17 / 05 / 2024

İnvest Now İnşaat Gayrimenkul ve Pazarlama Limited Şirketi nerede

İnvest Now İnşaat Gayrimenkul ve Pazarlama Limited Şirketi nerede

İnvest Now İnşaat Gayrimenkul ve Pazarlama Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Aghıad Alshıks Omar tarafından kuruldu. 

Now Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Now Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Çeri tarafından kuruldu.

Construct Invest Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Construct Invest Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Abdulkhafız Rakhmatullaev ve Fatih Akgün ortaklığında kuruldu.

Göktürk İnvest Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk İnvest Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Yiğit Duygucu tarafından kuruldu.

Steel Invest Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steel Invest Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Serdar Çelik tarafından kuruldu.

İnvest Smart İnşaat Grup Elektronik Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Smart İnşaat Grup Elektronik Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Seyed Mohsen Hosseını tarafından kuruldu.

Darna İnvest Gayrimenkul İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Darna İnvest Gayrimenkul İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da   400 bin TL sermaye bedeli  ile Khalaf    Turkı  Omaıer  Chabban, Omran ve  Shaaban Sarı Shaban tarafından kuruldu.

Invest Vadi ön talep topluyor! Yeni proje!

Ayazağa’da hayata geçirdiği Vadi İstanbul projesiyle adından söz ettiren Invest İnşaat Invest Vadi projesi için düğmeye bastı.

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Kuru tarafından kuruldu.

Invest Beta İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Invest Beta İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atakan Uçar, Bahattin Uçar ve Egemen Uçar ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Pavilion İnvest Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pavilion İnvest Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mazım Samı Kanaan ve Fethi Hamarat ortaklığında kuruldu.

İnvestürk İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvestürk İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 30 bin TL sermaye bedeli ile W. Mohammedalı Alandıjanı, Yousef Eshaq Bokhary ve Mehmet Özdemir ortaklığında kuruldu.

İnvest Now İnşaat Gayrimenkul ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Now İnşaat Gayrimenkul ve Pazarlama Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Aghıad Alshıks Omar tarafından kuruldu. 

İnvest Now İnşaat Gayrimenkul ve Pazarlama Limited Şirketi nerede Haberi

İnvest Now İnşaat Gayrimenkul ve Pazarlama Limited Şirketi nerede

İnvest Now İnşaat Gayrimenkul ve Pazarlama Limited Şirketi Aghıad Alshıks Omar tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İnvest Now İnşaat Gayrimenkul ve Pazarlama Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


İnvest Now İnşaat Gayrimenkul ve Pazarlama Limited Şirketi adres; AYAZAĞA MAH.CENDERE CAD.2B AP. NO.109 K/13...