27 / 04 / 2024

Interactive Media Awards 2016

Interactive Media Awards 2016

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, yenilenen kurumsal internet sitesiyle önemli bir uluslararası ödülün sahibi olarak Interactive Media Awards 2016’da “Gayrimenkul” kategorisinde “Üstün Başarı Ödülü”ne layık görüldü.

Rönesans Holding'e Social Media Awards’dan ödül!

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen ve bu sene dördüncüsü düzenlenen “Social Media Awards Turkey 2020”de holding kategorisinde Rönesans Holding, gümüş ödüle layık görüldü.

Şişecam’a Horizon Awards’dan 'Gold Winner' ödülü!

Şişecam, bu yıl dünya genelinde de 40’tan fazla ülkeden 10 binin üzerinde başvuru ile düzenlenen Horizon Interactive Awards yarışmasında “Corporate & B2B kategorisinde en iyiler arasına girip “Gold Winner” ödülünün sahibi oldu.

RE/MAX Türkiye sosyal medya ödülünü kazandı!

Social Media Awards Turkey 2019 emlak kategorisinde RE/MAX Türkiye sosyal medyayı en iyi kullanan marka olarak seçilerek Altın Ödülü aldı.

RE/MAX Türkiye'ye sosyal medya ödülü!

Social Media Awards Turkey 2018’de emlak kategorisinde sosyal medyayı en iyi kullanan marka seçilen RE/MAX Türkiye, Altın Ödül’e layık görüldü.

Garantimortgage.com'a iki global ödül!

Garantimortgage.com, The Interactive Media Avvards'dan 'Best in Class', The Stevie Avvards'dan ise 'Bronz Stevie' ödülleriyle döndü.

Ege Yapı’nın internet sitesine Üstün Başarı Ödülü!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, yenilenen kurumsal internet sitesiyle önemli bir uluslararası ödülün sahibi olarak Interactive Media Awards 2016’da “Gayrimenkul” kategorisinde “Üstün Başarı Ödülü”ne layık görüldü.

Sinpaş GYO’nun web sitelerine IMA ödülleri verildi!

Uluslararası arenada web sitelerini teşvik ve desteklemek amacıyla kurulan Interactive Media Awards (IMA) 2016 yılının “En iyilerini” belirledi.

Sign of the City Awards gecesinde Türkiye’nin en iyileri ödül aldı!

Hürriyet’in öncülüğünde gerçekleşen Sign of the City Awards’ta gayrimenkul ve inşaat sektörünün en iyi projeleri seçildi. Gecede 24 proje alanında en iyi seçilirken, 4 jüri özel ödülü de sahibini buldu.

Soyak, Sign of the City Awards’ta 3 ödül birden kazandı!

Sign of the City Awards’ta Soyak; Soyak Siesta Blue, Soyak İzmir izmir, Soyak Soho projeleriyle 3 ödül birden kazandı. 7 kategoride 6 projesiyle finale kalan ve 3 ödülle yarışmada en fazla ödüle sahip olan Soyak geceye damgasını vurdu.

Çınarlı Bahçe Tuzla Projesi Sign of the City Awards ödülüyle taçlandırıldı!

Çınarlı Bahçe Tuzla Projesi Sign of the City Awards ödülüyle taçlandırıldı. Gayrimenkul sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olmaya aday Sign of the City Awards töreninde Türkiye’deki en iyi projeler çeşitli dallarda ödüllere layık görüldü.

Sign of the City Awards’da Jüri Özel Ödülü Nef’in!

Sign of the City Awards’da Jüri Özel Ödülü Nef’in oldu. Nef, Hürriyet Gazetesi’nin öncülüğüne düzenlenen ‘Sign of the City Awards’ yarışmasında, sektörde yenilik jüri özel ödülüne layık görüldü.

Sign of the City Awards ödülleri sahiplerini buldu!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü buluşturan "Sign of the City Awards”, 6 Kasım Perşembe akşamı Four Seasons Hotel İstanbul at The Bosphorus’da gerçekleşen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu.

RSG İç Mimarlık European Property Awards'ta ödül aldı!

RSG İç Mimarlık, 14 Ekim'de Londra'da düzenlenen European Property Awards 2014'te Highly Commended ödülüne layık görüldü. RSG İç Mimarlık yarışmaya 'Kalekent Satış Ofisi' projesiyle katıldı..

Interactive Media Awards 2016 Haberi

Interactive Media Awards 2016

Şehrin merkezinde geliştirdiği projelerle, hem yurt içinde hem de yurt dışında sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Ege Yapı, yenilenen kurumsal web sitesiyle Interactive Media Awards 2016’da, ‘‘Gayrimenkul’’ kategorisinde ‘’Üstün Başarı Ödülü’’ kazanarak önemli bir başarıya imza attı.


Farklı kategorilerde birçok uluslararası firmanın; tasarım, içerik, fonksiyonellik ve kullanılabilirlik gibi kriterler kapsamında değerlendirildiği yarışmada, Interactive Media Awards Konseyi’nden oldukça yüksek bir puan alan Ege Yapı’nın web sitesi, özellikle ‘semantik’ tasarımıyla ve fonksiyonel yapısıyla jüriden tam not aldı.


Ege Yapı’nın dijital ajansı ‘’Smartis Interactive’’ ve Ege Yapı ekibinin yoğun çalışmaları ile hazırlanan site, kullanıcıların davranışlarına ve ilgi alanlarına göre değişim gösteren, etkileşim odaklı bir işleyişe sahip olmasıyla dikkat çekiyor.


Siteyi ziyaret eden kullanıcıları cinsiyetine, yaşına, bulunduğu lokasyonuna ve ilgi alanlarına göre analiz eden, 8...