28 / 04 / 2024

İpek Açıl

İpek Açıl

Şua İnşaat çalışanlarından İpek Açıl, dün gece seyahat ettiği otobüste kalp krizi geçirerek vefat etti. Cenaze bugün öğle namazına müteakip kaldırılacak ve aile mezarlığına defnedilecek..

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira uyarlama davası ne zaman açılır? 

Son dönemlerde konut kiralarındaki artışlar pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Kira bedelini düşük bulan ev sahipleri de kira uyarlama davası ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki kira uyarlama davası ne zaman açılır? 

İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Süreç nasıl ilerliyor?

İstanbul'da yer alan pek çok askeri arazi tek tek imara açıldı. Peki İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Askeri alanların imara açılma süreci nasıl ilerliyor? Hangi askeri alanlar imara açıldı? 

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2023!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? İşte AVM çalışma saatleri 2023...

Devlet destekli konut hesabı nasıl açılır? Konut kredisi onaylandıktan sonra ne yapılması gerekiyor?

Devlet destekli konut hesabına dair pek çok soru sormaktadır. Onlardan biri de Devlet destekli konut hesabı nasıl açılır? Olmaktadır. İşte bu konuya dair detaylar!

Pek Aır Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Pek Aır Havacılık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Peker ve Fatih Peker ortaklığında kuruldu.

Hüseyin Altaş: Mağazaların açılış için zamana ihtiyacı var!

1 Haziran'da tam kapasite olarak açılış yapan AVM'ler de pek çok marka çalışma saatlerini 12:00-20:00 şeklinde düzenledi. Peki AVM'lerde ne gibi önlemler alındı? AYD Başkanı Hüseyin Altaş, markaların bir süre daha hazırlık için zamana ihtiyacı olduğunu belirtti...

Point Bornova AVM 22 Ekim'de açılıyor!

22 Ekim’de açılması planlanan, Avrupa ve Ortadoğu’nun üzeri tamamen açılıp kapanabilen ilk AVM’si olan Point Bornova AVM, pek çok uluslararası markayı ilk kez İzmirliler’le buluşturacak.

Pendik Fevzi Çakmak El Sanatları Merkezi, Ekim'de açılıyor!

Bünyesinde Çini, Taş İşlemeciliği, İpek Halı, Bardız Kilim ile Cam Füzyon Kurslarının bulunacağı Fevzi Çakmak El Sanatları Merkezi’nin açılışı Ekim ayında yapılacak. Merkezde sergi alanı ile bir de kafeterya bulunacak.

Şua İnşaat'ın acı günü: İpek Açıl vefat etti!

Şua İnşaat çalışanlarından İpek Açıl, dün gece seyahat ettiği otobüste kalp krizi geçirerek vefat etti. Cenaze bugün öğle namazına müteakip kaldırılacak ve aile mezarlığına defnedilecek..

Açılışı Wozniacki yapacak!

TEB BNP Paribas İstanbul Cup yarın başlayacak. Turnuvada mücadele edecek tenisçilerden Danimarkalı Wozniacki bugün Esma Sultan Yalısında Türk tenisçi İpek Soylu ile bir gösteri maçı yaparak açılışı yapacak.

Başbakan Erdoğan Artvin'de toplu açılış törenine katıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Artvin'de toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, eğitimden sağlığa, spordan altyapıya kadar pek çok alanda Artvin'e kazandırılan 159 milyon liralık 33 eser ve yatırımın açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Şırnak’ta 8 derslikli ilkokulun açılışı yapıldı!

Şırnak Valiliği ve İl Özel İdaresi tarafından Balveren beldesinde yapılan 8 derslik Balveren Gazi İlkokulu'nun açılışı yapıldı. Açılışa katılan Vali Hasan İpek, Şırnak’ın eğitim için tüm yatırımları devam ettireceklerini söyledi...

Darty Vialand AVM’de 26 Mayıs'ta açılıyor!

Elektronik ve beyaz eşya perakende devi DARTY, 2013 yılındaki ilk mağazasını İstanbul Vialand AVM’de açıyor. DARTY, açılışın şerefine pek çok farklı üründe büyük indirimler ve sürprizleri tüketicilerle buluşturuyor...

İpek Açıl Haberi

İpek Açıl


Şua İnşaat çalışanlarından İpek Açıl, dün gece seyehat ettiği otobüste kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Cenaze bugün öğle namazına müteakip kaldırılacak ve Aile Kabristanlığına...