29 / 04 / 2024

IPM Invest

IPM Invest

IPM Invest, İngiltere’de 17.nci organizasyonu yapılan alanında birinci sırada olan “A Place in the Sun” fuarına katılarak, Arap pazarından sonra olan ilgiyi Avrupa’ya çevirmeye yönelik ilk adımını atmış bulunuyor...

IPM Invest Orta Asya ve Körfez'de hizmet vermeye başladı!

IPM Invest “İngiltere, Almanya ve İspanya’da” yapmış olduğu anlaşmalar çerçevesinde Türkiye başta olmak üzere Körfez Ülkeleri ve Orta Asya ülkelerinde gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı hizmeti vermeye başladı.

Kaan Borucuoğlu yoluna kendi firması IPM Invest ile devam edecek!

Geçmişte bir çok önemli firma içerisinde çeşitli pozisyonlarda görev alan Kaan Borucuoğlu bundan sonra ki süreçte tamamı kendi öz sermayesi ile kurulmuş olan IPM Invest firması ile Uluslararası pazarlarda gayrimenkul sektörünün içerisinde yol alacak.

İnvest Hattat Koyu Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

İnvest Hattat Koyu Turizm Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Hattat ve Invest EBA İnşaat ortaklığında kuruldu.

Kazakistan'dan Türkiye'ye yatırım yağmuru!

Kazakh Invest Ulusal Yatırım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Saparbek Tuyakbayev, "Şu an Türkiye'nin büyük holdingleriyle görüşmeler yapıyoruz. Bu yıl daha birkaç milyar dolarlık anlaşma imzalayacağız." dedi.

2018'de emlak yatırımı için en cazip ülkeler!

ABD yatırım danışmanlığı şirketi olarak faaliyetlerini sürdüren Live and Invest Overseas, 2018'de emlak yatırımı için dünyanın en cazip 9 ülkesini açıkladı. 

İnvest Now İnşaat Gayrimenkul ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Now İnşaat Gayrimenkul ve Pazarlama Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Aghıad Alshıks Omar tarafından kuruldu. 

Panorama İstanbul Veliefendi iletişim!

Panorama İstanbul projesi 24 Gayrimenkul  ve Invest İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirildi. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Panorama İstanbul Veliefendi projesi geliyor!

24 Gayrimenkul ve Invest İnşaat ortaklığıyla Panorama İstanbul Veliefendi projesi geliyor. Proje 650 konut ve 100 ticari üniteden meydana geliyor.

24 Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

İstanbul Başakşehir ve Veliefendi projelerini Invest İnşaat'ın ortaklığıyla inşa edecek olan 24 Gayrimenkul yeni projelerine 2018'de başlayacak.

Guardian Glass’tan Vadistanbul’a doğal bir dokunuş!

Artaş Grubu ve Invest İnşaat girişimiyle hayata geçirilen Vadistanbul projesinde Guardian Glass ürünleri kullanılıyor.

Vadistanbul Park'ta yeni ödeme kampanyası!

İstanbul Ayazağa'da yer alan Vadistanbul projesinin son etabı olarak inşa edilen Vadistanbul Park projesi Artaş Grup-Invest İnşaat ortaklığının imzasını taşıyor. Projede 36 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Invest İnşaat Vadikoru projesinin inşaatına başladı!

Invest İnşaat'ın İstanbul Ayazağa'da hayata geçireceği Vadikoru projesinin inşaatı başladı. 

Vadistanbul Park'ta yeni kampanya!

Artaş ve Invest İnşaat ortak girişimi imzasıyla İstanbul Ayazağa'da hayata geçirilen  Vadistanbul’un son etabı Vadistanbul Park’ta yeni kampanya başlatıldı. 

Invest Vadikoru'ya Avrupa'dan "En iyi Ofis Mimarisi" ödülü!

İstanbul Ayazağa’da Invest İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Vadikoru’nun ofis blokları dünyanın en saygın ödülleri arasında yer alan International Property Awards 2017-2018’nin Avrupa ayağı olan European Property Awards’da ödüle layık görüldü.

Gaok Invest Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaok Invest Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Evrim Gülay Gülsoy tarafından 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

IPM Invest Haberi

IPM Invest

IPM Invest olarak uzun bir aradan sonra, Arap pazarından gelen taleplere cevap vermenin yanında özellikle başta İngiltere ve diğer Avrupa ülkelerine yönelik fuar ve özel organizasyon çalışmalarına ağırlık vermeye başladık.


Bu anlamada ilk adımımızı Londra’da 05-07 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen “A Place in The Sun” isimli en prestijli Britanya fuarı olarak kabul edilen organizasyonda yer alarak, farklı ülkelerden katılan 150 firmanın içinde bulunduğu “tek Türk”  IPM Invest Aracılık ve Yatırım Şirketi ünvanı ile yer aldık. Bunun dışında Türkiye’den 2 inşaat firması da aynı fuarda yer alarak böyle bir organizasyonda beraber var olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.


IPM Invest olarak “Londra- A Place in The Sun” organizasyonuna danışmanlığını ve satış yetkilisi olarak hizmet verdiğimiz Uçar Grup’un Esenyurt’ta 2016 yılında başlamış olduğu “Gümüş...