10 / 05 / 2024

ipek orhon

ipek orhon

Türkiye'de yeni bir iş alanı daha doğuyor. Yurtdışında sık rastlanan kiralık depo sistemi, yurtiçinde de sektörleşme yolunda

Ünlü yıldız Burçin Orhon köy evini yeniliyor!

Kısa bir süre önce köy evi satın alan Burçin Orhon, yeni evini düzenlemek için kolları sıvadı. Evle ilgili gelişmeleri de zaman zaman sosyal medyadan paylaşan Orhon, evin mutfağındaki çalışmaları anlattı.

Ünlü dansçı Burçin Orhon köye yerleşti!

Şehrin gürültüsünden sıkılan ünlüler çareyi doğaya sığınmakta buluyor. Ünlü dansçılarından Burçin Orhon, köye yerleşti.

Orhon Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Orhon Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Ayşegül Orhon tarafından 50 bin TL sermaye ile kuruldu.

Metro Holding, Koza İpek'e talip olacak!

Metro Holding, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) el koyduğu Koza ipek Holding'in bütün hisselerinin alınması için görüşmelere başlayacağını bildirdi.

Sönmez Holding, suni ipek fabrikası kuracak!

Sönmez Holding, suni ipek fabrikası yatırımına hazırlanıyor. Türkiye’de ilk olacak tesis, 5 bin ton/yıl üretim kapasiteyle çalışacak. Sönmez, tesisi 2017 yılında hayata geçirmeyi planlıyor.

Bursa İpekiş fabrikası termal kür merkezine dönüşecek!

Bursa’nın termal kaynaklarının değerlendirmeyi amaçlayan Tarman Grup bünyesindeki İpekiş, eski fabrikasını ipek koza formunda bir termal kür merkezine dönüştürüyor. İpekiş, bu yatırıma 95 milyon lira harcayacak.

Erdoğan Çin ile İpek yolu ekonomi kuşağı projesi hakkında konuştu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çin ziyaretinde iki ülke arasındaki ekonomik işbirliğini geliştirme konusunda mutabakata varılırken, 100 milyar dolar ticaret hacmi belirlendi.

İpek Diamond konforlu yaşam alternatifi sunuyor!

Türkiye çapına yayılan mağazaları ve adı güvenle anılan marka kimliğiyle tanınan İpek Mobilya, farklı sektörlerdeki iştiraklerine devam ediyor.

Trabzon İpek Yolu Üniversitesi yapılacak!

TİAB Yönetim Kumlu Başkam Atalay Şahinoğlu sağlam bir ekiple çalışıyor. TİAB Başkanvekilleri Orhan Akçay ve Yusuf Şimşek de mesailerini demek için harcıyor.

Okan Towers Gaziantep'te yükseliyor!

GAZİANTEP Şehitkamil'de Adliye Sarayı, ipek Yolu, Zeugma Mozaik Müzesi ve Sankopark'a komşu konumda yükselen Okan Towers'ta 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor.

DMC İpek Yolu Turizm Hizmetleri ve Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

DMC İpek Yolu Turizm Hizmetleri ve Yatırımları Limited Şirketi; Mehmet Başel, Dimağ Çağıner ve Cem Kanioğulları ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Bakırköy'de kuruldu.

Rönesans Holding'ten Yozgat Şehir Hastanesi yatırımı!

Yozgat Şehir Hastanesi'nin finansal kapanışının İmza töreni Çırağan Sarayı'nda yapıldı. Törene Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı ipek Ilıcak Kayaaip ve diğer holding yöneticileri katıldı.

İpek İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

İpek İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi, 2 milyon TL sermaye ile 1 Haziran'da, Beyoğlu, Şehir Muhtar Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde açıldı.

ipek orhon Haberi

ipek orhon

Sektörün ilk örneklerinden olan ve 250 bin liralık maliyetle kurulan DepOda Pazarlama Müdürü İpek Orhon, işi büyütmek için 2 milyon liralık daha ek yatırımı planladıklarını belirterek, '3 farklı ebatta 94 adet oda ve 34 adet dolapla hizmet veriyoruz. Hedefimiz içinde bulunduğumuz 6 katlı binanın tamamını, yaklaşık 600 oda ve 300 dolaplık bir depolama alanına dönüştürmek' dedi.


İKİNCİ ŞUBE İÇİN HAZIRLIK


Şu anda İstanbul Maltepe'deki şubelerinde hizmet verdiklerini anlatan Orhon, 'Hedefimiz Avrupa yakasında, yine merkezi bir lokasyonda 2'inci şubemizi açmak ve oradaki insanlara da rahat bir nefes aldırmak. Sonrasında Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya'da şubeler açarak ilerleyeceğiz' dedi. Orhon, aylık fiyat ara-lıklarının da 29-159 lira aralığında değiştiğini belirtti.


Eşyalara sigorta


Depolara bırakılan...