19 / 05 / 2024

ipekyol uğurlu günler

ipekyol uğurlu günler

Kadın giyim markası İpekyol, online satış mağazası ipekyol.com.tr’de seçili aksesuar ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim kampanyası başlattı. İşte ipekyol aksesuarların indirimli fiyat listesi

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Şu günler altın almak için çok riskli! 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara net açıklama geldi!

Altın fiyatları rekora doymuyor. Her geçen gün rekor tazeleyen altın fiyatları yatırımcıların odağında. Özellikle altın almak isteyenlere seslenen 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara çok net açıklama geldi. Şu günler altın almak için çok riskli! 

Dolarda dananın kuyruğu 3 gün sonra kopuyor! Dolar almak isteyenler hemen harekete geçin! Herkes bu rakamı konuşuyor

Seçime sayılı günler kala dolar kurundaki son durum merak ediliyor. Dolar seçimden sonra ne olur, yükselir mi düşer mi? sorusu yatırımcıların odağında. Dolarda dananın kuyruğu 3 gün sonra kopuyor. Dolar almak isteyenler hemen harekete geçin!

Volkswagen Transporter Panel Van’da indirim günler başladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Volkswagen Transporter Panel Van'da nisan ayına özel 43 bin TL'lik indirim geldi. Panel Van'daki indirimde son günler olduğu duyuruldu. Peki, Volkswagen Transporter Panel Van özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 26 Nisan 2023 fiyat listesi...

Borsa arife günü açık mı? Borsada hangi günler işlem yapılacak? Bankalar bayramda hangi günler açık?

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Borsa İstanbul’da ve bankalarda hangi günlerin tatil olduğu merak ediliyor. Yatırımcılar arife günü işlemlerin saat kaça yapılacağını araştırıyor. İşte detayları haberimizde…

Dolarda dananın kuyruğu 4 gün sonra resmen kopuyor! Dolar tam da böyle olacak! 1 dolarınız bile varsa planınızı yapın!

Piyasaların özellikle dolar için kritik önene sahip olan Fed faiz kararına sayılı günler kaldı. Dolarda dananın kuyruğu 4 gün sonra resmen kopacak. 1 doları bile olanlar şimdiden planınızı yapın işte dolar böyle olacak...

Powell’ın açıklamarı sonrası çarpıcı analiz: “Türkiye ekonomisini zor günler bekliyor”

Bugün yayınlanan bir analizde, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu bazı ülkeleri, Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası’nın (FED) yüksek faiz politikası karşısında zor günler beklediği belirtildi.

Uğurlu Dükkan Home Villaları'na Kovid-19 talebi!

Yemyeşil doğa alanı ve gölü ile büyükşehirlerde yaşayanların kaçış yeri Sapanca’da konumlanan Uğurlu Dükkan Home Villaları, koronavirüs salgını sürecinde kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. 

Kastamonu Uğurlu Konakları, yatırımda hız kesmiyor!

Kastamonu turizminin adeta elçiliğini üstlenen Gülsen Kırbaş, kentin ilk kadın girişimcilerinden birisi olarak 15 yıldır konak işletmeciliği yapıyor. Kastamonu Uğurlu Konakları, yatırımda hız kesmiyor..

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Uğurlu tarafundan kuruldu.

TOKİ, Doğu ve Güneydoğu'da 137 bin konutu tamamladı!

Toplu Konut İdaresince (TOKİ), Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde inşasına başlanan 176 bin 329 konutun 137 bin 94'ünü tamamladı. 

Doğu ve Güneydoğu'daki imar çalışmalarına ağırlık verildi!

Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğu'nun Kalkınmadaki Rolü" çalıştayında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı, hükümetin Güneydoğu'daki imar ve ihya çalışmalarına ağırlık verdiğini belirtti.

Doğu ve Güneydoğu'da fabrika yapana kredi desteği!

Hükümetin, üzerinde çalıştığı Kanun Hükmünde Kararname'de Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde kendi fabrikasını yapana kredi maliyet desteği sağlanacağı belirtiliyor. 

ipekyol uğurlu günler Haberi

ipekyol uğurlu günler

Türk hazır giyim sektörüne 1986 yılında katılan ve 1989 yılında Nişantaşı’nda ilk mağazasını açan İpekyol, bugün yurt içinde 242, yurt dışında 48 mağazayla hizmet veriyor. Ürünlerini ise Azerbaycan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Kazakistan, Kıbrıs, Kuzey Irak, Kuveyt, Katar, Lübnan, Suudi Arabistan, olmak üzere 10 ülkede satışa sunuyor.

Yıllardan beri, pek çok başarılı kadının giyim sektöründeki ilk tercihi olmayı başarmış ve günümüzün en prestijli hazır giyim markaları arasında yer alan İpekyol, yerel ve global pazarlar için yenilikçi, özgün, çarpıcı tasarımlarla tüketicilerin dikkatini çekiyor.

İşte 27 Eylül 2022 İpekyol Fiyat Listesi!

KEMER  ₺321,30 yerine₺229,50

Saç aksesuarı ₺111,30 yerine ₺79,50

CANTA ₺479,50 yerine ₺287,70

CANTA ₺ 479,50 yerine ₺287,70

KOLYE ₺199,50 yerine ₺119,70

CANTA ₺ 479,50 yerine₺ 287,70

CANTA ₺ 575,00 yerine ₺ 345,00

KUPE ₺ 149,50 yerine...