07 / 05 / 2024

IPM Invest hangi ülkelerde hizmet veriyor

IPM Invest hangi ülkelerde hizmet veriyor

IPM Invest “İngiltere, Almanya ve İspanya’da” yapmış olduğu anlaşmalar çerçevesinde Türkiye başta olmak üzere Körfez Ülkeleri ve Orta Asya ülkelerinde gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı hizmeti vermeye başladı.

IPM Invest, Londra A Place in the Sun Fuarı'na katıldı!

IPM Invest, İngiltere’de 17.nci organizasyonu yapılan alanında birinci sırada olan “A Place in the Sun” fuarına katılarak, Arap pazarından sonra olan ilgiyi Avrupa’ya çevirmeye yönelik ilk adımını atmış bulunuyor...

IPM Invest Orta Asya ve Körfez'de hizmet vermeye başladı!

IPM Invest “İngiltere, Almanya ve İspanya’da” yapmış olduğu anlaşmalar çerçevesinde Türkiye başta olmak üzere Körfez Ülkeleri ve Orta Asya ülkelerinde gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı hizmeti vermeye başladı.

Gayrimenkulde 2016'nın 2. çeyreği iyi geçecek!

Cityscape’in Türkiye’deki ilk fuarı gayrimenkul sektörüne hareketlilik getirdi. IPM Invest'in sahibi Kaan Borucuoğlu Cityscape Turkey 2016'yı değerlendirdi.

IPM Invest – API Group Yeni ve Gelişen Pazarlarda birlikte hareket edecek!

IPM Invest ve API Group gelişmekte olan ve yeni pazarlarda güç birliği yaparak, hem aynı kulvarda olupta rekabet etmenin ötesinde iş birliği yapılabilirliğine güzel bir örnek sergilemek için bu kararı almıştır.

Kuşadası Ada Tower projesi Elite Real Estate 2014 Fuarı'nda tanıtıldı!

IPM Invest kuruluşundan bu yana ilk resmi yurt dışı fuar katılımını 19-22 Ekim tarihleri arasında Kuveyt – Jumeirah Hotel’de düzenlenen “Elite Real Estate Exhibition” isimli etkinliği ile gerçekleştirmiştir...

Yenişehir'deki marinalara hangi boy tekneler park yapacak?

Yenişehir'deki marinalara hangi boy tekneler park yapacak sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Yeni Şehir projesinde 146 milyon metrekare yeşil alan, park ve rekreasyon alanları bulunuyor

Kira artışı hangi oranda yapılır?

Taşınmaz mal sahipleri, kira sözleşmesinin yenilenmesi halinde, kiracısına belli oranlarda zam yapma hakkına sahip oluyor. Peki, meskenlerde kira artışı hangi oranda yapılır? İşyerinde kira artışı hangi oranda yapılır?

Ankara Alışveriş Festivali'ne hangi AVM'ler katılacak?

Ankara Alışveriş Festivali'ne hangi AVM'ler katılacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 29 Ağustos tarihinde başlayan Ankara Alışveriş Festivali 14 Eylül 2014 Pazar günü akşamına kadar devam edecek.

Hangi bankalar arsa kredisi veriyor?

Arsa satın almak isteyen kimselerin, bankalardan kullandıkları kredi arsa kredisi olarak karşımıza çıkıyor. Kredi koşulları her bankada değişkenlik gösteriyor. Peki, hangi bankalar arsa kredisi veriyor?

Eylül ayında hangi vergiler ödenecek?

Gelir İdaresi Başkanlığı, hangi ayda hangi vergilerin ödenmesi gerektiğini Vergi takvimi kapsamında duyuruyor. Buna göre, Eylül ayında hangi vergiler ödenecek? İşte Eylül ayında ödenen vergiler..

Kaan Borucuoğlu yoluna kendi firması IPM Invest ile devam edecek!

Geçmişte bir çok önemli firma içerisinde çeşitli pozisyonlarda görev alan Kaan Borucuoğlu bundan sonra ki süreçte tamamı kendi öz sermayesi ile kurulmuş olan IPM Invest firması ile Uluslararası pazarlarda gayrimenkul sektörünün içerisinde yol alacak.

ÖzdilekPark AVM'de hangi markalar var?

ÖzdilekPark AVM İstanbul'da hangi markalar bulunacak? ÖzdilekPark AVM Levent İstanbul'da hangi markalar var? ÖzdilekPark Levent AVM'de bulunacak markalar hangileridir? Hangi markalar ÖzdilekPark AVM'de mağaza açacak? İşte ÖzdilekPark AVM marka listesi...

Kiracı davalarına hangi mahkeme bakar?

Ev sahibi ile kiracısı arasında yapılan kira sözleşmesine uyulmaması, aykırı davranılması gibi nedenler ile kiracı hakkında dava açılabiliyor. Peki kiracı davalarına hangi mahkeme bakar? İşte yanıtı..

IPM Invest hangi ülkelerde hizmet veriyor Haberi

IPM Invest hangi ülkelerde hizmet veriyor

IPM Invest bundan böyle sadece Türkiye’de anlaşmalı olduğu projelerden değil, İngiltere başta olmak üzere Almanya ve İspanya gibi ülkelerden de yapmış olduğu sağlam ve güvenilir projeler ile olan anlaşmaları çerçevesinde bireysel yada toplu alım yapmayı düşünen yatırımcılara danışmanlık hizmeti vermeye başlamıştır...


Bugüne kadar özellikle Körfez ve Arap yarımadası ülkelerinde çok iyi bir satış ve servis hizmeti grafiği yakalamış olan şirketimiz, bu deneyimini şimdi geliştirmiş olduğu yeni iş anlaşmaları ile daha da çeşitlendirmiş ve bu doğrultuda mevcut tecrübelerinin yanında hem başta Türkiye olmak üzere, hemde diğer faaliyet gösterdiği ülkelere de bu yeni Pazar ürünlerini sunmaya başlamıştır.


Özellikle BREXIT olayından sonra İngilte’rede gayrimenkul fiyatların düşeceğini tahmin ederek, öncesinde bu ülkede var olan ancak yetersiz kalan proje anlaşmalarımızı çeşitlendirerek neredeyse İngiltere’nin tamamından proje alternatifi...