29 / 08 / 2024

insay yapı 2017 yeni proje

insay yapı 2017 yeni proje

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, 2016 yılı değerlendirme ve 2017 yılı öngörü, hedef ve beklentilerini açıkladı.

İnsay Yapı Ondörtüç Pendik’te ticari alanlar hemen teslim avantajıyla!

İnsay Yapı imzası taşıyan ‘Ondörtüç Pendik’ projesinin ticari alanları hemen teslim avantajıyla yatırımcılarını bekliyor.

İnsay Yapı'dan inşaat maliyetleri açıklaması: Müteahhitlerin tolere gücü kalmadı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, inşaat maliyetlerinin yıllık bazda yüzde 70 arttığına dikkat çekerek müteahhitlerin artık tolere gücünün kalmadığını belirtti. 

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

İnsay Yapı'dan şehrin ortasında müstakil yaşam akımı!

İnsay Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesiyle konutta 'Şehrin ortasında müstakil yaşam' akımı başlattı.

İnsay Yapı, Evim Türkiye Fuarı'ndan mutlu döndü!

İnsay Yapı, ''Ondörtüç Pendik'' projesini Evim Türkiye Fuarı'na taşıdı. Projesini gurbetçilerin beğenisine sunan İnsay Yapı, Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşların yoğüun ilgisiyle karşılaştı. Projeden daire almak isteyenler 7 adet rezervasyon yaptı.

Bayburt'ta 2003-2017 yılları arasında yapılan yollar TBMM'de!

Bayburt ilinde 2003-2017 yılları arasında inşa edilen yollara ve Bakanlıkça yapılan yatırımlar, TBMM gündemine taşındı...

2017 sonrası yapılan kaçak bina yıkılacak!

İmar Barışı’na 3.7 milyon başvuru geldi. Konu hakkında değerlendirme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İmar Barışı’nın 2017 sonuna kadar yapılan projeleri ilgilendirdiğinin altını çizdi...

İnsay Yapı ev almak isteyenleri bayramın son günü satış ofisine bekliyor!

İnsay Yapı’nın, 'Ondörtüç Pendik', projesinde satış ofisi bayramın son günü açık olacak. Teslimine sayılı günler kalan 'Ondörtüç Pendik' projesinde '120 ay 0,98 faiz' fırsatı sunuluyor.

İnsay Yapı'dan 'Yeni Evinize Davetlisiniz' kampanyası! 

İnsay Yapı,'Yeni Evinize Davetlisiniz' kampanyası ile Ondörtüç Pendik'te 251 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi yapıyor..

Panora GYO 2017 olağan genel kurul toplantısı yapıldı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2017 yılı olağan genel kurul toplantısı 24 Mart'ta yapıldı...

İş GYO 2017 olağan genel kurul toplantısı yapıldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2017 yılına ait olağan genel kurul toplantısı yapıldı.Şirketin Yönetim Kurulu Üyelerine aylık brüt 9 bin 500 TL ücret ödenecek...

Martı GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Nisan 2016 - 31 Mart 2017 hesap dönemine ait olan Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı...

Yapı Kredi Koray GYO 2017 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray GYO 2017 kar dağıtım tablosunu yayınladı.

insay yapı 2017 yeni proje Haberi

insay yapı 2017 yeni proje

1- 2016 yılını sektör ve firma bazında nasıl değerlendiriyorsunuz? 

2016 yılı firmamız açısından oldukça verimli bir yıldı. Özellikle yurt dışı kaynaklı ekonomik gelişmeler sektör açısından zaman zaman belirleyici oldu. Türk ekonomisinin bel kemiği olarak bilinen gayrimenkul sektöründe yapılan düzenlemeler ve destekler ile sektörün canlı kalması için atılan adımların karşılığını bulmasını diliyoruz. Hem konut üreticisi hem de konut yatırımcısının elini kolaylaştıran düzenlemelerle gayrimenkul satışlarında artış bekliyoruz. İnsay Yapı olarak 2016 yılı, bir çok firma gibi bizim için de hareketli bir yıldı. Yatırımlarımızı hızlandırarak, kararlılıkla sürdürmesini bildik. Öz sermayemiz ve tecrübemiz sayesinde 2016 yılını başarıyla geride bıraktığımızı söyleyebiliriz…     


2- 2017 öngörünüz nedir? 

Yeni yılın parlayan yıldızının çoğu zaman olduğu gibi yine gayrimenkul sektörü olacağına inanıyoruz. Ev sahibi olmak isteyen hem oturumcu hem...