06 / 05 / 2024

İnşaatta 6 milyonluk dönüşüm

İnşaatta 6 milyonluk dönüşüm

İnşaat sektöründeki büyümenin son dönemde hızlandığını belirten Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, bu ivmede 6 milyon konutu içeren kentsel dönüşüm çalışmalarının önemli rol oynadığını söyledi.

O şehir ve çevresi dün 5.6 büyüklüğünde sallanmıştı: Uzmanından 6.6'lık deprem uyarısı! 

Doç. Dr. Bülent Özmen, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen ve çevre şehirlerden de hissedilen depremle ilgili konuştu ve 6.6'lık deprem uyarısında bulundu. İşte ayrıntılar..

TOKİ Nisan ve Mayıs 2024 kampanyalarını duyurdu! 6 şehirde 2 bin 435 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nisan ve Mayıs ayı projeleri kapsamında 2 bin 435 konut inşa edecek. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yeni projeleri 6 şehirde hayata geçirilecek.

6 ay önce 10 milyon TL olan konut bugün hala aynı paraya alınabiliyor mu? Vatandaşlar ne diyor?

Konut ve otomobil fiyatları gündemden düşmezken, Finanscı Abi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut ve otomobil balonunun patladığını belirterek,  6 ay önce 10 milyon TL olan konut bugün hala aynı paraya alınabildiğini söyledi.

33 istasyonun 4.6 dediği dün geceki Hatay depremini, AFAD 3.7 olarak açıkladı! Uzman isim Kandilli'den veri istedi!

Gece yarısı saat 01:32'de Hatay'da deprem meydana geldi. Kandilli depremin büyüklüğünü 3.7, AFAD ise 3.8 olarak açıkladı. Maden Teknolojisi ve Yer Bilimleri Uzmanı Serkan İçelli, 33 istasyonun depremin büyüklüğünü 4.6 olarak açıkladığını söyledi. İşte İçelli'nin o paylaşımı...

Ankaralılara çifte müjde! Ankara'daki konut ve kira fiyatları 2024 yılının ilk 6 ayında düşebilir! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'daki konut ve kira fiyatlarının 2024 yılının ilk 6 ayında düşebileceğini açıkladı.

Altın fiyatları resmen çakıldı! 6 ayın ardından bir ilk! 4 Ekim Çarşamba canlı altın fiyatları

Altının ons fiyatı haftanın üçüncü işlem gününde 1821 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları 6 ayın ardından ilk kez bu seviyenin altına gerilerken, gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? sorusu merak ediliyor.

Trend GYO bu yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Trend Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Trend GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Türkiye otomotiv endüstrisinden 2023'ün ilk 6 ayında 17,3 milyar dolar ihracat!

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliğinden (OİB) tarafından açıklanan rakamlara göre, Türkiye otomotiv endüstrisinin 2023'ün ilk 6 ayında 17 milyar 337 milyon dolar ihracata imza attığı kaydedildi.

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı!

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı. konuya ilişkin Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen değerlendirmelerde bulundu.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Güncel altın fiyatları! 6 Haziran 2023 cumhuriyet altın ne kadar? Çeyrek altın yükseldi mi?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.357,33 liradan satılıyor. 6 Haziran 2023 yani haftanın ikinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 6 Haziran altın fiyatları!

Canlı altın fiyatları: 6 Haziran 2023 Kapalıçarşı'da gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar?

Altın fiyatlarındaki güncel rakamlar merak ediliyor. 6 Haziran Salı günü altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Kapalıçarşı'da gram altın, çeyrek altın kaç lira? 6 Haziran 2023 altın fiyatları.

İnşaatta 6 milyonluk dönüşüm Haberi

İnşaatta 6 milyonluk dönüşüm

İnşaat sektöründeki büyümenin son dönemde hızlandığını belirten Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, bu ivmede 6 milyon konutu içeren kentsel dönüşüm çalışmalarının önemli rol oynadığını söyledi. Dumankaya, şöyle konuştu: "2014 yılı için konuşmak gerekirse, Mütekabiliyet Yasası ile yabancı yatırımcılara satışlar GSMH içerisinde inşaat sektörünün payını artırıcı nitelikte olmuştur. İnşaat sektörünü tek başına bir yapı olarak düşünmemek gerekir. Sektör, kendisine bağlı 250'den fazla alt sektörün ürettiği mal ve hizmete talep yaratan önemli bir organizasyon konumundadır. Bu hareketlilik inşaat sektörünün 'ekonominin lokomotifi' olmasına neden olmaktadır. Bu sebeple de genel ekonomik veriler ve gidişat ile Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, 6 milyon konutu içeren kentsel dönüşüm çalışmalarının inşaat sektöründe büyümeye ivme kazandırdığını söyledi Avantajlı satışlar devam ediyor inşaat sektörünün hem...