18 / 05 / 2024

ipek enerji 34 graviteli petrol

ipek enerji 34 graviteli petrol

İpek Doğal Enerji Anonim Şirketi, Batman' ın Kozluk ilçesi Yemişlik bölgesinde yaptığı petrol arama çalışmalarında Türkiye' de ender rastlanan 34 graviteli yüksek kalitede petrol buldu...

Bizim Toptan’da İpek domates salçası 34,90 TL’ye, Yumoş yumuşatıcı çeşitleri 79,95 TL’ye, siyah çay 99,90 TL’ye düştü!

Bizim Toptan’da 8 Kasım’a kadar tüketicileri dev indirimler bekleyecek. Bu kapsamda, İpek domates salçası 34,90 TL’ye, Yumoş yumuşatıcı çeşitleri 79,95 TL’ye, siyah çay 99,90 TL’ye düştü. İşte 30 Ekim 2023 Perşembe fiyat listesi...

Enerji 34 Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enerji 34 Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 75 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Serbülent Tırpancı tarafından kuruldu. 

Özdemir 34 İnşaat Elektronik Enerji Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir 34 İnşaat Elektronik Enerji Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Habip Özdemir tarafından kuruldu.

Enerji tasarrufuyla 4 milyar TL kazanç elde edildi!

Enerji Verimliliği Derneği Genel Başkanı İbrahim Çağlar, Enerji Hanım projesi ile 21 ilde 34 bin kadına ulaştıklarını belirterek, bu projeyle yılda 4 milyar liralık kazanç elde ettiklerini anlattı.

6'ncı Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı sona erdi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından 34 'üncü Enerji Verimliliği Haftası çerçevesinde gerçekleştirilen "6'ncı Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı" sona erdi. Fuara yoğun katılım oldu.

6. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı sona erdi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından 34. Enerji Verimliliği Haftası çerçevesinde gerçekleştirilen “6. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı” sona erdi...

Ethem Genim Enerji Verimli Ulaşım'ı anlattı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın 34. Enerji Verimliliği Haftası çerçevesinde düzenlediği 6. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nın son gününde “Enerji Takımı”ndan “Enerji Verimli Ulaşım Projesi”nin yüzü Ethem Genim, katılımcılarla bir araya geldi.

Enerji Hanım Enerji Kimliği Fuarı'ndaydı!

“Enerji Hanım Projesi”nin sevilen yüzü “Enerji Hanım”, 34. Enerji Verimliliği Haftası çerçevesinde gerçekleştirilen 6. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nın ilk gününde katılımcılarla bir araya geldi.

ETADER 6. Enerji Verimliliği Fuarı'nda!

ETADER 6. Enerji Verimliliği Fuarı'nda. Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER), 34. Enerji Verimliliği Haftası kapsamındaki en önemli etkinlik olan Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı'na katılıyor.

İzocam 34. Enerji Verimliliği Haftası'nı kutluyor!

İzocam 34. Enerji Verimliliği Haftası'nı kutluyor. Enerji Verimliliği Haftası bu yıl 34. kez kutlanıyor ve kaynaktan son kullanıma kadar enerjinin her aşamada verimli ve etkin kullanımına dikkat çekmek amaçlanıyor.

Enerji Bakanı Yıldız'dan termik santral açıklaması!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Irak'tan sevkedilen petrole ilişkin, "34-35. tankerini şu anda yüklüyor. 27 milyon varillik yükleme ve 2 milyar dolarlık ciroya ulaşıldı" dedi.

Enerji Borsası için 34 şirket kuyruğa girdi!

Borsa İstanbul'un çatısı altında kurulacak ve enerji borsasını bünyesinde barındıracak olan Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi'nin (EPİAŞ) özel sektöre açılması planlanan yüzde 40 payı için bugüne kadar 34 şirket başvuruda bulundu.

21 İlde 34 bin kadına enerji verimliliği anlatıldı!

21 İlde 34 bin kadına enerji verimliliği anlatıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin Çimen, " Enerjiyi verimsiz kullanmanın Türkiye' ye yıllık maliyeti, 15 milyar lira " dedi.

ipek enerji 34 graviteli petrol Haberi

ipek enerji 34 graviteli petrol


İpek Doğal Enerji Anonim Şirketi, Batman'ın Kozluk ilçesi Yemişlik bölgesinde yaptığı petrol arama çalışmalarında Türkiye'de ender rastlanan 34 graviteli yüksek kalitede petrol buldu. 


İpek Doğal Enerji Şirketi, Kozluk ilçesi Yemişlik bölgesinde 2 bin 856 metrede 34 gravitede kaliteli petrol buldu. Sahada incelemelerde bulunan Batman Valisi Yılmaz Arslan, Batman'da güvenlik anlamında bir sıkıntının bulunmadığını, bunun çalışmalara da yansıdığını söyledi.


Batman'ın ham petrol üretiminin gün geçtikçe arttığını, sürekli yeni kuyuların açıldığını ve bu kuyularda yeni petrol rezervleri ortaya çıkarıldığını dile getiren Arslan, çatışmanın, kargaşanın olmadığı, insanların incinmediği ortamlarda ekonomik faaliyetlerin çok daha hızlı geliştiğini belirtti.


Batman'ın petrol çıkartma anlamında Türkiye'nin en önemli bölgesi olduğunu vurgulayan Arslan, konuşmasını şöyle sürdürdü:


"Eldeki verilere göre yıllık 28 milyon ton petrol ithalatımız var. Petrol ithalatına karşılık, Türkiye'nin 2.5 milyon...