03 / 05 / 2024

İpek Grup Mobilya ürünleri

İpek Grup Mobilya ürünleri

İpek Mobilya ile adını duyuran İpek Grubu, İpekar İnşaat ile konut sektörüne giriyor. Kayseri'de bin 100 konutluk iki proje yapacak olan İpekar, İstanbul'da da projeler üretecek...

Eas Grup Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eas Grup Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Doğu Alyaz ve Hüsnü Semih Özaltındere ortaklığında kuruldu.

Eyb Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyb Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Soykan Eyuboğlu tarafından kuruldu.

Bu fırsat kaçmaz! Düğün paketlerinde 10 bin TL indirim! İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

İpek Mobilya’da görülmemiş indirim sizleri bekliyor. Mobilyalarda 3 bin ile 4 bin TL arası, düğün paketlerinde ise 8 bin ile 10 TL arası indirimi kaçırmayın. Sınırlı sayıda olan indirimli ürün adedi için acele edin. İşte İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

Gb Grup İnşaat Otomotiv Mobilya Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gb Grup İnşaat Otomotiv Mobilya Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Seda Bağış tarafından kuruldu.

Syk Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syk Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Ersin Saykın ve Ramazan Saykın ortaklığında kuruldu.

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ömer Faruk İpekçi ve Yousef Alathar ortaklığında kuruldu.

Tek Grup İnşaat Ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Tek Grup İnşaat Ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi 1000 TL sermaye bedeli ile Mevlüt İpek ve Abdul Hamit Tek tarafından açıldı.

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı!

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Çelik tarafından açıldı.

İpekefe İnşaat Metal Peyzaj Tekstil Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpekefe İnşaat Metal Peyzaj Tekstil Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İpek Efetürk tarafından kuruldu.

Ask Grup İnşaat Otomotiv Mobilya Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ask Grup İnşaat Otomotiv Mobilya Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Aşik tarafından kuruldu.

Hkn Grup Mimarlık Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Grup Mimarlık Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Bozaklı ve M Yassin Altarsha ortaklığında kuruldu.

Rekor Grup Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rekor Grup Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Başarslan tarafından kuruldu.

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Yapıcı tarafından kuruldu.

İpek Grup Mobilya ürünleri Haberi

İpek Grup Mobilya ürünleri

Kayserinin köklü firmalarından İpek Grup Mobilya maden ve parakende sektörlerinden sonra inşaat sektörünede iddialı bir şekilde giriyor. İPEKAR, inşaat firmalarından Altınok inşaat sinerjisinide alarak güç birliği oluşturdu. Hayatın yeni ritmiyle paralel modern kent insanı ihtiyaçlarının kriter alındiği,doğayla dostluğun asla bozulmadığı çağdaş yerleşim projeleri bundan böyle İPEKAR gücüyle şehirlere hayat verecek. İpek Mobilya yaklaşık çeyrek yüzyıldır süren evlerin içini mutlulukla donatma anlayışına o mutluluğu çevreleyen yeni yaşam alanları fikrini ekledi. 


Deniz Postası...