18 / 05 / 2024

İpek Grup 2015 projeleri

İpek Grup 2015 projeleri

Ortadoğu ve Balkanlardaki tek çinko kurşun üretim fabrikası olan Çinkom'un sahibi olan grup inşaatta da İpekkar şirketi ile büyük bir projeye imza atıyor...

Tek Grup İnşaat Ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Tek Grup İnşaat Ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi 1000 TL sermaye bedeli ile Mevlüt İpek ve Abdul Hamit Tek tarafından açıldı.

Kütahya Emet Yenice grup köy yolu açıldı!

2015-2016 yılı onarım ve stabilize programında grup köy yolunda bulunan Emet İlçesi Yenice, Göncek ve Doğanlar köylerine hizmet vermek için Kütahya İl Özel İdaresi tarafından yapılan 5 km’lik yolun alt yapı çalışmalarının ardından başlatılan sıcak asfalt çalışmalarında sona gelindi.

Fuzul Grup, Alayuni Group ve Alhabib Real Estate ile Riyad’da proje yapacak!

İnşaat sektöründe kısa sürede pek çok projeye imza atan Fuzul Grup, Başakşehir’deki projelerine yatırım yapan Suudi Alayuni Group ve Alhabib Real Estate ile Riyad’da proje yapacak. Yatırım miktarı 400 milyon lirayı bulacak.

Turanlar Grup'tan İstanbul'a 2 yeni otel!

Turanlar Grup; turizm sektörüne yatırım yapmaya devam ediyor. Grup 2015 yılında turizm sektöründe yaşanan gerilemeye karşın 25 milyon euroluk bir yatırımla İstanbul’da yapacakları 2 şehir oteli kazandıracak.

Seranit Grup 2016’da İngiltere pazarına yönelecek!

2015’in Türkiye ve dünya konjonktüründe oldukça duraksamalı periyodların yaşandığı bir yıl olduğunu belirten Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, buna rağmen hedeflerin tamamını tutturduklarını belirtti.

Kuran Grup, Armutlu Altın Evler toplantısı 15 Aralık'ta!

Kuran Grup, Yalova Armutlu’da dev bir projenin temellerini atıyor. 15 Aralık 2015 tarihinde Eresin Hotel Topkapı’ da kahvaltılı basın toplantısı gerçekleştirilecek.

YDA Grup 5 bin konut üretmeyi hedefliyor!

YDA Grup, Sign of the City Awards 2015'te; 'En İyi Endüstriyel/Lojistik Yapı' ve 'En Yeşil Bina' kategorilerinde ödüle değer görüldü.

Eryap Grup, BakuBuild 2015'e katıldı!

Eryap Grup, 21-24 Ekim 2015 tarihleri arasında Bakü Expo Center’da 21.si düzenlenen BakuBuild Uluslararası Yapı, Isıtma ve Havalandırma Fuarı’nda ürünlerini dünyanın her yerinden gelen ziyaretçilerle buluşturdu.

Babacan Grup, CNR Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Babacan Grup ise CNR Emlak 2015 Fuarı'na yeni projesi Premium Esenyurt ile katıldı. Babacan Yapı CEO'su Mehmet Babacan, seçim sonrası yabancıya satışların hızla artacağına dikkat çekti.

Fuzul Yapı'dan CNR Emlak 2015 fuarına özel kampanya!

04-08 Kasım tarihleri arasında CNR Expo'da düzenlen Emlak 2015 fuarı, gayrimenkul ve inşaat sektöründen pek çok firmayı ve yatırımcıları bir araya getirdi.

Emin Grup'tan CNR Emlak Fuarı'nda elektrikli oto çıkarması!

24 yıldır faizsiz ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Emin Grup CNR 2015 Emlak Fuarı'nda konut projelerinin yanında, kendi dönüştürdüğü yeni elektrikli otomobili de ilk kez sergiledi.

Emin Group projeleriyle CNR 2015 Emlak Fuarı'nda!

24 yıldır insanlarımızın faizsiz ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Emin Grup CNR 2015 Emlak Fuarında konut projelerinin yanında, kendi dönüştürdüğü elektrikli otomobilide tanıttı.

Fuzul yapı, Emlak 2015 Fuarı’na özel, müthiş fırsatlar sunuyor!

Bugüne kadar pek çok başarılı projeye imza atan Fuzul Yapı, bu sene 3.sü düzenlenen Emlak 2015; Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’na katılıyor.

İpek Grup 2015 projeleri Haberi

İpek Grup 2015 projeleri

Ortadoğu ve Balkanlardaki tek çinko kurşun üretim fabrikası olan Çinkom'un sahibi olan grup inşaatta da İpekkar şirketi ile büyük bir projeye imza atıyor. İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, 32 yıl önce 25 metrekarelik bir dükkanda basit bir dikiş makinesi ile başlayan yolculuklarını çok daha ileriye taşıyacaklarının mesajını verdi. 


BAŞARI HİKAYESİ 


• İpek Mobilya nasıl doğdu? 

1957 Kayseri Hacılar doğumluyum. 0 dönemlerde Hacılar'da olan herkes mobilyacılık işi ile uğraşıyordu. 

1969'da İstikbal Mobilya'da çırak olarak işe başladım. Askere gitmeden önce kendi dükkanımı açtım, askerden dönüşte Ankara'da çalıştım. 12 Eylülle birlikte işverenim işini kaybedince, Kayseri'ye döndüm. 

Küçükmustafa Mahallesinde 25 metrekare bir dükkanda koltuk döşemeciliğine başladım. 

Sonra o küçük dükkandan sanayiye taşındık, sonra mağazacılığa adım attık. 

Endüstriyel manada tasarım ve üretimine 1991'de başladık. İpek Mobilya işte böyle doğdu. 


•...