17 / 05 / 2024

Intelıgence Choıce Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Intelıgence Choıce Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Intelıgence Choıce Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi Nabil Mahmaljı tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Fab Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fab Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Yüce ve Mustafa Yüce ortaklığında kuruldu.

Fırst Choıce Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst Choıce Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile M.A.M. Elsayed Eleıwa tarafından kuruldu.

Beyaz Offıce Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyaz Offıce Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kabil, Anıl Tekin ve Yunus Kabil ortaklığında kuruldu.

Refined Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Refined Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de Azize Yüce ŞAhin tarafından kuruldu.

Brother Servıce Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brother Servıce Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Wadıı Sawab tarafından kuruldu.

Smart Choıce Emlak İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Choıce Emlak İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Wael Al Abdullah tarafından kuruldu.

Kreas Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kreas Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yüce tarafından kuruldu.

Kfa Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kfa Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon 965 bin 290 TL sermaye bedeli ile Ahmet Emre Akdoğan, Ayşe Serda Yurtsever, Betül Erkılıç, Gaye Kakioğlu ce S. Baha Üstün Erkılıç ortaklığında kuruldu.

MFY Real Estate Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MFY Real Estate Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Furkan Yüce tarafından kuruldu. 

CE Gayrimenkul Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

CE Gayrimenkul Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin Özcan tarafından kuruldu.

Word Hand Business Gayrimenkul Danişmanlik Ithalat Ihracat Ve Diş Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Word Hand Business Gayrimenkul Danişmanlik Ithalat Ihracat Ve Diş Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Aymen  Ben Mazouzı ve Davıd Maurıce Razon ortaklığında kuruldu. 

Unıque Choıce İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Choıce İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile   M.Shamıl  Al Droubı tarafından kuruldu. 

İce İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İce İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Coşkun Yılmaz tarafından kuruldu. 

Intelıgence Choıce Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Intelıgence Choıce Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Intelıgence Choıce Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Nabil Mahmaljı tarafından kuruldu. 

Intelıgence Choıce Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK: a-)Her türlü gayrimenkul almak, mülk edinmek,satmak ve komisyonculugunu yapmak. b-)Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli arastırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum Ve kuruluslarındaki islemleri takip etmek. c-)Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,isyeri ve diger emlakalımı,satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. d-)Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözlesmeler düzenlemek. e-) Her nevi gayrimenkul malların sirket veya baskası namına alımı,satımı, pazarlamasını yapmak......ve anasözleşmesinde yazılı işler


Intelıgence Choıce Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi adres; PİRİ REİS MAH.1993.SK.N.23/177...