03 / 05 / 2024

intikamın çekildiği yalıda yangın mı çıktı

intikamın çekildiği yalıda yangın mı çıktı

“İntikam” dizisi veda etti ama olayları bitmiyor. Son olarak dizide Beren Saat’in evi olarak kullanılan tarihi Şeyhülislam Bahai Efendi Yalısı yandı. Yalının saunasında elektrik kontağından önceki gün yangın çıktı.

Kadıköy Osmaniye'deki rezerv yapı alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Kadıköy Osmaniye Mahallesi 627 Ada (Eski 7 Parsel) Yeni42, 43, 44 Parseller İle Bir Kısım Tescil Dışı Alanı İçeren Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıda...

İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı!

Mega kent İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı. Söz konusu projenin temel atma ve yıkım töreni Eyüpsultan'daki İslambey Mahallesi'nde yapıldı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm için ne kadar para gerekiyor? Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıkladı!

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerinden sonra kentsel dönüşüm konusu da milyonlarca kişinin gündeminde yer alırken, Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan İstanbul'da kentsel dönüşüm için ne kadar para gerektiğini açıkladı...

Savaşın ateşi doğalgaz fiyatlarını da uçurdu! Okkalı zam kapıda!

Ortadoğu'da İsrail-Filistin arasında yaşanan savaş pek çok emtianın fiyatının artmasına neden oldu. Savaşın ateşi doğalgaz fiyatlarını da uçurdu! Okkalı zam kapıda!

Merkez Bankası yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası dün piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Ankete göre yıl sonunda doların geleceği seviye belli oldu. Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat! Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç TL olur?

Doların geleceği rakamı görenler yerinde duramayacak! Kıyıda köşede doları olanlar görmeyen kalmasın

Seçimin ikinci tura kalması ile piyasalarda agresif hareketlilik görülüyor. İnişli çıkışlı seyir izleyen doların geleceği rakamı görenler yerinde duramayacak. Kıyıda köşede doları olanlar görmeyen kalmasın.

Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar acil baksın! Doların geleceği seviyeyi görünce eliniz ayağınıza dolaşacak

Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar acil baksın! Doların geleceği seviyeyi görünce eliniz ayağınıza dolaşacak.

1 dolar 15 gün sonra işte tam da bu kadar olacak! Tek tek açıklanan bu rakamı görenlerin adeta aklı başından gitti!

1 dolar 15 gün sonra işte tam da bu kadar olacak... Tek tek açıklanan bu rakamı görenlerin adeta aklı başından gitti... Hemen bakın...

Aile Bakanlığı'nın vereceği parayı alın! Ama kesinlikle bu parayı da alın! Karı koca dikkat

Aile Bakanlığı tarafından ödenen paralar vatandaşlara büyük rahatlama sağlıyor. Ancak bunun yanı sıra çalışanlara yönelik doğal gaz yardımı da gerçekleştirilecek. Çalışanların bu yardımdan da faydalanmasının yararlı olabileceği ifade edildi.

1 dolar 3 gün sonra işte tam da bu kadar olacak! Peş peşe açıklanan bu rakamı görenin aklı başından gitti! Hemen bakın

Doları yatırımcılarını şaşırtan gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. 1 dolar 3 gün sonra işte tam da bu kadar olacak! Peş peşe açıklanan bu rakamı görenin aklı başından gitti! Hemen bakın...

Yalı Çapkını nerede çekiliyor? Kirası 600 bin TL olan yalının sahibini öğrenince çok şaşıracaksınız!

Boğazın gözdeleri arasında bulunan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL'ye Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla reyting rekorları kıran dizinin çekildiği yalı ise merak konusu oldu.

Emekli promosyonu 10 bin TL olacak mı? ING Bank'ın vereceği promosyon da belli oldu

Emekli promosyonundaki yarış devam ederken, bankaların bu rakamı 10 bin TL bandına çıkarıp çıkarmayacağı merak ediliyor. ING Bank da emeklilere vereceği promosyonun miktarını açıkladı.

Sabrina’nın çekildiği o eşsiz malikane satışa çıktı: Değeri 11 milyon dolar

1954 senesinde Audrey Hepburn'ün başrolünde yer aldığı Sabrina filminin çekildiği New York’taki malikane 11 milyon dolara yeni alıcısını arıyor.

intikamın çekildiği yalıda yangın mı çıktı Haberi

intikamın çekildiği yalıda yangın mı çıktı


Amerikan “Revenge” dizisinin yerli versiyonu “İntikam”, geçen şubat ayında final yaptı. Ancak reyting sıralamasında hızla dibe vuran diziyle ilgili olaylar sürüyor. Dizide her şey Nejat İşler’in çalışamayacak kadar hastalandığını söyleyerek işi bırakmasıyla başladı. Ardından adı sektörde reyting garantisi anlamına gelen Beren Saat, dizide sanat kariyerinin en düşük reytingini gördü. Çekimler sırasında dizinin oyuncuları Engin Hepileri ve Alican Yücesoy’un evlilikleri çatırdadı. Her iki oyuncu da boşandı.  Son olarak dizide Beren Saat’in evi olarak kullanılan tarihi Şeyhülislam Bahai Efendi Yalısı yandı.  Yalının saunasında elektrik kontağından önceki gün yangın çıktı. Yalının iç kısmının tamamen kül olduğu yangında maddi hasarın milyonları bulduğu öğrenildi. Kanlıca’daki Barış Manço Caddesi’nde bulunan yalı boşaltıldı ve tadilat başladı. Padişah 4. Murat döneminde  Şeyhülislam Bahai Efendi tarafından yapılan tarihi...