27 / 04 / 2024

İpek Diamond ödeme

İpek Diamond ödeme

İpek Diamond ödeme planına haberimizden ulaşabilirsiniz. Toplamda 130 adet daireden meydana gelen Kayseri İpek Diamond Evleri projesinde daire fiyatları 637 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İpek Diamond ödeme planı!

Toplamda 130 adet daireden oluşan Kayseri İpek Diamond konut projesi 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. İpek Diamond ödeme planı bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Milyonlarca emekli dört gözle bu tarihi bekliyor! İşte Kasım 2023 emekli maaşı ödeme takvimi!

Emekli maaşı ödeme tarihleri pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Kasım ayına girilmesiyle beraber emekli maaşı ödeme takvimi sorgulamaları da devam ediyor. İşte Kasım 2023 emekli maaşı ödeme takvimi...

Genç yaşlı ayrımı olmadan bu şarta uyan kadınlar hemen PTT'ye koşun! Tam 3 bin 300 TL'lik ödeme yapılacak!

Genç yaşlı ayrımı olmadan bu şarta uyan kadınlara tam tamına 3 bin 300 TL'lik ödeme yapılacak. PTT destek ödemelerinde son durum ne? PTT destek ödemeleri için nereye başvurulur? İşte pek çok kişinin yüzünü güldüren o ödeme ile ilgili detaylar...

1.20 faizli konut kredisi başvuruları başladı mı? İşte düşük faizli konut kredisi başvuru şartları ve ödeme planı!

1.20 faizli konut kredisi başvuruları başladı mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte düşük faizli konut kredisi başvuru şartları ve ödeme planı...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına tam bu kadar Temmuz zammı geliyor! Hemen yeni maaşlara bakın!

Milyonlarca çalışanın dört gözle beklediği, dolaylı yoldan da pek çok ödeme kalemini etkileyecek olan asgari ücret zammı resmen açıklandı. Buna göre, 2023 Temmuz itibarıyla asgari ücret brüt 13 bin 414 Türk Lirası, net 11 bin 402 Türk Lirası olacak. 

Blue Diamond’tan pırlantalarda yüzde 50 indirim! 24 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Pek çok kadının hayalini süsleyen pırlanta takılarda Blue Diamond, dev bir indirim kampanyasına imza atıyor.

Devletten kadınlara zamlı maaş ödemesi! Asgari ile o ödemede zamlandı! İşte detaylar!

Devlet tarafından kadınlara pek çok ödeme yapılmaktadır. Bunlardan birisi olan dul yetim aylığı ödemeleridir. İşte detaylar!

2023 MTV ne kadar? MTV 2023 ne zaman ödenir? 2023 MTV ödemesi ne kadar oldu?

Yeni yılın gelmesiyle pek çok ödeme türünde değişiklik meydana geldi. Özellikle MTV ödemelerinin ne kadar olduğu araştırılmaktadır. İşte 2023 MTV ödemesine dair detaylar!

Asgari ücretle ilgili çok merak edilen 5 önemli konu

Asgari ücretle ilgili ilk toplantı 7 Aralık'ta gerçekleştirildi. Taraflar 14 Aralık'ta yeniden biraraya gelecek. Halen 5 bin 500 lira olan asgari ücretin 8 bin liranın üzerinde olması genel beklenti. Asgari ücretin değişmesi çalışma hayatında pek çok ödeme ve meblağı da yükseltecek.

Evde bakım maaşında son dakika müjdesi! 1 milyar 867 milyon TL'lik ödeme yapılacak! Hemen siz de bir bakın!

Evde bakım maaşında son dakika müjdesi geldi. Kasım ayının ortalarına geldiğimiz şu günlerde pek çok kişi evde bakım maaşı yatan iller listesini merak ediyor ve araştırıyor. Peki Ödeme yapılan iller açıklandı mı? Hemen bakın...

Blue Diamond fiyatları indirdi! Blue Diamond 31 Ekim 2022 fiyat listesi

Mücevher markası Blue Diamond’ın fırsat günlerine özel pek çok ürününde %50’ye varan indirim fırsatı sizler bekliyor. İşte Blue Diamond 31 Ekim 2022 fiyat listesi..

Blue Diamond’da net %15 indirim! 12 Eylül 2022 Blue Diamond fiyat listesi…

Mücevher markası Blue Diamond’ın ‘Süper Fırsat’ günlerine özel pek çok ürününde %50 indirim fırsatı var.

Blizzard Türk lirası ile ödeme almaya başladı! Oyun fiyatlarında 'indirim' yapıldı

Call of Duty, World of Warcraft ve Overwatch gibi pek çok oyunun ve içeriklerinin satışının gerçekleştiği Battle.net, aralarında Türk lirasının da bulunduğu 4 yerel para birimiyle ödeme almaya başladı. Fiyatlar 10 euroya sabitlenince otomatik 'indirim' geldi.

Aidat toplama işleminde 'mobil ödeme' dönemi!

Aidat toplama işleminde 'mobil ödeme' dönemi başlatan Payguru, işletmelere yeni hizmet veriyor. Bu süreçte; derneklerden vakıflara, kooperatiflerden apartman ve site yönetimlerine kadar pek çok kurum için aidat toplama SMS ile yapılabilecek.

İpek Diamond ödeme Haberi

İpek Diamond ödeme

İpek Diamond ödeme planından önce kısaca projeden bahsedelim. İpekar İnşaat imzası ile inşa edilen Kayseri İpek Diamond 13 katlı 3 rezidans bloğu halinde yükseliyor.


Kayseri'de hayata geçirilen İpek Diamond konut projesinde dairelerin büyüklükleri 240 metrekare ile 280 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. 


Akıllı ev modeli konsepti ile tanıtılan İpek Diamond Kayseri Evleri'nde 0,35 ile 0,67 arasında faiz oranları bulunuyor. Projede daireler 637 bin TL ile 705 bin TL arasında lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor.


İpek Diamond ödeme planı!


-Lansmana özel tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim,

-Firma bünyesinde 20 ay vade,

-Yüzde 25 peşinatta 36 ay 0 faiz,

-Yüzde 25 peşinatta yüzde 75 banka kredisi kullanılması durumunda 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.


Kayseri İpek Diamond nerede?

Melikgazi Mahallesi Feruha Güpgüp...