11 / 05 / 2024

interfiks HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri

interfiks HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri

Moment Beştepe projesinin temel altı su ve perde yalıtımında, İnterfiks'in 1997 yılında pazara sunduğu; HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri tercih edildi.

Depreme dayanıklı kaplama sistemi, Japonya’dan sonra artık Türkiye’de de üretiliyor!

Türkiye’de son dönemde yaşanan depremler, yapı kimyasalı üreticilerini de harekete geçirdi. Bu doğrultuda, İzmirli şirket, Japonya’da depreme karşı geliştirilen yalıtım sistemini artık Türkiye’de üretmeye başladı. Depremin etkisini azaltan söz konusu ürün, aynı zamanda yapılara ekstra ağırlık da yük

Wesha Yapı Ve Kimyasal Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wesha Yapı Ve Kimyasal Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 700 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Bayır tarafından kuruldu.

Atom Hafriyat İnşaat Ve Kimyasal Ürünler Limited Şirketi kuruldu!

Atom Hafriyat İnşaat Ve Kimyasal Ürünler Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Uyanık tarafından kuruldu.

Çiftçiler dikkat! Üreticilere dekar başına ödenecek tutarlar belli oldu! Domates, biber, zeytin, kabak, bağ üretimi...

Bitkisel üretimde kimyasal ilaç kullanımının azaltılması, insan sağlığının ve doğal dengenin korunması için biyolojik ve biyoteknik mücadele kapsamındaki üreticiler için sağlanacak destekleme tutarları belirlendi. İşte ayrıntılar...

Emichem Kimyasal Ürünler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emichem Kimyasal Ürünler Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ediz Yılmaz, İbrahim Halil Arhan ve Mert Meçik ortaklığında kuruldu.

Ugd İnşaat Demir Çelik Kimyasal Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ugd İnşaat Demir Çelik Kimyasal Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Gündoğdu tarafından kuruldu.

Adler İnternational Metal Kimyasal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adler İnternational Metal Kimyasal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çaylı tarafından kuruldu.

Rasuka Grup İnşaat Yapı Malzemeleri Temizlik Kimyasal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasuka Grup İnşaat Yapı Malzemeleri Temizlik Kimyasal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Enis Karasu tarafından kuruldu.

Öz Hkm Elektrik İnşaat Kimyasal Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Hkm Elektrik İnşaat Kimyasal Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yıldız tarafından kuruldu.

Oz Yapı Internatıonal İnşaat Boya Kimyasal Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Oz Yapı Internatıonal İnşaat Boya Kimyasal Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Omar Sobh ve Zıad Jammous ortaklığında kuruldu.

Kartal Kimyasal Ticaret Metal Temizlik İnşaat Elektrik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Kimyasal Ticaret Metal Temizlik İnşaat Elektrik Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ural tarafından kuruldu.

Şimşek Zemin Kaplama Kimyasal Madde Plastik Metal Makine İnşaat Malzemeleri Tic.Limited Şirketi kuruldu! 

Şimşek Zemin Kaplama Kimyasal Madde Plastik Metal Makine İnşaat Malzemeleri Tic.Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Ataman tarafından kuruldu. 

Pearly İnşaatçılık Kimyasal Ürünler ve Makina Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pearly İnşaatçılık Kimyasal Ürünler ve Makina Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Fadıl Kasap tarafından kuruldu. 

interfiks HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri Haberi

interfiks HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri

Moment Beştepe projesinin temel altı su ve perde yalıtımında, İnterfiks'in 1997 yılında pazara sunduğu; yalnızca yüzeyi değil betonun tamamını yalıtarak beton ömrü boyunca su izolasyonu için en garantili çözümü sunan HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri tercih edildi. Su izolasyonunda yüzde 100 performans sağlayarak korozyona karşı da en etkin çözümü sunan ve petrol türevi salgılar içermeyen HYFIX, çevre ve yer altı sularına zarar vermediği gibi yer altı şehir atık asitlerine dayanıklı yapısıyla çevre dostu projelerin tercihi olmaya devam...