05 / 05 / 2024

İpek Grup inşaat sektörüne giriyor!

İpek Grup inşaat sektörüne giriyor!

İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan haber vergisi sıralamasında 6.sırada yer almanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirterek yeni girdikleri inşaat sektöründeki hedef ve projelerine dair bilgiler verdi.



İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan  yaptığı değerlendirmede öncelikle gruba bağlı faaliyet gösteren Çinkom Şirketi ile kurumlar vergisi sırlamasında 6.sırada yer almanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirterek yeni girdikleri inşaat sektöründeki hedef ve projelerine dair bilgiler verdi. 

Saffet Arslan öncelikli olarak Abdullah Gül Üniversitesi arsasında paylaşım esaslı olarak 950, Erciyes Evler Mahallesi'nde de 180 konutluk lüks daireler yapmayı planladıklarını söyledi. Arslan bu projeleri gruba bağlı olarak faaliyet gösterecek olan İPEKAR şirketi üzerinden yürüteceklerini belirtti. Öncelik olarak vergi rekortmenleri sıralamasında ilk 10 da olan Çinkom Şirketi ve vergi sistemi ile ilgili Arslan şunları kaydetti; "Sanayi odamız tarafından tebrik yazımızı aldık Başkan Mustafa Boydak bey tarafından Kayseri de ilk 10'da 6.sırada yer almış. Çinkom vergi bakımından vergi kutsal biliyorsunuz. Ülkemizin hayrına, gelişimine kullanılacağı için çalışan kazanan her müessese, her işyeri, her şahıs, helaliyle parasını kazanacak vergisini de devletimize ödeyecek oda ülkemizin insanı. Ülkemizin diğer boyutlarıyla savunması, gelişmesi için bir katkı." dedi


Kayseri Haber




Geri Dön