18 / 05 / 2024

ipek mobilya arsa satışı

ipek mobilya arsa satışı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda 3 firmanın katılımıyla gerçekleşen 16 milyon 745 bin lira muhammen bedelli ihaleyi 19 milyon TL'lik teklif veren İpek Mobilya A.Ş kazandı.

Koleksiyon Mobilya'dan arsa yatırımı

Koleksiyon Mobilya Tekirdağ'daki fabrika lokasyonunda olası bir kapasite artırımında kullanılmak üzere 26 dönümlük araziyi yaklaşık 5.5 milyon liraya satın alacağını duyurdu.

Bu fırsat kaçmaz! Düğün paketlerinde 10 bin TL indirim! İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

İpek Mobilya’da görülmemiş indirim sizleri bekliyor. Mobilyalarda 3 bin ile 4 bin TL arası, düğün paketlerinde ise 8 bin ile 10 TL arası indirimi kaçırmayın. Sınırlı sayıda olan indirimli ürün adedi için acele edin. İşte İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

İpek Mobilya süper teşvikle yeni bir tesis kuracak!

Proje Bazlı Teşvik Sistemi'nden yararlanacak 19 firma arasında bulunan İpek Mobilya (ÇİNKOM AŞ) alacağı teşvikle çinko metal üretecek bir tesis kurarak, yaklaşık 400 milyon dolarlık ithalatın önüne geçilmesini sağlayacak.

İpek Üniversitesi'ne bağışlanan arsa 35 milyona satışa çıkarıldı!

Koza İpek’e kayyum atanmadan önce 50 milyon liralık arsa İpek Üniversitesi’ne bağışlanarak kaçırılmış. İpek Üniversitesi’ne bağışlanan bu arsa şimdi 35 milyona satışa çıkarıldı.

Bizim Arsa Ofisi İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bizim Arsa Ofisi İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlknur Çelik ve Emrullah Çelik ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 15 Aralık'ta Bağcılar, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

İpek Mobilya Kayseri'de 800 konutluk yeni projeye hazırlanıyor!

İpek Mobilya'nın iştiraklerinden İpekar İnşaat, Kayseri'de "İpek Diamond" projesini görücüye çıkardı. 13 katlı üç rezidans bloğunda 4+1 olarak tasarlanan daireler, 240 ve 280 metrekare büyüklükte.

Lazzoni'den sonra İpek Mobilya'da inşaat sektörüne adım attı!

KAYSERİ Mobilya sektörünün markalarında biri olan İpek Mobilya, İSO 500 listesinde yer alan maden tesisi Çinkom gibi firmaları bünyesinde bulunduran İpek Grup, İpekar İnşaat şirketi ile inşaat sektörüne adım attı.

1948 yılında Abdi İpekçi Caddesi'nde metrekaresi 175 liraya arsa satılacakmış!

İstanbul'un Şişli ilçesinde yer alan, üzerinde lüks giyim mağazalarının yer aldığı bir cadde olan ve bugün ismi Abdi İpekçi Caddesi'nde bir arsa metrekaresi 175 liraya İstanbul Belediyesi tarafından satılacakmış.

İpek Grup mobilya inşaat sektörüne adım atıyor!

İpek Mobilya ile adını duyuran İpek Grubu, İpekar İnşaat ile konut sektörüne giriyor. Kayseri'de bin 100 konutluk iki proje yapacak olan İpekar, İstanbul'da da projeler üretecek...

İpek Grup Mobilya inşaat sektörüne giriyor!

İpek Mobilya ile adını duyuran İpek Grubu, İpekar İnşaat ile konut sektörüne giriyor. Kayseri'de bin 100 konutluk iki proje yapacak olan İpekar, İstanbul'da da projeler üretecek...

İpek Mobilya, Akdeniz'in en büyük mağazasını açacak!

Bu "Ev" de diğer tüm İpek Ev'ler gibi konfor, kalite ve maliyet açısından tüm beklentileri karşılamak üzere şekillendirilmiş. Tek bir farkla, İpek Ev Isparta, benzerlerinden çok daha büyük; hatta Akdeniz'in en büyük mobilya mağazası

İpek Mobilya yılın ihracat yıldızı ödülünü aldı!

Türkiye'nin iki büyük markası İpek Mobilya ve Çinkom, onuncusu düzenlenen geleneksel 'Yılın Starları Ödül Töreni'nden 'Yılın İhracat Yıldızı' ödülüyle döndüler

ipek mobilya arsa satışı Haberi

ipek mobilya arsa satışı


Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kocasinan Kavakyazısı Mahallesi 10 bin 734 metrekare yüz ölçümlü ticaret+konut alam arsası yapılan ihale sonucu 19 milyon liraya satıldı. Encümen Salonu'nda 3 firmanın katılımıyla gerçekleşen 16 milyon 745 bin lira muhammen bedelli ihaleyi 19 milyon liralık teklifi ile îpek Mobilya A.Ş kazandı. İhaleye giren diğer iki firmadan MBM Enerji İnş. A.Ş 18 milyon lira, Kardelen Ortak Girişim Grubu ise 17 milyon 701 bin lira teklif verdi. 


Kayseri Anadolu...