05 / 05 / 2024

İpekçi Mimarlık İnşaat

İpekçi Mimarlık İnşaat

İpekçi Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal İpekçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da Pendik, Batı Mahallesi,Sabri Taşkın Caddesi'nde kuruldu.

Dem Duran Mimarlık Ve İç Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Dem Duran Mimarlık Ve İç Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ekinci ve Muhammed Fatih Duran ortaklığında kuruldu.

Willdesign İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Willdesign İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Furkan Söğüt tarafından kuruldu.

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Hayri Özaygün tarafından kuruldu.

My Skyvista Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Skyvista Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atakan Yücel tarafından kuruldu.

Aleyna Sağlam İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aleyna Sağlam İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Aleyna Sağlam tarafından kuruldu.

Prestige İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestige İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kep tarafından kuruldu.

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Ml Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ml Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emel Balcı tarafından kuruldu.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Rya İç Mimarlık İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Rya İç Mimarlık İnşaat Turizm Limited Şirketi Şile'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayten Rüya Yıldırım ve Yağmur Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Toros Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toros Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Arda Toros ve Eray Toros ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Salman tarafından kuruldu.

İpekçi Mimarlık İnşaat Haberi

İpekçi Mimarlık İnşaat

İpekçi Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal İpekçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da kuruldu. 


İpekçi Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-  Şirket her türlü inşaat işlerinde faaliyette bulunur her türlü inşaat işleri ile ilgili olarak yerli yabancı şirketle ortaklık veya benzeri iştiraklerle ihalelere katılmak taahhütlerde bulunmak her türlü inşaat malzemelerinin alım satımı ithali ve ihracını yapmak her türlü orman ürünlerinin alım satımı ithalatını ve ihracını yapmak.  Her türlü  inşaat  ve  inşaat taahhütleri etüt  proje dekorasyon  restorasyon taşeronluk sürveyanlık kontrollük mühendislik mimarlık   ve müşavirlik işlerini  yapmak.  Her türlü gayrimenkulle ilgili alımı satımı bedelli  veya bedelsiz  yola veya yeşil alana terki, tevhit, ifraz, ihdas, kat irtifakı kurmak, bağımsız bölüm işleri yapmak, kat...