18 / 05 / 2024

intema mutfak sevgililer günü kampanyası

intema mutfak sevgililer günü kampanyası

İntema Mutfak, kaçırılmayacak Sevgililer Günü kampanyası ile harika fırsatlar sunuyor...

İntema Mutfak ile bahar mutfaklarınızda!

İntema Mutfak, 1 Nisan’da başlayacak Bahar Kampanyası ile mutfağını yenilemek isteyenlere yüzde 40’a varan indirim kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında ankastre seti tercih edenler ise ek olarak yüzde 25 indirimden faydalanabiliyor.

İntema Mutfak, baharda cazip indirimler sunuyor!

İdeal mutfak yaşamını uzmanlıkla tasarlayan İntema Mutfak, 1 Nisan’da başlatacağı ve 30 Haziran’a kadar devam edecek Bahar Kampanyası ile mutfağını ve ankastre setini yenilemek isteyenlere cazip indirimler sunuyor.

Kelebek Mutfak Caddebostan’da açıldı!

Türkiye genelinde mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyerek hızla büyüyen Kelebek Mutfak, yeni mağazacılık anlayışıyla faaliyete geçirdiği Caddebostan mağazasını 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hizmete açtı.

İntema Mutfak sonbahar kampanyası devam ediyor!

Eczacıbaşı Grubu bünyesindeki İntema Mutfak, son yılların yeni sosyalleşme alanları olarak gösterilen mutfaklarda, country, klasik, retro gibi farklı tarzlarda modeller sonbahar kampanyalarının devam ettiğini duyurdu...

Siemens’ten çok marifetli üstün performanslı mutfak robotu!

Siemens’ten çok marifetli üstün performanslı mutfak robotu. Siemens FQ1 serisi robot, doğramadan karıştırmaya, dilimlemeden narenciye sıkmaya uzanan tam 45 farklı fonksiyonu ile mutfakta her ihtiyacı karşılıyor.

‘Bizim Mutfak Lokantası’ Akasya AVM’de de açılacak!

Kendisini ‘Mecburu gurme’ olarak tanımlayan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, bir süre önce Karaköy’de açtığı ‘Bizim Mutfak Lokantası’nı yine kendi grubuna ait olan Akasya AVM’de de açıyor...

Isvea 26. TÜYAP Uluslararası Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı’nda!

1962’den günümüze kalitesi, şıklığı ve ödüllü tasarımları ile İtalyan tarzını banyolarda en iyi şekilde yansıtan markalardan Isvea 26. TÜYAP Uluslararası Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı’nda...

Kütahya Seramik Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na katılıyor!

Seramik sektörünün öncü markalarından NG Kütahya Seramik 26 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’ nda sektör profesyonelleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

NG Kütahya Seramik UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılıyor!

Seramik sektörünün öncü markalarından NG Kütahya Seramik, 26 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sektör profesyonelleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kenwood KMIX Mutfak Şefini kullanıcılarının beğenisine sunuyor!

Avrupa’nın gıda hazırlamada lider markası Kenwood, KMIX Mutfak Şefini kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Mutfak şefi ile evlerinizde dilerseniz makarna, dilerseniz de sevdiklerinize özel lezzetli kurabiyeler yapabilirsiniz.

İnşaat firmaları 14 Şubat Sevgililer Günü'nü fırsata çevirdi!

İnşaat firmaları, satışlarını artırmak için 14 Şubat Sevgililer Günü' nü de fırsata çevirdi. Ev alanları Maldivler' e gönderen de Boğaz'da akşam yemeği veren de var...

M1 Merkez Konya AVM'den 14 Şubat Sevgililer Günü sürprizi!

“Hayatın Merkezi” M1 Merkez Konya AVM, özel olarak ziyaretçilerine 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sürprizler hazırlıyor. Çiftlerin o gün saat 19.00 - 21.00 saatleri arasında canlı müzik eşliğinde keyifli vakit geçirmesi sağlanacak...

Soyak'tan sevgililer gününde ev alanlar Roma'ya gidiyor!

Soyak Sevgililer Günü kampanyası başladı. 14 Şubat'ta Soyak Siesta Oxygen, Soyak Park Aparts ve Soyak Evostar projelerinden ev alanlar 2 kişilik 4 gün-3 gecelik Roma tatili kazanıyor.

intema mutfak sevgililer günü kampanyası Haberi

intema mutfak sevgililer günü kampanyası

01 – 28 Şubat arasında devam edecek Sevgililer Günü kampanyası ile 12.000 TL değerinde mutfak alan herkese Smeg Fab buzdolabı 3.890 TL yerine 2.990 TL! Üstelik Yapı Kredi Bankası’ndan 3 ay ertelemeli + 8 taksit imkanı ile… Tüm mutfak modellerinde geçerli olan kampanyadan faydalanmak için bu kampanyaya katılan İntema Mutfak satış noktalarına gitmeniz yeterli.



Sevgililer Günü’ne özel kampanya, sevdiklerini mutlu etmek ve mutfaklarını yenilemek isteyenler için sıcacık bir fırsatlar sunarken, mutfakta geçirdiğiniz mutlu anlara yenilerini ekliyor.


Kampanya detayları için: