08 / 05 / 2024

İnvest Ev Gayrimenkul adres

İnvest Ev Gayrimenkul adres

İnvest Ev Gayrimenkul ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi Esenler'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Aljouf Mshari Fahad H, Alnas Fahad Yousif A ve Mojahed R.A. Aref İrbea ortaklığında kuruldu. 

İnvest Spot Gayrimenkul Aracılık Ve Öğrenci Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Spot Gayrimenkul Aracılık Ve Öğrenci Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Badarna tarafından kuruldu.

Investınhouse Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Investınhouse Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barkın Eren tarafından kuruldu.  

Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!

Gayrimenkul yatırımcıları, dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için yeni projeler geliştirmeye başladı.

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdul Haı Feraıdoon ve A. Abdulrahim Mohammad ortaklığıyla kuruldu.

Sky İnvest Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky İnvest Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Tanrıçer Genç tarafından kuruldu.

Gayrimenkul değeri nasıl hesaplanır? Ev fiyatları nasıl belirlenir?

Gayrimenkulün değeri, bir ev için önemli bir faktör olup, satın almayı düşündüğünüz veya sahip olduğunuz bir gayrimenkulün gerçek değerini belirlemek önemli bir adımdır. Peki bir evin değeri nasıl hesaplanır ve hesaplama yöntemleri nelerdir? İşte bu konuyla ilgili önemli bilgiler…

Gayrimenkul Uzmanı'ndan ev alacaklara uyarı: 'Ev almak bu detaylara dikkat edilmezse daha da zor olacak!

Ev alacaklara uzmanından uyarı geldi. Bazı detaylara dikkat edilmemesi durumunda ev alımının daha da zor olacağına vurgu yapıldı. Birçok detayı vurgulayan gayrimenkul uzmanı bunlara dikkat edildiğinde daha sağlıklı bir seçim yapılacağını belirtti. İşte ev alacaklara önemli uyarılar…

İnvest Group Gayrimenkul Otomotiv Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Group Gayrimenkul Otomotiv Pazarlama Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Imad M. M. A. tarafından kuruldu.

İnvest One Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest One Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Jian Wu Hu ve Radu Captarı ortaklığında kuruldu.

Turkınvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turkınvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Shadı Yasın Ahmad Tarawneh tarafından kuruldu.

Mall Invest Global Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mall Invest Global Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Jıbid Bulğan tarafından kuruldu.

İnvest Deluxe Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Deluxe Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Pendik'te Salih Serhat Karaduvat tarafından kuruldu.

Ev Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ev Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Veysi Dağdelen ve Yunus Emre Öncü ortaklığında kuruldu.

İnvest Ev Gayrimenkul adres Haberi

İnvest Ev Gayrimenkul adres

İnvest Ev Gayrimenkul ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi Esenler'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Aljouf Mshari Fahad H, Alnas Fahad Yousif A ve Mojahed R.A. Aref İrbea ortaklığında kuruldu. 

İnvest Ev Gayrimenkul ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Yerli ve yabancı müşteriler için gayrimenkul alım satımıyla ilgili olarak projeler geliştirmek, fizibilite çalışmaları...