15 / 05 / 2024

İNTES Aile protokol

İNTES Aile protokol

İNTES ile  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında iş sağlığı ve güvenliği alanında iş birliği protokolü imzalandı...

İNTES Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile protokol imzaladı!

İNTES ile  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında iş sağlığı ve güvenliği alanında iş birliği protokolü imzalandı...

Başakşehir’e 3 yeni aile sağlığı merkezi geliyor!

Başakşehir Belediyesi, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde ilçeye 3 aile sağlığı merkezi daha inşa edecek. Altınşehir Aile Sağlığı Merkezi’nde çalışmalar sürerken Vaditepe ve Hoşdere Aile Sağlığı Merkezlerinin projeleri tamamlandı.

Ümraniye'ye 8 yeni aile sağlığı merkezi geliyor!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçeye kazandırılacak olan sekiz yeni aile sağlığı merkezi için protokol imzaladı.

Manisa Turgutlu'ya Aile Sağlığı Merkezi müjdesi!

Boyacı ustası, 78 yaşındaki hayırsever İlhan Filiz Asılı, Turgutlu'ya kardeşi merhume Sevinç Asılı ile birlikte adının verileceği Aile Sağlığı Merkezi yaptırıyor. Asılı, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ile bu konuda protokol imzaladı.

Altındağ'daki 6 aile sağlığı merkezinin inşaatı tamamlandı!

Ankara Valiliği ile imzaladığı protokol çerçevesinde 20 aile sağlığı merkezi yapımı için çalışmalarını sürdüren Altındağ Belediyesi, 2015 yılında 6 merkezin inşaatını tamamladı.

Ankara Altındağ'da 20 aile sağlığı merkezi kuruluyor!

Ankara Valiliği ile imzalanan protokol çerçevesinde Altındağ Belediyesi, ilçeye 20 aile sağlığı merkezi kazandırmak için düğmeye bastı. Belediye ilk etapta 6 merkezin inşaatını tamamladı.

Altındağ Aile Sağlığı Merkezi'nde son rötuşlar!

Ankara Valiliği ile imzaladığı protokol çerçevesinde 20 aile sağlığı merkezi için düğmeye basan Altındağ Belediyesi, 6 merkezin inşaatını tamamladı, çevre düzenlemelerini gerçekleştiriyor.

Denizli Aile Sağlığı Merkezi yıl sonunda hizmete girecek!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Valiliği ve hayırsever Halil Çarkıt'ın işbirliği ile geçen nisan ayında protokolü imzalanan "Denizli Büyükşehir Belediyesi Halil Çarkıt Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi" inşası tüm hızıyla devam ediyor.

Halil Çarkıt Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi bu yıl sonu açılacak!

Denizli Valiliği ve hayırsever Halil Çarkıt'ın işbirliği ile nisan ayında protokolü imzalanan Denizli Büyükşehir Belediyesi Halil Çarkıt Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi'nin inşası devam ediyor.

Denizli Halil Çarkıt Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi inşaatı devam ediyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Valiliği ve hayırsever Halil Çarkıt'ın işbirliği ile geçen nisan ayında protokolü imzalanan "Denizli Büyükşehir Belediyesi Halil Çarkıt Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi" inşası tüm hızıyla devam ediyor.

Ümraniye Belediyesi 31 aile sağlığı merkezini İstanbul Valiliği'ne devretti!

Ümraniye Belediyesi tarafından yaptırılıp vatandaşların hizmetine sunulan aile sağlığı merkezlerinin İl Sağlık Müdürlüğü’ne devri için valilikte devir protokolü imzalandı.

Kaynarca OSB kuruluş protokolü imzalandı!

Kaynarca Doğu Marmara Makina İmalatçıları OSB 'nin kuruluş protokolü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam 'ın da girişimleriyle imzalandı.

Çevre eğitimine yönelik iş birliği protokolü 10 Temmuz'da imzalanacak!

Çevre ile ilgili bilinçlendirme ve koruma çalışmalarının kapsamını genişletmek adına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı arasında çevre eğitimine yönelik iş birliği protokolü imzalanıyor...

İNTES Aile protokol Haberi

İNTES Aile protokol

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) ile  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında iş sağlığı ve güvenliği alanında iş birliği protokolü imzalandı. 

İNTES Başkanı Celal Koloğlu, sendikanın 179. geleneksel toplantısında düzenlenen "iş sağlığı ve güvenliği alanında işbirliği protokolü imza töreninde" inşaat sektörü ve iş güvenliğiyle ilgili değerlendirmede bulundu.

Anadolu Ajansı muhabirlerinden Mehmet Fatih Erdoğdu'nun haberine göre; Koloğlu, inşaat sektörünün yaklaşık 2 milyon kişiye istihdam sağladığını ifade ederek, sektörde, yurt içinde ve dışında daha fazla istihdam için yatırımların artması ve yeni iş yerleri açılması gerektiğini söyledi.  

Koloğlu, iş sağlığı ve güvenliği kültürünün ülke çapında geliştirilmesi için çalıştıklarını belirtti. Koloğlu, sürdürülebilir bir yönetim için yüksekte çalışma konusunda 3 büyük kentte toplantılar düzenleyeceklerini ve iş güvenliğinin sadece yüksekte değil, şantiyenin her yerinde sağlanmasını...