1/50 binlikten başlayarak, şehir plancıları ile birlikte doğru ve uzun soluklu planlanıp da inşaat ruhsatları 1/1000’lik alanlara indirgenene kadar iyi hesaplanarak verilseydi. Bu şehir böyle olmayacaktı” şeklinde konuştu.


Antalya İnşaat Müteahhitleri Dernek Başkanı Deniz Karataş, inşaatlar ile ilgili yasaların müteahhitlere sorulmadan hazırlanmasından yakındı.


Başkan Karataş, “Siz gidiyorsunuz bakanlık olarak, müteahhidin haberi olmadan, masa başında bir yasa...