03 / 05 / 2024

İpek Grup projeleri

İpek Grup projeleri

İpek Mobilya’nın yanı sıra İSO 500 listesinde yer alan maden tesisi çinkom gibi firmaları bünyesinde bulunduran İpek Grup, İstanbul’da kurduğu İpekar İnşaat şirketi ile inşaat sektörüne adım attı.

İpek Grup inşaat sektöründe büyüyor!

Ortadoğu ve Balkanlardaki tek çinko kurşun üretim fabrikası olan Çinkom'un sahibi olan grup inşaatta da İpekkar şirketi ile büyük bir projeye imza atıyor...

İpek Grup inşaat sektörüne giriyor!

İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan haber vergisi sıralamasında 6.sırada yer almanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirterek yeni girdikleri inşaat sektöründeki hedef ve projelerine dair bilgiler verdi.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan konut projeleri ile ilgili açıklama! İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projeleri pek çok insanın gündeminde yer alıyor. Bu konu nezdinde TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan konut projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Tek Grup İnşaat Ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Tek Grup İnşaat Ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi 1000 TL sermaye bedeli ile Mevlüt İpek ve Abdul Hamit Tek tarafından açıldı.

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

Erkanlı Grup yarım kalan projeleri öğrenci evine çevirecek!

Erkanlı Grup, Sakarya'da Univa Student Residence adıyla 2 bin 400 öğrenci kapasiteli öğrenci evleri inşa ediyor. Proje, ABD'nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

AB Grup, yurt dışında kazandığıyla Türkiye’de proje yapacak!

AB Grup, Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da konut projeleri hayata geçiriyor. AB Grup, yurt dışında kazandığı parayla Türkiye’deki konut projelerine finansman sağlıyor.

Kuzu Grup'tan yaşlılar için ikinci bahar projeleri geliyor!

Türkiye nüfusu yaşlanıyor ancak yeni yaşam tarzlarına uygun projeler henüz pek ortada yok. İnşaattan hizmete yeni modellere ihtiyaç duyuluyor...

Ofis projeleri en karlı yatırım aracı!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, ofis projelerinin en karlı yatırım olma ile ön plana çıktığını anlatarak “Kira gelirine ihtiyacınız varsa önceliğiniz ofis projeleri olmalı” diye açıklama yaptı. 

Kuzu Grup, İran’da 37 bin konut yapıyor!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, yurt içindeki en büyük pojesi olan SeaPearl Ataköy ve yurt dışındaki projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Erka Grup İstanbul ve İzmir'de dönüşüme odaklanacak!

Kentsel dönüşüm projeleri geliştiren Erka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karagöz, yatırımlardan ve projelerden bahsetti. İstanbul ve İzmir'de dönüşüme odaklanacak.

İpek Grup projeleri Haberi

İpek Grup projeleri

İpek Mobilya’nın yanı sıra İSO 500 listesinde yer alan maden tesisi çinkom gibi firmaları bünyesinde bulunduran İpek Grup, İstanbul’da kurduğu İpekar İnşaat şirketi ile inşaat sektörüne adım attı. Daha önce yaptığı alışveriş merkezleri ile inşaat alanında tecrübe edinen İpek Grup inşaat sektöründe faaliyet gösteren Altınok Kardeşler ile ortaklık yaparak ilk projesini Kayseri’de tanıttı.


Yayın Yönetmenimiz Mehmet Canıtatlı’nın sorularını cevaplandıran İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, İpekar İnşaat’ın Kayseri’den sonra İstanbul ve Ankara’da konut, AVM ve otel projelerine imza atacağını söyledi.


Neden önce Kayseri?

Kayseri’de şehrin düzenli gelişimine katkı sağlamak amacıyla kendine yeterli donanımları olan, mimari yönüyle öne çıkan ve yeşil yapılara has özellikler barındıran konutlar inşa etmeye karar verdik. İlk adımda 850 ve 200 konutluk iki projemiz olacak.  Opsiyonel çözümler sunduğumuz...