03 / 05 / 2024

Inside Hotel borç

Inside Hotel borç

İstanbul Şişli’de 245 odalı, 4 yıldızlı otelin işletmecisi Kazım Günkan’ın 200 bin dolar olan kira borcunu ödemediği gerekçesiyle önce icra takibi başlatıldı, ardından tahliye davası açıldı.

Radisson Collection Hotel Bodrum, Inside World Festival of Interiors 2022’de 'Hotels' kategorisinde finalist oldu!

MSE tarafından tasarlanan Radisson Collection Hotel Bodrum projesi mimarlık dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan INSIDE World Festival of Interiors 2022’de “Hotels” kategorisinde kısa listede bulundu ve finalist oldu. 

Hotel Les Ottomans ihalesinin perde arkası!

Akbank, 430 milyon TL bedelle Hotel Les Ottomas'ın yeni sahibi oldu. Akbank, Aysal'ın borçlarına karşılık oteli icradan almış oldu. İhaleyle ilgili tüm bilgilere ulaşıldı. Akbank'ın otel ile ilgili alacağı kararlar yakından takip ediliyor.

Comfort Beach Resort Hotel 100.2 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kemer İcra Dairesi, Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Mahallesi, 735 parsel, üzerinde yer alan Comfort Beach Resort Hotel'in üzerinde borçluya ait üst kullanım hakkını icradan 100 milyon 164 bin 292 TL'ye satıyor...

Şişli Inside Hotel'e haciz şoku!

İstanbul Şişli’de bulunan 'Inside Hotel', kirasını ödemediği iddiasıyla içinde müşterilerin yer aldığı sırada tahliye edildi

Mardan Palace Hotel’in borcu 115 milyon euroya ulaştı!

Antalya Kundu'da bulunan Mardan Palace Hotel'in toplam borç miktarı 115 milyon euro civarına ulaştı. Otel, maaşlarını alamayan personel tarafından kullanılamaz hale getirildi. İşte otelin son hali.

New York Plaza Hotel 1 milyar dolara satılacak!

New York’un efsaneleri arasında yer alan ve 109 yıllık tarihi bulunan Plaza Hotel’in, gelecek ay borçlar nedeniyle açık artırmaya çıkarılacağı ve 1 milyar dolara satılmasının beklendiği kaydediliyor.

Mardan Palace Hotel kime satıldı?

Telman İsmailov'a ait Mardan Palace Hotel, icradan satıldı. Garanti Bankası'na borçları nedeniyle satışa çıkarılan oteli, daha önce icraya veren Halk Bankası satın aldı. 1.4 milyar dolara mal olan otel 'kelepir' fiyata el değiştirdi.

Mardan Palace Hotel'i icradan Halk Bankası satın aldı!

Antalya'da Azeri asıllı işadamı Telman İsmailov'a ait Mardan Palace Hotel, icradan satıldı. Garanti Bankası'na borçları nedeniyle satışa çıkarılan oteli, icraya veren Halk Bankası satın aldı.

Mardan Hotel'e haciz kararı geldi!

Antalya Mardan Palace Hotel için bir firmaya olan 2.2 milyon TL'lik borç nedeniyle haciz kararı çıktı. Mardan'ın borçları nedeniyle icra dairelerinde toplam 67 dosya bulunuyor.

Mardan Palace Hotel'e haciz kararı!

Mardan Palace Hotel için bir firmaya olan 2.2 milyon TL ’lik borç nedeniyle haciz kararı çıktı.

Mardan Palace Hotel 719.7 milyon TL'den satışa çıktı!

Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov'un 1.4 milyar dolar bedelle yaptırdığı Mardan Palace Hotel belediyeye olan borçlarından dolayı satışa çıktı. Otelin ihalesi 3 Haziran'da yapılacak!

Eda Taşpınar, Alaçatı B House Boutique Hotel'i anlattı!

Eda Taşpınar, sevgilisi Bora Kozanoğlu 'na ait olan, dekorasyonunu kendisinin yaptığı Alaçatı B House Boutique Hotel 'de InStyle Home ekibini ağırladı

The Chelsea Hotel, baştan aşağı yenileniyor!

ABDDE Manhattanın güneyindeki The Chelsea Hotel, temelden çatıya yenileniyor. Son yıllarda kiracıların oturduğu, tarihi otelin hissedarları binayı pahalı bir otele çevirmeye hazırlanıyor. Kiracılar teker teker ayrılıyor

Inside Hotel borç Haberi

Inside Hotel borç

Mahkemenin tahliye kararının ardından dün polisler eşliğinde otelde tahliye işlemi gerçekleştirildi. Otelde bulunan ve çoğu Arap olan 280 turist ödedikleri ücretler geri verilerek, başka otellere gönderildiler. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre turistlerin odaları boşaltmasının ardından, oteldeki eşyalar haczedildi. Yataklar, televizyon ve para kasaları toplanarak otel önünde bekleyen araçlarına konuldu. 

Otelin avukatı Osman Berkin, otel için 2013’te 40 yıllığına kontrat yapıldığını dile getirerek, “2013’te burası yangın geçirmiş bir alışveriş merkeziydi. Yangın sonrası yaptığımız masraf için tazminat isteyeceğiz. Kira bir dönem kur farkından aksadı” dedi. İşletmeci Kazım Günkan da otele 9 milyon 800 bin dolarlık yatırım yaptığını, 2.5 yıl sonra turizmin kötüye gitmesi nedeniyle kirada indirime gidildiğini, ancak bu anlaşmanın bir süre önce iptal edilerek tahliye kararı alındığını söyledi. Mal sahibinin avukat...