28 / 07 / 2024

İpek-Çakırkaya ortaklığı

İpek-Çakırkaya ortaklığı

OFTON İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek, gayrimenkul yatırımcılarına seslenirken "Yeni gelişen bölgelerde 250 bin dolara aldığınız dairenin kira getirisi 1000 lira civarı olur

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş ve Nuran İpek Güneş ortaklığında kuruldu.

Buta Grup İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buta Grup İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Sabri Sevencan ve Hüseyin Çakır ortaklığında kuruldu.

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 54 milyon 99 bin 498,33 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Şenova Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Şenova Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 46 milyon 527 bin 867,48 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Bulvar 34 İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulvar 34 İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esra Akürek ve Orbay Akürek ortaklığında kuruldu.

Burba Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burba Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Vedat Uslu ve Timur Çakır ortaklığında kuruldu.

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Akşun ve Sedat Caner Akşun ortaklığında kuruldu.

Mea Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mea Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yavuz ve Murat Akıllı ortaklığında kuruldu.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Yga Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yga Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Küpdilli ve Sefa Çakır ortaklığında kuruldu.

Bng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Bingöl ve Mehmet Ali Akıncı ortaklığında kuruldu.

Çek Kur İş Makineleri Ve Konteyner Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çek Kur İş Makineleri Ve Konteyner Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Muzaffer Çakır ve Sedat Çakır ortaklığında kuruldu.

Gödence Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gödence Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yıldırım, Taner Kazanoğlu ve Yüksel Akçam ortaklığında kuruldu.

İpek-Çakırkaya ortaklığı Haberi

İpek-Çakırkaya ortaklığı

OFTON İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek, gayrimenkul yatırımcılarına seslenirken "Yeni gelişen bölgelerde 250 bin dolara aldığınız dairenin kira getirisi 1000 lira civarı olur. Aynı şekilde; Bomonti'de veya Kurtuluş'ta 300 bin dolara alacağınız daire ise 2 bin dolar kira getirir" diyor.

Bomonti, Kurtuluş ve Feriköy'ün yeni dönüşüm projeleriyle dikkat çektiğini aktaran Yusuf Şimşek, "Şu an orada bizim de projelerimiz var. Bitişik parsellerden birinde Ayaydın Grup ve İpek-Çakırkaya ortaklığı, Rixos Residences'ı yapıyor. Ant Yapı'nın Anthill'i var. Bizim projemizin yakınında eski Bomonti Bira Fabrikası yerine İC yapacak. Sinpaş ve Tekfen de bölgede proje geliştiriyor" ifadelerini kullanıyor.
Hürriyet Seri İlanlar/Ali...