08 / 05 / 2024

Inspre Kongresi erdoğan bayraktar gidiyor

Inspre Kongresi erdoğan bayraktar gidiyor

Çevre ve Şehicilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 25 Haziran Pazartesi günü İstanbul Kongre Merkezinde olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere son dakika müjdesi! Emekli zammı için o tarihi işaret etti!

AK Parti 4. Olağanüstü Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilere müjdesini açıklayarak o tarihi işaret etti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika emekli maaşı açıklaması...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 32 şehir hastanesi müjdesi!

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de inşası devam eden şehir hastanelerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yatırımcılara ve vatandaşlara çağrı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti 7. Olağan Kongresi'nde yatırımcılara ve vatandaşlara çağrıda bulundu. Erdoğan, "Milli servetimiz olan evlerindeki döviz ve altını, çeşitli finans araçlarına yatırarak, ekonomiye ve üretime kazandırmalarını istiyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbullulara metro müjdesi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde, İstanbul'da yapılan çalışmalara ilişkin konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da yeni açılacak metro hatları ile ilgili bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul’u inadına yapacağız!

AK Parti İstanbul 7. Olağan Kongresi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kanal İstanbul projemizin tüm teknik çalışmaları tamamlandı. Onlara rağmen Kanal İstanbul’u da yapacağız. İnadına yapacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 bin 48 sağlık tesisi inşa edildi!

AK Parti İzmir 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de yapılan sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar deprem konutlarımızı bitireceğiz!

Partisinin  Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen İzmir 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem konutları ile ilgili açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kayseri'de tek bir gecekondu kalmadı!

AK Parti Kayseri 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Böylece Kayseri, gecekondusu kalmayan bir şehir haline geldi'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2017'de büyük yatırımlar yapacağız!

Dünya Enerji Kongresi’nde konuşan Erdoğan, “Doğalgaz ve enerjide ticaret merkezi olmak için 2017 yılında büyük yatırımlar yapacağız” diye konuştu

Erdoğan Bayraktar Çevresel Etki Değerlendirmesi Kongresi'ne katılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar İstanbul'da Uluslararası Çevresel Etki Değerlendirmesi Kongresi'ne katılacak. Etkinlik yarın saat 09.30' da İstanbul Kongre Merkezi' nde gerçekleştirilecek...

Erdoğan Bayraktar yarın Tapu Arşivi Kongresi'ne katılacak!

Bakan Erdoğan Bayraktar, yarın saat 09.15'te Tapu Arşivi Osmanlı Coğrafyası Kültürel Arşiv Mirasının Yönetimi ve Tapu Arşivlerinin Rolü Uluslararası Kongresi'ne katılacak.

Erdoğan Bayraktar, İstanbul Kongre Merkezi'nde TAKBİS'i anlattı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar bugün İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Uluslararası Inspre Kongresine konuşmacı olarak katıldı

Tayyip Erdoğan: Ovit Tüneli ile Erzurum'u denize bağlamış olacağız!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Pelitli Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 4. Trabzon İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Karadeniz Sahil Yolu'yla Trabzon'u dünyaya bağladıklarını, yarın da Ovit Tüneli'nin temel atma törenini gerçekleştir

Inspre Kongresi erdoğan bayraktar gidiyor Haberi

Inspre Kongresi erdoğan bayraktar gidiyor


İstanbul Kongre Merkezi'nde 25 Haziran günü düzenlenecek olan Uluslararası Insepre Kongresine Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'da katılacak. 


İstanbul Kongre Merkezi 2012 Uluslararası Inspre Kongresi'ne ev sahipliği yapacak olup saat 10:00'da başlayacak kongreye Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar dışında birçok ismin de katılacağı...