06 / 05 / 2024

intermob Samet Mobilya

intermob Samet Mobilya

Samet Mobilya, İNTERMOB'a katıldı. Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, inovatif ürünleriyle INTERMOB 2014, 17. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı’nın gözdesi oldu.

Türk mobilya aksesuarı firması Hindistan yatırımları için düğmeye bastı!

Türkiye'nin önde gelen mobilya aksesuar üreticileri arasında yer alan Samet, yurt dışındaki ilk üretim tesisini Hindistan'da kurmak için düğmeye bastı.

Samet Kapı Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Samet Kapı Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktape’de Nihat Duyar tarafından kuruldu.

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdul Samet Akgün tarafından kuruldu.

Samet 2 Teknik Hırdavat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet 2 Teknik Hırdavat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Ergen tarafından kuruldu...

SAMET 41. Yapı Fuarı'na katılıyor!

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası olan SAMET, 41. Yapı Fuarı'nda yerini alacak. SAMET, tasarımı hareketle birleştiren yepyeni bir deneyimi Yapı Fuarı’nda sergileyecek.

Samet Mobilya'nın Your Inside tasarım yarışması sonuçlandı!

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET’in, tasarım dünyasına yön veren İtalya’da Brera Güzel Sanatlar Akademisi işbirliği ile gerçekleştirdiği “kişiye özel çekmece” temalı “You(r) Inside” yarışması sonuçlandı.

Samet Mobilya İSO 500 listesinde!

Dünya mobilya aksesuar sektörünün en büyük oyuncularından biri olan, Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, “Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2014” listesinde 41.yılında 41 sıra yükselerek yerini sağlamlaştırdı.

SAMET, Almanya Interzum Fuarı’nda yeni ürünlerini tanıttı!

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, dünyanın en büyük mobilya aksesuar fuarı olan Almanya Interzum Fuarı’nda, inovatif yaklaşımı ve yeni ürünleri ile bir ilke imza attı.

Samet Mobilya SICAM Fuarı'na katılıyor!

Samet Mobilya SICAM Fuarı'na katılıyor. SAMET, İtalya’da altıncısı düzenlenen ve dünyanın önde gelen mobilya aksesuarları fuarlarından olan SICAM Fuarı’nda bu yıl da inovatif ürünleriyle dikkat çekiyor.

Turanlar Group İntermob 2014'e katıldı!

Turanlar Group İntermob 2014'e katıldı. Turanlar Şirketler Grubu; mobilya yan sanayi ve ahşap endüstrisinin Türkiye ve Avrasya coğrafyasındaki en önemli fuarı Intermob’a bu sene dört önemli yenilikle katıldı.

Samet Mobilya, İNTERMOB'a katıldı!

Samet Mobilya, İNTERMOB'a katıldı. Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, inovatif ürünleriyle INTERMOB 2014, 17. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı’nın gözdesi oldu.

Samet mobilya aksesuarları Woodworking Fair’de ürünlerini sergiledi!

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, iki yılda bir gerçekleştirilen IWF-International Woodworking Fair’de gövde gösterisi yaptı. Firma ürünlerini Woodworking Fair 2014’teki gövde gösterisiyle gözler önüne sermiş oldu.

SAMET, Milano-Bergamo’da mobilya tasarımlarını tanıtıyor!

Dünyada sektörün 5 büyük oyuncusundan biri olan SAMET, Milano-Bergamo’da 14 Aralık Cuma günü açtığı 1000 metrekarelik showroom’uyla İtalya pazarına iddialı bir giriş yaptı

intermob Samet Mobilya Haberi

intermob Samet Mobilya

27 Eylül 2014 –SAMET, 1 Ekim 2014 tarihine kadar ziyaretçilere açık olan INTERMOB 2014, 17. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı’ndaki yerini aldı. Defne Koz&Marco Susani işbirliğini devam ettiren SAMET, Alman Tasarım Konseyi "İç Mekan İnovasyon Ödülü" ve iF Design 2014'te "Ürün Tasarımı" ödülleri ile başarısını dünya çapında belgeleyen "ELA Elastik Menteşe Kapağı" ve bu yıl lansmanı yapılan "MonoLift ve DuoLift Kalkar Kapak Sistemleri" ile INTERMOB 2014’te de sektör liderliğini tescilledi.


Geleceğe yönelik stratejilerini, yurt dışı yatırımları ve inovatif ürünlerle desteklediklerini belirten SAMET Yönetim Kurulu Başkanı Saldıray Kızıltan: “Türkiye'deki başarımızı, global arenada da sürdürme stratejimiz çerçevesinde; hem yurtdışı pazar yatırımlarımızı artırmak hem de mobilyalarda fark yaratan yenilikçi ürünler geliştirmek öncelikli hedefimiz. İtalya ile başlayan yurtdışı...