29 / 04 / 2024

Rasuka Grup İnşaat Yapı Malzemeleri Temizlik Kimyasal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Rasuka Grup İnşaat Yapı Malzemeleri Temizlik Kimyasal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Enis Karasu tarafından kuruldu.



Rasuka Grup İnşaat Yapı Malzemeleri Temizlik Kimyasal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Enis Karasu tarafından kuruldu.

Rasuka Grup İnşaat Yapı Malzemeleri Temizlik Kimyasal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT 1 İkamet amaçlı binaların inşaatı müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı ahşap binaların inşaatı hariç. YAPI MALZEMELERİ 1- Ağaç, inşaat malzemesi ve sıhhi teçhizat toptan ticareti. 2- Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti. 3-Metallerin ve metal cevherlerinin toptan ticareti. 4-Birincil formdaki demir dışı metallerin toptan ticareti - kütük, blok, granül, toz, pelet, levha, bar, çubuk, profil vb. formlarda alüminyum, bakır, nikel, kurşun, çinko, kalay, vb. dahil, altın, gümüş ve platin hariç. 5-Hırdavat, sıhhi tesisat ve ısıtma tesisatı malzemelerinin toptan ticareti 6-Hırdavat nalburiye malzemesi ve el aletleri toptan ticareti. çivi, raptiye, vida, adi metalden kilit, menteşe, bağlantı parçası, çekiç, testere, pense, tornavida, takım tezgahı uçları, çengel, halka, perçin, vb. 7-Elektrik malzemeleri toptan ticareti (kablo, sigorta, duy, fiş, priz, ampul, elektrik anahtarı, devre kesici, şalter, röle, pil, batarya, vb. evlerde kullanım amaçlı. 8-Ayakkabı ve terliklerin plastik parçalarının imalatı (plastik ayakkabı kalıbı imalatı dahil. 9- Makine, mobilya, kaporta, el aletleri ve benzerlerinin plastikten bağlantı parçaları, plastikten taşıyıcı bantların ve konveyör bantlarının imalatı 10 - Plastik başlık koruma amaçlı olanlar hariç, izolasyon bağlantı parçaları ile lambaların, aydınlatma ekipmanlarının, ışıklı tabelaların, vb.nin başka yerde sınıflandırılmamış plastik kısımlarının üretimi ve imalatı 11 - Plastikten mandal, askı, sünger, sabunluk, tarak, bigudi, toka, saç firketesi, boncuk, biblo, heykelcik ve diğer eşyalar ile mamul haldeki kendinden yapışkanlı levha, şerit vb. ürünlerin imalatı. TEMİZLİK 1-Temizlik malzemesi toptan ticareti (deterjan, ovma krem ve tozları, yumuşatıcılar, Arap sabunu, vb. dahil, kişisel temizlik sabunları hariç. 2-Porselen ve cam eşya ile temizlik maddelerinin toptan ticareti. 3-Eczacılık ürünlerinin toptan ticareti. 4-Cerrahi, tıbbi ve ortopedik alet ve cihazların toptan ticareti. KİMYASAL ÜRÜNLER 1-Kimyasal ürünlerin toptan ticareti. 2- Endüstriyel kimyasalların toptan ticareti (anilin, matbaa mürekkebi, kimyasal yapıştırıcı, havai fişek, boyama maddeleri, sentetik reçine, metil alkol, paesans ve tatlandırıcı, soda, sanayi tuzu, parafin, nitrik asit, amonyak, sanayi gazları vb. 3-Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda diğer malların perakende ticareti 4-Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda çiçek, bitki, tohum, gübre, ev hayvanları ve ev hayvanları yemleri perakende ticareti 5- Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda gübre ve zirai kimyasal ürünlerin perakende ticareti turba, kimyasal gübreler, hayvansal veya bitkisel gübreler, haşere ilaçları, yabancı ot ilaçları vb. 6-Boya, vernik ve lak toptan ticareti.


Geri Dön