27 / 04 / 2024

Çınarlı Bahçe Tuzla Projesi Sign of the City Awards ödülüyle taçlandırıldı!

Çınarlı Bahçe Tuzla Projesi Sign of the City Awards ödülüyle taçlandırıldı!

Çınarlı Bahçe Tuzla Projesi Sign of the City Awards ödülüyle taçlandırıldı. Gayrimenkul sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olmaya aday Sign of the City Awards töreninde Türkiye’deki en iyi projeler çeşitli dallarda ödüllere layık görüldü.



Hürriyet tarafından Four Seasons Hotel The Bosphorus'ta düzenlenen ve ülkemizin önemli mimarlarından Dr. Y. Müh. (Mimar) Doğan Hasol’un jüri başkanı olarak görev yaptığı törende, Ağustos 2013’te teslimine başlanan ve İş GYO’nun imzasını taşıyan modern ve özgün bir sayfiye projesi Çınarlı Bahçe Tuzla tamamlanmış projeler arasında “En İyi Çok Katlı Konut” ödülünü aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce de törende ağırlanan konuklar arasındaydı.

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes konuyla ilgili şu yorumda bulundu: “İş GYO’nun güçlü, prestijli ve deneyimli markası ile yapımı geçen yıl tamamlanan Çınarlı Bahçe Tuzla’nın bu ödüle layık görülmesi bizlere gurur vermiştir. İş GYO, her detayı incelikle planlanan, yüksek standartlı teknoloji ve modern mimari anlayışıyla hayata geçirdiği projelerle dinamik ve istikrarlı büyümesini sürdürmeyi hedeflemektedir.”



Geri Dön