04 / 05 / 2024

İntersport türkiyede mağaza sayısı

İntersport türkiyede mağaza sayısı

Dünyanın önde gelen spor markalarını bir araya getiren INTERSPORT, Türkiye pazarında büyümeye devam ediyor. INTERSPORT, Mall Of İstanbul AVM’de ve İzmir Alsancak’ta açtığı yeni mağazaları ile Türkiye’deki mağaza sayısını 21’e çıkardı...

Migros Haziran'da 58 yeni mağaza açtı! Toplam mağaza sayısı 3 bin 100 oldu!

Migros, Haziran ayında 58 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 36 adet Migros, 16 adet Migros Jet, 5 adet Macrocenter ve 3 Mion formatında olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Doğtaş 18 yeni mağaza açtı!

Çanakkale’den doğan mobilya sektörünün öncü markalarından Doğtaş, doğduğu toprakların zaferini, “Bu topraklardan DOĞduk, yine bu topraklara TAŞıyoruz” mottosuyla Türkiye’nin dört bir yanında açtığı 18 mağaza ile kutladı.

Karaca Home, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Ev tekstili sektörünün lider markalarından Karaca Home, Mall Of İstanbul’da açtığı yeni mağaza ile ev tekstili trendlerini müşterileriyle buluşturuyor

Beko'dan 5 yeni mağaza!

Beyaz eşya markası Beko, yeni açtığı 5 mağaza ve yenilediği 9 konsept mağazası ile Ankara’daki konumunu güçlendirdiğini duyurdu.

Hilti Türkiye mağaza sayısını ikiye katlıyor!

Global inşaat endüstrisinin jenerik markası Hilti, 10 ülkenin bağlı olduğu bölgesel üs Türkiye’deki mağaza sayısını 2016 yılında ikiye katlamaya hazırlanıyor. Üç yeni mağaza açan Hilti Türkiye, “Hilti Center" mağazalarının sayısını dokuza çıkardı.

Boydak Holding mağaza sayısını 107'ye çıkardı!

Boydak Holding, son olarak Akdeniz Bölgesi’nde 2 günde 4 yeni mağaza açarak, 2015 yılında açtığı yeni mağaza sayısını 107’ye çıkardı. Holding 107 yeni mağaza sayısına ulaştı.

Çilek Doğu Anadolu'daki mağaza sayısını 36'ya çıkardı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre şirket, yurt içinde bulunmadığı illere giderek yeni satış noktaları açıyor. Çilek, Kars ve Tunceli'de birer, Diyarbakır'da ise açtığı 2 mağaza ile birlikte Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde toplam 36 noktaya ulaştı.

Intersport Konya'da mağaza açtı!

INTERSPORT, Türkiye’deki 22. mağazasını Konya’da açtı. INTERSPORT, açılan mağazayla şehirdeki en büyük spor konseptli mağaza olma özelliğini taşıyor.Mağaza şehirdeki en büyük spor konseptli mağaza olma özelliğini taşıyor.

Simit Sarayı New York 5. Cadde'de mağaza açtı!

Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, New York 5. Cadde’de mağaza açtıklarını söyledi. Kavukcu, şöyle konuştu: “Amerika’da hızlı büyümek istiyoruz. Manhattan’da şube açarak büyümeye devam edeceğiz."

Roman Al Most grubuyla 16 mağaza için anlaştı!

Sezonun satışlar açısından iyi başlamadığını söyleyen Roman'ın sahibi Turgut Toplusoy, sektörde kârlılığın iyi olmadığına, ciroyu yeni açılışların artırdığına dikkat çekti. Toplusoy yurtdışında 16 mağaza için anlaştıklarını belirtti...

Adese AVM Isparta Şarkikaraağaç'ta mağaza açtı!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret Isparta'da bulunan Şarkikaraağaç'ta bir mağaza açtı.

Öme Giyim yurt dışında 98 mağaza açtı!

ÖME Giyim, 2006’da satın aldığı İtalyan erkek giyim markası Bagozza ile yurt dışında 98 mağaza açtı. Rusya Güney Afrika’da çok güçlü olan markanın takım elbiseleri ortalama 1500 dolara satılıyor.

Apple'dan Türkiye'ye 6 ay içinde 2. mağaza!

Türkiye'deki ilk mağazasını nisanda Zorlu Center'da açan Apple, ikinci mağazayı Acıbadem'deki Akasya AVM'de hizmete açtı. Dünya genelindeki 444'üncü mağaza olan Apple Store Akasya'nın ilk müşterisi Enes Gülyeşil oldu

İntersport türkiyede mağaza sayısı Haberi

İntersport türkiyede mağaza sayısı

Dünyanın önde gelen spor markalarını bir araya getiren INTERSPORT, Türkiye pazarında büyümeye devam ediyor. INTERSPORT, Mall Of İstanbul AVM’de ve İzmir Alsancak’ta açtığı yeni mağazaları ile Türkiye’deki mağaza sayısını 21’e çıkardı.


Dünyanın en büyük spor ürünleri perakendecisi INTERSPORT, Türkiye’de açtığı mağazalarla büyümeye devam ediyor. 2014 yılı başından bugüne 3 mağaza açarak, büyümesine hızlı bir şekilde devam eden INTERSPORT, Gaziantep Sanko Park, Mall Of İstanbul AVM ve İzmir Alsancak’da açtığı yeni adreslerinde müşterilerini ağırlamaya başladı. 


Türkiye’nin her köşesine sporu ulaştırmayı hedefleyen INTERSPORT, spor tutkunları ile daha fazla noktada buluşabilmek için mağaza sayılarını stratejik olarak artırmaya devam ediyor. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden INTERSPORT, Mart 2014’te Gaziantep Sanko Park AVM’de açılan 600 metrekarelik geniş mağazasından sonra Mayıs ayında açılan Mall Of İstanbul AVM...