09 / 05 / 2024

İnternational Property Show 2013

İnternational Property Show 2013

İnanlar İnşaat, Kuveyt'te düzenlenen gayrimenkul fuarı "International Property Show 2013"e bu yıl ikinci defa katıldı. 23 Kasım'a kadar devam edecek fuarda büyük ilgi gören İnanlar, Orta Doğulu yatırımcıların büyük ilgisini topladı...

Alan Property İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alan Property İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Shojaa Taef tarafından kuruldu. 

Pomegranate Property Group Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pomegranate Property Group Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Vng Property Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Vng Property Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile N. Alexander Selby ve Veronik Guys ortaklığında kuruldu.

Dıamond Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dıamond Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kadra, Karam Khadra ve Mazen Zahra ortaklığında kuruldu. 

Arnavutköy Property Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Property Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Akşit Beriker ve Neyyir Beriker ortaklığında kuruldu. 

SKY Property İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

SKY Property İnşaat Yatırım Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Alona Akcan tarafından kuruldu.

Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards’tan 2 ödül aldı!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde 2 ödülle dönen Piyalepaşa İstanbul projesi 4 Aralık'ta düzenlenecek International Property Awards'da Avrupa ve dünyanın en iyi karma kullanma projesi olmak için aday gösterildi.

MESA, European Property Awards’tan 2 ödül aldı!

European Property Awards’da bu yıl MESA, iki projesiyle iki ayrı kategoride büyük ödüle uzandı. MESA Cadde ve MESA Koza66 yoğun ilgi gördü.

East West Property Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

East West Property Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Nevin Yolcu ve Hadı El Kazwını ortaklığında kuruldu. 

Dubai BIG 5 Show 26-29 Kasım'da!

Dubai BIG 5 Show, Çin, Hindistan, Almanya ve Suudi Arabistan’ın da içinde yer aldığı 142 ülkeden 2.500 firmayı Dubai’de buluşturuyor.

GYODER How to Buy Property in Turkey kitapçığını Dubai'de dağıtacak!

GYODER'in hazırladığı How to Buy Property in Turkey kitapçığı 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda dağıtılacak.

Aga Property İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aga Property İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ohammed Waleed Taleb, Ammar Charbajı ve Kazım Sipahı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

ConCept Yapı, Boat Show Eurasia'ya sponsor oldu!

ConCept Yapı, 14-18 Haziran 2017 tarihlerinde Bodrum Palmarina Marina’da gerçekleşecek "Yacht Show Eurasia" ile 04-09 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Viaport Marina’da gerçekleşecek olan "Boat Show Eurasia"ya sponsor oldu.

İnternational Property Show 2013 Haberi

İnternational Property Show 2013

İnanlar İnşaat, Kuveyt'te düzenlenen gayrimenkul fuarı "International Property Show 2013"e bu yıl ikinci defa katıldı. 23 Kasım'a kadar devam edecek fuarda büyük ilgi gören İnanlar, Orta Doğulu yatırımcıların büyük ilgisini topladı. Fuarda Kuveyt Ticaret Bakanı ve kurmayları da İnanlar standını ziyaret ederek projeler hakkında detaylı bilgi aldı. İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, standı ziyaret eden bakana el yapımı gümüş tepsi hediye etti. 



Türkiye...